Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Madani a Sam plánují delikátní operaci, Curtis se snaží spojit s Lewisem a Frank přemlouvá Micra ke špinavé práci. (Netflix)

Recenze (23)

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Radšej byť nasratý, ako posratý." Ach jaj a tak dobre sa Punisher začal. A potom prišlo po dvoch super častiach vytriezvenie (dúfam, že dočasné, ale bojím sa, že nie) v podobe ďalších dvoch. Bernthal je OK, ale tak to samo osebe samozrejme nemôže stačiť. Znova ma irituje (pre marvelácke seriály už typická) vyľudnenosť ulíc a nízkorozpočtová výprava. Takisto linky s políciou a mladým vojakom sú strašne nudné. Neviem, prečo Marvel tak tvrdohlavo trvá na príliš vysokom počte epizód svojich seriálov. Vinou toho klesá úroveň jednotlivých epizód a niektoré sú potom vyložene zbytočné. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Možná trochu zdlouhavá epizoda, která vede přes různé odbočky a ne příliš objevné a aktuálně nedůležité scény k prvnímu střetu face to face Punishera a ambiciózní policistky Madani. Trvalo to cca 50 minut a zajímavý děj byl závěrečných 20. Samozřejmě car chase included. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ani tentokrát jsem neměl důvod k nadšení, mohl jsem ale přihodit hvězdičku za poslední třetinu čtvrtého dílu, ta mě dokázala trochu vzpamatovat z nastupující otupělosti. Větší část epizody byla opět spíše nudná, nejakčnějšího momentu jsem se dočkal u opravy drtiče. ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Punisher se v Americe stane velmi důležitým seriálem pro všechny veterány a lidi, kteří s nimi spolupracují. Je to velmi ožehavé téma, ale zrovna ve Státech se musí pprbírat a velkém. Zejménu kvůli obrovskému počtu nasazených lidí v jejich ozbrojených složkách. Jinak děj směřuje pomalu a s rozvahou vpřed. Věřím, že to dost lidem nebude sedět. Já si užívám herecké výkony i efektivní práce scénáře a připravuju se na velkou rybu, kterou na konci zobrazí. 80% ()

David.Darco 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak po úžasnej epizóde prichádza vytriezvenie. Resupply je o 10 minút kratšia ale niekoľko krát nudnejšia. Linka mladého vojaka sa síce konečne veeľmi pomaly začína hýbať, ale stále pôsobí pomerne nudne. Je zvláštne, že keď sa zamyslím nad tým ako seriál začal, tak po štyroch epizódach mám pocit, že pozerám čosi iné. Je to trochu nekonzistentné. Ale možno to bude tým, že už mám pokrk týchto komiksových príbehov typu, týpek za kompom posiela drsňáka do terénu, aby vytrel kohúta polícii aj záporákom. Arrow ma prestal baviť už dávno... Záverečnú naháňačku končiacu ala farebný film-noir (po vizuálnej stránke) ale chválim. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opravdu mě nezajímá život nějaké pipky a už vůbec ne zasyndromovaného vojáčka. Když už dojde na "punisher věci" nestačím se divit PROČ!? Proč najednou nevadí, když praskne že je Frank naživu? Seriál se ubírá směrem, který se mi nelíbí. Na to jak jsem se na něj těšil se z něj klube zklamání roku. ()

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ze by se zacal Punisher ustalovat v sedem prumeru? To by me mrzelo, ale uz druhy dil kvalitami celkem pokulhava. Ctyrka byla opravdu zdlouhava. Nekonecne rozjimani s Micrem, podivna navsteva jeho zeny a ten podivny heist na konci? To tam nemohl rejza propasovat alespon trosicku napeti? Mou pozornost dnes drzel snad jen Jon Bernthal, ktery je v te roli proste skvely. ()

Mr.Baboon 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začíná mi být Turka dost líto, v jakémkoliv seriálu se objeví, tam dostane přes hubu. Jinak o něco slabší díl, než Kandahar, ale věřím, že to nejlepší ještě přijde. Punisher baví, drží člověka v napětí a skvěle se na to kouká. ()

darthvader77 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tady se nám jednotlivé dějové linky začínají proplétat. Sigma male Punisher a beta běhna Micro jsou perfektní nesourodou dvojicí, co má jiskru jak by řekl starý dobrý GRRM. Jejich interakce jsou vitpné zábavné a dobře zahrané. A doufám že nám ještě Punisher zahraje na kytaru. Mezitím linka s postiženým vetránem bude mít nějaké temné rozuzlení, tam očekávám narukování k extremistům, aby Frankovým kámošům pořádně zatopil. Agenti FBI se chystají na razii, ale to netuší co za nebezpečné překvapení je čeká. Závěrečná scéna je správně drsná skoro až mysteriózní, kdy Punisher působí jako nebezpečný duch. To je prostě naprostá briliance. ()

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi první epizoda Punishera u které si jsem opravdu celkem jistý svým hodnocením :D Tenhle díl byl totiž opět super. Musím samozřejmě klasicky zmínit to, co už jsem říkal u předchozích dílů. Dynamika mezi Frankem a Micrem je skvělá a je to asi nejlepší prvek seriálu. Micrův charakter je velmi dobrý, líbí se mi, jak na rozdíl od Franka je takový pasivní a nechce se úplně hrnout do akce. Už si taky začínám pomalu zvykat na vedlejší postavy a některé linky, hlavně teda Lewis, mě celkem baví. Pořád si teda nejsem jistý Billym, ale je fakt, že zatím se jeho postava stále představuje a času na rozvinutí má ještě dost. Každopádně, 5 hvězd dávám samozřejmě za finální část epizody, která je skvělá. Celý plán Franka a Micra jak získat zbraně z obchodu, který sleduje policie, je super a bavilo mě sledovat jeho postupné odhalování, následný eskort těchto zbraní je výborná napínavá scéna a samozřejmě nemohu nezmínit automobilovou honičku Franka a Madani. Je to poprvé, co v Netflixovských Marvel seriálech vidíme nějakou výraznější akční scénu s autama, což je pochopitelné, jelikož jsou celkem drahé na natočení, a hej, není vůbec špatná. Sice v ní občas pokulhává střih, kdy např. je záběr na Franka v autě jak řídí extrémní rychlostí a ihned poté následuje pohled zvenku, kdy jede naprosto běžnou pomalou rychlostí, což moc nepomáhá tempu a jakési rychlosti celé akce, jinak to ale vůbec není špatná scéna. A finální moment, kdy se poprvé střetnou Madani a Frank tváří v tvář a hláška „Did you kill Wolf?“ „You're goddamn right I did.“ je naprosto epická :D Hodnocení: 80% ()

Reklama

Reklama