Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Záhadný telefonní hovor přinutí Franka jednat. Mezitím se Madani vydává hledat podezřelé a Curtis doručuje zprávu. (Netflix)

Recenze (28)

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Sme tu len my dvaja. A pravda." Drsné a temné, ale i ľudské a dojemné. Občasná zmienka o "dokonalej krajine menom Amerika" sa dá zniesť bez ujmy na psychickom zdraví. Je to také dobré, že sa to v pohode zaobíde bez väčšej akcie. Niečo tu je, ale sú to skôr také chuťovečky na oživenie ležérneho (ale nie nudného!) tempa. Začína sa to zaujímavo zaplietať. A pár cameí z Defenders univerza určite nemôže byť nikdy na škodu veci. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zápletka začíná houstnout a je jasné, že Punisher bude mít zřejmě hutné příběhové podhoubí a nebude tak jen nonostop kick-ass akcí. Dvojka je téměř bez ní, až na jeden slušný souboj. ()

Nevka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá epizoda lehce ubrala na tempu, takže tolik nezaujme široké publikum. Dostáváme se zde více na kloub tajemné postavě, která si říká Micro, a ví, kdo je doopravdy Pete Castiliogni. S největší pravděpodobností se nejedná o hlavního záporáka, ale spíše o osobu, která je na podobné straně jako Frank (který na to zatím nechce přistoupit). Což ostatně potvrzují komiksy. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přestože byl podle mě příběh druhé epizody o něco zajímavější než v prvním dílu, akce byla ještě o poznání slabší, a to je pro mě u seriálů tohoto typu podstatná vada. Nemám nic proti počinům se spoustou dialogů, ale zrovna u Punishera jsem čekal hlavně silnou akci, a ta se stále ještě nedostavila. ()

David.Darco 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak nám seriál po celkom napumpovanom pilote spomalil. Mal som pocit, akoby druhá epizóda nebola natoľko dramaturgicky konzistentná ako tá prvá. Pozrieme sa v nej najmä na to, kto je Micro a vyzerá to tak že v nasledujúcej epizóde si ho ešte užijeme dostatočne. Dočkáme sa v podstate len jednej akčnej scény, ktorá ale viac-menej stojí za to. (Choreografia je tento krát lepšia ako v prvej epizóde, ale stále mám tak trochu pocit že Josh trochu prehráva v takto vypätých situáciách). Aj tak sa stále jedná o Áčkovú produkciu, ktorú by som sa nehanbil premietať aj na plátne. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lepší než pilot, i když jen o chlup. I když akce si moc neužijeme, děj je alespoň napěchovaný informacemi a udrží pozornost. Nic to ale nemění na faktu, že to není co jsem od Punishera čekal. Zlatý Daredevil... ()

Reklama

Reklama