Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Záhadný telefonní hovor přinutí Franka jednat. Mezitím se Madani vydává hledat podezřelé a Curtis doručuje zprávu. (Netflix)

Recenze (28)

David.Darco 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak nám seriál po celkom napumpovanom pilote spomalil. Mal som pocit, akoby druhá epizóda nebola natoľko dramaturgicky konzistentná ako tá prvá. Pozrieme sa v nej najmä na to, kto je Micro a vyzerá to tak že v nasledujúcej epizóde si ho ešte užijeme dostatočne. Dočkáme sa v podstate len jednej akčnej scény, ktorá ale viac-menej stojí za to. (Choreografia je tento krát lepšia ako v prvej epizóde, ale stále mám tak trochu pocit že Josh trochu prehráva v takto vypätých situáciách). Aj tak sa stále jedná o Áčkovú produkciu, ktorú by som sa nehanbil premietať aj na plátne. ()

Nevka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá epizoda lehce ubrala na tempu, takže tolik nezaujme široké publikum. Dostáváme se zde více na kloub tajemné postavě, která si říká Micro, a ví, kdo je doopravdy Pete Castiliogni. S největší pravděpodobností se nejedná o hlavního záporáka, ale spíše o osobu, která je na podobné straně jako Frank (který na to zatím nechce přistoupit). Což ostatně potvrzují komiksy. ()

Reklama

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oukej, hodnocení první epizody jsem asi celkem přestřelil, takže si to budu muset trošku vybít na této :D Tahle epizoda nám totiž ukázala, že předchozí, první díl byl opravdu jenom pilot, který absolutně nesouvisel se zbytkem seriálu a ten „pravý“ děj se začíná rozjíždět až tady. Díl mě ale celkem bavil. Samozřejmě, Jon Bernthal je stále fantastický a konečně zde zahazuje svůj zarostlý ksicht, vousy a vlasy :D Totálním topem celé epizody je pro mě ale postava Micra, která je výborná. Jeho charakter je zajímavý, udržuje si celou dobu takový level tajemnosti a podivnosti, ale zároveň si v divákovi dokáže vybudovat i celkem velké sympatie. A jeho dynamika s Frankem, jejich vzájemné nahánění a hra na kočku a myš, kdy se každý z nich snaží získat nějaký nadhled a nějakou kontrolu nad tím druhým, to bylo strašně fajn. Kdo mě zatím moc nepřesvědčil, tak je agentka Madani, která mě moc nebaví a překvapivě se mi moc nezdá ani Billy Russo, který se snad v budoucnu ještě zlepší, protože na to, že se z něj později má stát ikonický Jigsaw, zatím mě nijak extra nezaujal. Epizoda je velmi fajn, hlavně díky dynamice Micra a Franka. Hodnocení: 75% ()

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Sme tu len my dvaja. A pravda." Drsné a temné, ale i ľudské a dojemné. Občasná zmienka o "dokonalej krajine menom Amerika" sa dá zniesť bez ujmy na psychickom zdraví. Je to také dobré, že sa to v pohode zaobíde bez väčšej akcie. Niečo tu je, ale sú to skôr také chuťovečky na oživenie ležérneho (ale nie nudného!) tempa. Začína sa to zaujímavo zaplietať. A pár cameí z Defenders univerza určite nemôže byť nikdy na škodu veci. ()

brasek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fádny príbeh pokračuje... tentoraz ale bez väčšej akcie. Na scéne sa objavil utajený hacker Micro a ten asi bude "čistiť" cestu Punisherovi... alebo to je len moja fikcia? Verím, že z celého balastu sa postupne vynorí niečo ucelené čo bude dávať zmysel, pretože momentálne ani neviem aká je zápletka. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama