Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zatímco se bývalý mariňák Frank Castle snaží vyrovnat se svou traumatickou minulostí, bere zákon do vlastních rukou. (Netflix)

Recenze (43)

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Solidní začátek. Na celkové hodnocení je sice ještě brzy, ale už teď je jasné, že seriálový Punisher bude jiný než ten filmový. Mnohem více zemitý a syrový. Bernthal na to jde od podlahy a fandit mu člověk musí tak po cca pěti minutách. Bravurní rozvržení tempa prvního dílu, které korunuje závěrečná desetiminutovka. ()

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Wow. Po obrovskom sklamaní z Defenders a Iron Fista (s ktorým sme to s pani manželkou zabalili po prvej časti) obrovské prekvapenie zo strany marveláckych seriálov. Bojím sa, že vysoká kvalita nevydrží po zvyšok série, ale každopádne prvá epizóda je super. Skvelý ústredný (anti?)hrdina je veľmi zaujímavý a drží našu pozornosť aj v neakčných momentoch (čo sa o nudnom Iron Fistovi povedať nedalo). Akčných scén je tu minimum, ale keď už tu sú, sú riadne tvrdé a miestami pani manželka odvracala pohľad. Vlastne aj ja. Scenár je pomerne veľké klišé (skutočne tak dlho žil v premakanom utajení, aby sa nechal tak ľahko vyprovokovať kvôli týpkovi, čo mu dal sendvič resp. bagetu?). Ale ako vravím, Joe Bernthal má postavu v malíčku a musím sa priznať, že tohto herca začínam mať čoraz radšej. Myslím, dúfam, že ho čaká veľká budúcnosť. ()

Nevka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za sebe musím říct, že všechno funguje tak, jak má. První epizoda je jednoduše výborná. Zaujme svým pojetím, brutalitou, či vedlejší postavou Donnyho. Ač se jedná o úvod, je skvěle vyvážený a zaručeně zaujme. ()

InJo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pomalejší, komorně-konverzační rozjezd. Bernthal (opět) skvělý, brutální finále lahodné (zručnou práci s kladivem je vždy nutno ocenit). Tohle bude dozajista pekelná jízda... ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nechci tvrdit, že jsem byl první epizodou úplně zklamaný, ale nebyl jsem ani nadšený. To, co od tohoto seriálu očekávám se odehrálo v podstatě mimo obraz (myslím tím ten úvodní akční sestřih), pak se většinou jen hodně tlachalo, aby všechno zachraňovala akce na staveništi a v herně. ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Jon Bernthal je jednoznačně castingová trefa roku. Rozjezd série je dostatečně vyvážený, akcí se šetří ve prospěch navození bezútěšné situace hlavního hrdiny a nastínění motivů jeho zžírající deprese a zoufalství. Tohle prostě musí fungovat. ()

j.bena 

všechny recenze uživatele

Ale, ale, ale... Copak se nám to tady vyklubalo? Tak po prvním díle co jsem teď shlédla mi to docela připomnělo Johna Wicka ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když je hlavní hrdina seriálu na pokraji deprese s touhou se zabít, je jasné, že první díl bude táhlý a zbytek také nebude žádný Spiderman či jiný smíšek. .. Ale já jsem rád, že zas v něčem vidím Bernthala ... ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takhle se mají točit seriály! A může si to dovolit jenom Netflix, protože ví, že si lidi hned pustí další díl. Kladivo z teaserů mě příjemně zahřálo u srdce. První díl je postavený na odhodlání Franka držet se dál. Zajímavé, i bez toho, aby řekl jediné slovo, vy to v tom ksichtu vidíte. Hrát ho někdo jinej, nevím, nevím. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdo už zná Franka z Daredevila, ten má velmi dobrou představu, co se bude dít. Jestliže doteď poháněla Franka pomsta, šmrncnutá veteránským komplexem z války, tak teď, když už pobil všechny, kteří měli podíl na vraždě jeho rodiny(a dalších x lidí, kteří si to podle něj zasloužili), se pokouší začlenit do "normálního" života-přežívat bez zabíjení. No a protože je to seriál, tak je jasné, že se to začleňění zvrtne a Frank bude opět dělat to, co mu jde nejlépe. Skvěle natočené, napsané, Jon s přehledem seriál utáhne a to u toho nemusí ani mluvit...prostě zatím je to veleslibný rozjezd seriálu, který jistě nabídne mimo akční řežby, také inteligentní zápletku. A jako bonus navíc...parádní hudba na konci... . Těším se na další díly. Ostatní šašky z Defenders si nechám ujít, nebudu si po Daredevilovi kazit chuť. ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bál jsem se, že to dopadne jako LC nebo IF. Naštěstí byly mé obavy zbytečně. Punisher od první minuty šlape jako krasně seřízený mechanismus. Není to jen bezmyšlenkovité vraždění. Postava se prokresluje, jsou zobrazeny jeho muká a každodenní boj s pocitem, že přišel o všechny blízké. Samozřejmě dojde i na akci a ta je zvládnutá s nadhledem. Sečteno a podtrženo, Punisher jede na plné obrátky. S ničím se nepáře a dokáže se vám vrýt pod kůži. Mám stehně kladné pocity jako u Daredevila. 90% ()

David.Darco 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jon Bernthal ma prekvapil! Rovnako tak technická vyspelosť, nápaditosť v strihu a použitá hudba! Atmosféricky to šľape na 110%. Dokonca aj tá otrepaná, sto krát premletá mini-zápletka bola svojim spôsobom zadosťučiňujúca. Ale popravde potešilo ma, keby sa do budúcna tvorcovia takým klišé vyhýbali čo najviac. Úplne ma nenadchli ani akčné scény, ktoré sú zatiaľ akési nesvoje a jemne chaotické. 3,5* ale pre tento krát zaokrúhlim hore. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizoda má 50 minut (minuta titulky). Kdy 40 minut (!!!) se jen blábolí. Sice k věci (děláme to pozadí) ale ŽVANÍ. A 10 minut čistého času je ukázková akce. Stylová a luxusně natočená. Mám tedy pocit, že to bude jako Daredevil #1. 2/3 děje tlachání a 1/3 brutální akce. Bohužel jsem ale namlsán z Daredevila #2 který byl FENOMENÁLNÍ a Frank se tam předvedl v plné kráse. Každopádně, jako rozjezd slabé :( ()

Reklama

Reklama