Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Bývalý mariňák, který jde po zločincích odpovědných za vraždu své rodiny, se ocitne v pasti armádního spiknutí. (Netflix)

Recenze (49)

TheSpearCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál, na který se vyplatilo čekat celý rok a moje již tak vysoká očekávání se ještě překonala... a není ani moc co vytknout. Joe Bernthal hraje svojí životní roli, ostatní postavy byly také strašně super a hrály jako o život (od Billyho Russa, Micra až po legendární Karen Page) a neuvěřitelná porce akce s pořádnou dávkou brutality hlavně na konci seriálu si u mě zajistila pět hvězd a lepší seriál tenhle rok jsem ještě neviděl. A to jak byl Punisher na konci každého dílu napůl mrtvý a stejně jel a ničil ostatní se musí líbit snad opravdu každému. What a badass. 1. série - 100% ()

mm13 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Punisher by si možno zaslúžil ešte viac pozornosti (aj ako postava, aj ako seriál), ale Bernthal sa do toho celého oprel tak, že to bohato stačí. Stále sme na území komiksovej zábavy a mali to posrať prepálenými ambíciami a ešte sa v nich prestať orientovať a nakoniec zamotať, tak radšej takto... že plne postačujúco. ()

Reklama

blackJag 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"JSME MARIŇÁCI. UMÍME SE VYROVNAT SE ZKLAMÁNÍM." Jako taková vlaštovka, jak posunout mainstreamovou komiksovku mimo dosah komfortní zóny malých dětí celkem ok. Jon Bernthal coby Frank Castle může být, ale bez výhrad to není, ani náhodou - na Franka mi přijde malý (zase hlasově to silně štymuje) a jako herec trpí šílenými manýrami, které, když si jich divák všimne, strašně ruší (to jeho olizování rtů, bože, pokaždé bych ho nejraději lištil!). Co už :-) Seriál to jinak jednoznačně přehání s počtem dílů, 9 by bohatě stačilo, a taky to násilné zapojení "sexuálních" scének - proč? Vypadá to strašně trapně, jak se pokaždé herečka přikrývá, aby náhodou koza nevykoukla :-) Než takto, to bych to tam vůbec nedával... ()

Shakers 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1. Séria - 85% . Prvý diel zaujal a navnadil na zvyšné diely, no musím povedať, že po väčšinou som sa aj nudil a začiatok série mi prišiel dosť naťahovaný, zbytočne to malo veľa častí (aj keď chápem, že proste tradícia tu je 13 dielov), no niekedy mi postavy prišli dosť mdlé a nudné a rovnako aj ich dialogy, obzvlášť Kaspian (Ben Barnes) ma nudil do polky, no asi tak od 8 dielu sa to rozbehlo a nezastavilo až dokonca a záverečné diely sú fakt slušný masaker, aj keď finále mohlo byť lepšie. V podstate by to bol výborný seriál keby bol kratší. Po Daredevilovi rozhodne druhý najlepší (a naj-drsnejší) seriál zo série Defenders. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Perfektně vystiženou i zahranou postavu Punishera deptá a ze snů budí sžíravé trauma ze ztráty rodiny, což představuje přesně ten hnací motor pro zavilé, brutální zabíjení zlých lidí, kteří za tím (sebevíc vzdáleně) stojí. Přesto v jádru zůstává Frank férový, byť nedůvěřivý a zlomený sympaťák, neochotně si pouštějící k tělu staré i nové "přátele". Netriviální scénář a režie pak ve 13dílné, mírně roztahané (trošku ubrat by fakt neškodilo), přesto semknuté sezóně předvádějí špičkové, nápadité řemeslo s výborně zvládnutými zvraty, emocemi, psychologií i akcí (drsný závěrečný duel). ()

Galerie (69)

Reklama

Reklama