Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rachel vzpomíná na noc, kdy se jí změnil život a prozradí Frankovi pravdu o svém jménu. Russo se potká s tváří ze svého dětství. (Netflix)

Recenze (20)

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Frank je už je starý známý, tak se tvůrci pouští do pitvání jiného charakteru a to do toho, který se jeví být nejzajímavějším tzn. Billy Russoa. Ani mi to nevadí, protože právě ty sondy do postav, dělají mnohem uvěřitelnější emoce resp. následky těchto emocí, totiž interakci. Takže ano, ukecaná epizoda, ale pořád dobré kvality a samozřejmě se nezbývá než těšit, až se Frank s Billym potkají. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tzv. uzdravující epizoda kde se nestřílí. To znamená několik věcí. Například že hned v té další se pravděpodobně strhne metelice a za druhé, že se může pracovat na psychologické kresbě hlavních hrdinů. Což se děje, potažmo alespoň z části ano. Není to špatný díl, ale Punisher už by pomalu zase mohl dostát svému nicku. ()

Reklama

Laxik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

OK, nakonec se moje obavy nepotvrdily a Billyho dějová linka je docela zajímavá. Jsem fakt zvědavý, kam se chudák posune dál. Moje předpověď je jasná – Frankovi aspoň jednou zachrání život (možná v půlce, možná na konci) a pak mi pomůže vypořádat se s tím Kaplanem, nebo jak se ten vraždící černoprdelník jmenuje. Otázkou je, jestli po návratu paměti najde novou cestu, nebo se vrátí do starých kolejí. ()

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

U čtvrtého dílu můžu říct prakticky to stejné, co u epizod minulých, a to je to, že je to prostě fajn. Což je ale v porovnání s první sérií, která byla opravdu vynikající, prostě málo. Zatímco první série měla výbornou dynamiku mezi Frankem a Micrem, opravdu zajímavý a napínavý příběh s hlavní záhadou, která se postupně odhalovala, a skvěle napsané postavy, druhá řada Punishera působí, jako by jí došel dech. Jediná věc, která je opravdu fantastická, tak je stále Jon Bernthal. To je ale všechno. Všechno ostatní je prostě jenom fajn, není to špatné, ale ani extra dobré. Ať už je to Madani, která je zde neskutečně otravnou postavou a její charakter byl shrnut prakticky jen na to, že je posedlá dopadením Billyho Russoa, nebo třeba vztah mezi Frankem a Amy, který abych zase nekřivdil, je opravdu příjemný, ale stále nejde o nic extra skvělého a rozhodně to nemá na Punishera a Micra z první řady. Navíc, epizoda je plná naprosto zbytečných flashbacků a stále je zde ten problém, že celá série je očividně rozdělena na 2 části, které jsou odděleny tlustou čárou: část s Pilgrimem a Amy a následně část s Billym a Madani. A tyhle 2 linky spolu absolutně nesouvisí a navíc, ani jedna z nich není nijak zajímavá. K tomu si přidejme to, že seriál se opět přesunul do New Yorku, což prostě není moc zajímavá lokace, oproti Ohiu z předchozích dílů :D Ještě chci zmínit 2 věci. Zaprvé, už mě to napadlo u minulých dílů, ale sakra, proč nikdo (a hlavně Amy) nezná Punishera? :D Neříkejte mi, že by se našel jakýkoliv člověk (a už vůbec ne mladá osoba s přístupem k internetu) v USA, který by neznal někoho, kdo doslova ukončil válku gangů v NY, kdo měl jeden z nejznámějších soudních procesů historie a kdo byl jednu dobu obviněn z terorismu a odpalování bomb ve městě. A stejně Amy nemá tušení, kdo je to Frank Castle. A zadruhé, samozřejmě se musím vyjádřit k obličeji Jigsawa, který je jednoduše zklamání. Dle mého ho odhalili zbytečně brzo, navíc v naprosto dementní scéně (prostě Billy jede autobusem bez masky a kamera na něj najednou najede. Jakože, kde je nějaká dramatická scéna se stylovým záběrem a cool odhalením?) a samozřejmě musím zmínit fakt, že Jigsaw, někdo, kdo v komiksech má obličej rozložený na kousíčky a sešitý dohromady, má tady v podstatě jenom pár jizviček. Myslím si, že s tím vzhledem si mohli mnohem víc pohrát a upřímně bych nečekal, že tohle někdy řeknu, ale Punisher: War Zone v tomto ohledu tento seriál překonává :D Jeho Jigsaw byl vizuálně fantastický, kdežto toto je prostě zklamání :D Hodnocení: 60% ()

darthvader77 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No tak Punisher má jednu epizodu bez akce a místní kohorta šulínů se může hned zbláznit. Výborná epizoda. Mahanino špičkování s Frankem vynikající. Odhalení minulosti Rachel chtěl jsem říct Amy je prostě skvělá paralela s Frankiem no a když zjistila co je její bodyguard za borce, tak se vrátila protože jak řekl Wilson Fisk muž s takovým talentem se nesmí promrhat. Líbí se mi, jak je to psychologické, všichni jsou pronásledováni svými duchy z minulosti, což chtě nechtě ovlivní budoucnost no a co si budeme nalhávat ta zatím nevypadá moc příznivě. Brett Mahoney a jeho jízlivost vítaná no Billy mu taky něco někam narval. Další epziody budou nepochybně výživné též. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama