Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Frank si při výslechu Micra nebere servítky. Brutální vzpomínky na tajné mise vrhají světlo na Frankovu minulost. (Netflix)

Recenze (26)

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už druhý Punisherovský díl, u kterýho to dost možná celkem přeháním s hodnocením, ale proč ne :D Tenhle díl mě fakt bavil. Celá epizoda samozřejmě stojí a padá na dynamice Franka a Micra, která je výborná. Jejich hašteření, jejich vzájemné interakce a chemie mezi nimi je skvělá a finální moment, kdy se konečně dají dohromady a začnou společně pracovat je velmi fajn. Epizoda se taky skládá z celkem velké dávky flashbacků, ať už na Micra, tak na Franka, a ty jsou povětšinou fajn, máme tu i relativně dobrou akci v Kandaháru, která je krásně realistická a surová a ukazuje divákovi hnusné a špinavé aspekty války a jak dokáže svět být špatné místo. Taky se mi líbí, že se dozvídáme, že Frank v minulosti nebyl úplně nejsvatější a taky má nějaké démony a nějaké činy, na které není úplně pyšný a které ho i v současnosti nahánějí. Dělá to z Franka mnohem uvěřitelnějšího a realističtějšího hrdinu. Jediný větší problém mám s vedlejšími postavami, jelikož prakticky žádná postava kromě Franka a Micra mi nepřijde moc zajímavá. Madani, Russo, Curtis, nikdo z nich mě zatím extra nezaujal. Hodnocení: 80% ()

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oproti prvým dvom dielom jednoznačný prepad kvality dole. Je pravda, že zápletka sa vďaka viacerým flashbackom stáva prehľadnejšou, ale strata tempa je očividná a, pravdupovediac, dosť bolestivá. Micro a Punisher budú podľa všetkého dobrá dvojka, ale inak je to proste dosť solídna nuda. Najviac ma zabolelo akčné finále, ktoré je strašne blbo zostrihané a veľmi zvláštnym spôsobom nakrútené. Vinou toho sa z potenciálne najlepšej akčnej televíznej scény roka stala hovadina. ()

Reklama

darthvader77 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Country, I was a solider to you. I did what you asked me to. It was wrong, and you knew.♫ Líbí se mi jak v téhle epizodě jsme mohli vidět misi o které mluvil Schoonover u soudu v Daredevilu druhé sezóně. A narozdíl od spousty jiných událostí, tahle neztratila nic ze svého kouzla po tom, co odhalila závoj tajemství. Tady je vidět, že odpovědět na otázky není vždy špatné a odhalovat tajemství pokud Váše odpověď je dobrá a nestojí úplně za hovno (dívám se na tebe Abramsi!) Stalo se to ještě víc epické a Bernthalovo herectví a obličejové grimasy zoufalství zatímco je zalitý kraj. Dialog o tom, jak reakce na zklamání dokáže měřit člověka je též fantazie  Konečně nám ukázali, co se skrývá v temné minulosti Franka Castla a důvod jeho svědomí. Zneužili ho vlastní nadřízení k dělání ilegální špinavé práce. Micro je též skvělý charakter, který je slabý, emocionální a spolehájící spíše než na své pěsti na špinavé triky jako jed a proto je perfektní palivem pro Castal a mezi nimi to skvěle jiskří. Punisher se vyvíjí prostě skvěle a závěrečná scéna naznačující, že teď bude Punisher deratizovat pro změnu zkorumpované armádní a vládní pohlaváry na to se těším. Briliantní epizoda. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S každým dílem se obávám čím dál víc, že tenhle seriál dosáhne sotva na průměr. Druhý Daredevil je opravdu o několik tříd lepší než tohle a petiminutová (ano jen 5 minut z bezmála hodiny) YOLO akce to opravdu nezachrání. Stává se z toho užvaněná soap opera která sice děj někam posouvá, ale ne ve 100% případů. Veškeré scény z komunitního centra jsou o ničem. Veškeré scény s pipkou (Amber Rose Revah) jsou taky o ničem. Jsou nezajímavé a děj nikam neposouvají. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Flashback na dějový začátek celé minisérie. Tématicky důležité pro propojení všech klíčových částí příběhu a určení kdo jsou good a kdo bad guys. Vojenská akce na blízkém východě je sice bídně natočená, ale konečně se osoba Franka Castla posouvá v přítomnosti o krok dál a zároveň má divák o jednu puzzli víc v pomyslné skládačce. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama