Reklama

Reklama

The Punisher - Season 2

(série)
Trailer
USA, 2019, 11 h 34 min (Minutáž: 47–58 min)

Tvůrci:

Steve Lightfoot

Předloha:

Gerry Conway (komiks), Ross Andru (komiks)

Hudba:

Tyler Bates
(další profese)

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Snaží se chránit dítě, které je obětí zlověstného spiknutí, a vypořádá se při tom se vším – i se všemi – jen aby Russoa jednou pro vždy vyřadil ze hry. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (115)

Baker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvních 8 dílů se vás snaží unudit k smrti. Akce odsunutá na druhou kolej, spousta plytkých a dialogů a opakujících se témat a nudné postavy (občas včetně titulního Punishera). Posledních 5 epizod ale nabere slušnou rychlost, dokonce se objeví zajímavý motiv (SPOILERY) - záporného Jigsawa vlastně vytvoří Punisher a jeho okolí. Tvůrci ale tuhle rovinou dokážou dohrát tak napůl. Ve výsledku je druhý Punisher stejně horší, než nic moc jednička. Spoustu mnohem lepších seriálů jsem vzdal po druhém díle. (Pokud ho opravdu chcete vidět, dejte si první a devátý díl.) ()

blackJag 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"HEJ. JÁ CHCI TANCOVAT." Slibný námět série (normálně tyhle násilné implementace otcovských pudů moc nemusím, tady to ale sedí), slibný záporák, leč ani jedno nevyužito v míře, v jaké bych si představoval. Viním potřebu dotáhnout stopáž na 13 dílů, to fakt nemělo šanci. Samozřejmě se to celé rozplizne, i s tou Frankovou nekompromisností je to tak napůl, škoda. Úplný závěr série už mým představám vyhovoval lépe :-) ()

Reklama

Ediebalboa

všechny recenze uživatele

Frank opět snesl, co mohl, ale daleko víc ztrhaně než bych si přál. Vedle typického ticha po pěšině během výplňových dílů je nahodilých řešení problémů nebo naopak jejich vytváření tentokrát přespříliš. A dementní chování některých postav (Madani?!) tomu ani trochu nepomáhá. Ve stínu třetího Daredevila absence pevné tvůrčí ruky skutečně bolí, protože i po řemeslné stránce se zde prohrává nejméně o jednu, možná dvě třídy. Nechápejte mě špatně, Bernthal je nadále badass a se svým dívčím sidekickem funguje na výbornou, ale plně své kvality zúročí jen v geniálním úvodním dílu esenciálním pro celého Punishera. Nicméně epizod je 13... ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příběhově slabší, ale mnohem akčnější. Frank jako by si nechtěl vystřílet všechny náboje, vrací se zpět k první sérii a znovu se rýpe ve starých motivech, místo toho aby rozvíjel nové. To je velká škoda. Billy Russo jako by brzdil poměrně zajímavě rozjetou linku s fanatickými věřícími. Bernthal nese znovu celou sérii na svých bedrech a nebýt jeho asi by nemělo smysl se dal dívat. Jeho Punisher je přesným odrazem trestače z komiksu. Pravda jeho civilní poloha je malinko lidštější, téměř srovnatelná s tátou roku, ale je to pro dobro věci. Některé scény i zvraty jsou jako z Námořní vyšetřovací služby, ale protiváhou je kvalitní krvavá akce s důrazem na destrukci viz fantastický desátý díl. Na jedné straně mě mrzí že je konec, hlavně kvůli poslední scéně, ale Frank tak alespoň odchází se vší parádou. ()

Ratemus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně jsem měl tu čest to dokoukat a musim říct, že to sice není už z prostředí hodinového manžela, ale pořád je to spletenec všeh možného, ale ne toho co by připomínalo Punishera...tady je ještě méně punisherovství než v první řadě, kde to komiks připomínalo snad v posledních třech dílech, tady nikoliv. Sledujeme naprosto zbytečnou linku psycholožky, která má strach z výšek, ale bydlí ve třetím patře a samozřejmě pseudo zjizveného Jigsawa Billiho Ufňukánka Russa, pak je tam týpek co jakoby z prdele vypadl Jamesu Deadnovi, chodí jak s hovnem v kalhotách, mluví jak, když si adolescent kupuje šprcky. Vždy se někde objeví a pak zase zaleze a takhle pořád dokola. Vrací se krásná Dinah, na kterou se pěkně kouká, ale to nestačí. Děj se vleče a vleče a vleče a nudy přibývá, ne opravdu, je to nesmírně ukecané, 90% procent dílu se nic neděje a pak najednou něco zajímavého...jo ještě je tam mladá věčně otravná holka s krásnými vlasy, která je tak nějak také k ničemu, takže jediní, kteří mě fakt bavili, byly Mahoney a Curtis....ale at jen nehaním, občasné a vzácné bojové scény nebyly špatné, ale sakra, bylo jich málo a vždy přišly na konci po té k posrání úmorné nudě....jako pokud první řada byla za lepší tři, tak druhá je za horší tři nebo krásné poctivé dvě......jo a mimochodem, objeví se tam věčně ubrečená Karen ()

Galerie (29)

Zajímavosti (18)

  • Skladba, která hraje na konci epizodym je „Rooster“ od Alice in Chains v live verzi MTV Unplugged. (Punisher)

Reklama

Reklama