Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Po smrtícím výbuchu se Karen ocitne v hledáčku útočníka, a to se Frankovi nelíbí. Curtis mezitím objeví něco hrůzostrašného. (Netflix)

Recenze (23)

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ale oni tam nebyli. To ani ty ne. No, kdo by se v ten okamžik vážné situace nerozesmál? Někdo by řekl, že hodinová vata, protože se těší na finálové zúčtování. Za mě naprosto bezchybný díl, který podtrhly poslední dvě (tak nějak) minuty. Džin je venku z lahve a všichni snad už přestanou brblat, že takhle si to nepředstavovali... ()

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"37?" - "O toľkých vedia, ale bolo ich viac." Začína to dostávať grády. Nechápem, kde sa u Američanov berie toľká nenávisť a posadnutosť zbraňami a armádou. Taktiež ma uráža počúvať hlášky typu "žijem v najlepšej krajine na svete". Inak ale deviaty diel má spád a hoci sa línia s traumatizovanou agentkou snaží unudiť nás k smrti, mimo scén s ňou to má dostatočné napätie. Nakoniec sa nebodaj ukáže, že spočiatku otravná línia s pošahaným mariňákom bude tou najzaujímavejšou príbehovou linkou série. Plus pár bodov navyše epizóde získava sympaťáčka Karen. Inak je to dosť aktuálne (bombové útoky plánované nepredvídateľnými a bezpečnostnými zložkami štátu nemonitorovanými osamelými vlkmi). ()

Reklama

BrooksW.Here 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Žasnem, tak z tohto som zostal neskutočne ohromený... Ten záver bol absolútne dychberúci! Konečne môžem povedať, že Punisher je oficiálne späť (teda aspoň to tak vyzerá)... Takto má vyzerať poriadny comeback! "Frank Castle decided, he knew better than the law and he was tried for killing 37 people." "37?" "That they know about..." ()

David.Darco 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak k tomuto a k ďalšej epizóde smeroval príbeh mladého veterána. Koniec koncov predčil moje očakávania a zabezpečil pre divákov naozaj slušnú epizódu. Čo si budeme. Na 5 to opäť vytiahol záver. Tie tvorcom naozaj idú. Nepôsobia umelo a aj tak vás takmer vždy dostanú. Bude to zrejme tým, že sa predpoklady na tieto cliffhangre budujú systematicky počas celej epizódy, prípadne počas viacerých epizód. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trochu zbytečná odbočka v ději na vedlejší postavu, která zřejmě bude hrát až v pozdějších epizodách zásadní roli. Pokud ne, tak je vše o to zbytečnější. Mimochodem Castle už několik dílů po sobě nedal někomu pořádně na držku, co se děje ? Doufám, že finále bude o to větší extáze. Ne že by snad prostřední epizody byly špatné. Jsou dějové nabité a scénáristicky košaté se silnými postavami. Ale už by to chtělo aby si Bernthal nandal nádobíčko a šlo se válčit. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama