Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Frank a Micro hledají odpovědi u neochotného svědka. Madani a Sam se dozvídají o blížícím se vyšetřování. Rawlins vidí ducha. (Netflix)

Recenze (22)

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to dobré. Nie výborné, ale po sklamaní z posledných dvoch dielov rozhodne kvalita stúpa. Epizóde pomáha nielen vydarená buddy scéna v dodávke (viac takých scén do konca seriálu!), jednak opätovný návrat sympatickej Karen a v neposlednom rade vcelku zručne zvládnutá finálna found footage akcia v pochmúrnom jesennom lese. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bravurní epizoda, ve které kraluje Gunner scéna. Invenčně natočená FPS akce v lese ve stylu Castle vs protiteroristické komando. Strhující, nekompromisní a řádně krvavé. Zároveň nepostrádající chlapáckou team work, kterou velmi zdatně ikonizuje právě hlavní postava celého filmu. Hlavní záporák nabírá zajímavé kontury a super hot Madani se utrhne ze řetězu. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

K mému nefalšovanému překvapení jsem se dočkal vydařené epizody, a s tím už jsem fakt nepočítal. Všechno přitom začalo tak zoufale, po opravě odpadu došlo i na reflektor a já jsem se obával, že se Frank změní v hodinového manžela, pak se ale děj dostal do tempa a romantické dostaveníčko u lesní chaty mě moc bavilo. Taky jsem si nemohl nevšimnout, jak strategicky má Amber Rose Revah rozmístěna znaménka. Ale to byla jen poznámka na okraj, mé hodnocení to neovlivnilo. ()

Wysch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

These men decide what the truth is. Bernthal je naprosto úžasnej. Chemie mezi Punisherem a Karen, mezi Punisherem a Micrem stojí v podstatě jen a jen na něm. Stopáž téhle epizody mohla bejt o 10 min kratší. ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další skvělá epizoda, která drží stejné tempo jako předchozí, a já jsem za to ráda. Závěr v lese epic, zase jsem měla pocit, že tam jsem. Karen mě štvala o trochu míň (muj problém s herečkou se táhne už od True Blood). A scéna z hotelu byla taková ek. Kdyby tam nebyla, tak to se mnou udělá víc než tohle. ()

David.Darco 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V závere epizódy som sa cítil, akoby som hral Red Dead Redemption s militantnou zápletkou. A ja mám RDR teda veľmi rád. Nebudeme si klamať, vytiahla to najmä posledná tretina epizódy, ktorá bola tak pôsobivá, ako záver epizódy Kandahar. Jesenný les a zábery z dronu, go pro kamier a podobne krásne zapasovali do seba a zapôsobili. Predpokladám, že takto nejak sa dnes zrejme misie aj odohrávajú a zároveň sledujú zo základní. Nie som v tejto terminológii úplne doma, ale zaručene som sa cítil ako v jednej miestnosti s hlavným záporákom, aj keď jednoznačne na druhejnstrane brehu. A to je veru zaujímavý zážitok. Ďalej si zaručene musím poznačiť aj kto robil hudbu. No a samotný záver s Madani snáď ani nemusím komentovať. ()

micle21 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jono, jak Frank jenom nasraně čuměl jak si tam žere tu svojí luxusní bagetu :D TO bylo maximálně top. A naháněčka v lese! Sice to na mě působilo jako z donucení low budgetu, ale cílem spíš byla ta komornost a nekompromisnost přestřelky. A jak tam leží, tak jsem už myslel, že snad další díly nebudou :D ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přestože epizoda obsahuje oblíbenou americkou LOL scénu (sex v podprsence) a přestože je označována za nejnudnější, není to pravda. Krom nedotažeností (scény s pikou jsou prostě absurdní) tu máme velmi solidní akci (klasicky na 10 minut z padesáti) aneztrácíme čas s nějakým hňupem co si kope díru na zahradě. Konečně se dostává na scénu vrchní záporák a "vata" má nějakou výpovědní hodnotu. ()

Eduardo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

zatiaľ najslabšia epizóda. Aj tá akčná pasáž tentoraz taká suchá... a už mi celkom začína vadiť tá rozvlečenosť ako vystrihnutá z Daredevilov. Kľudne by mohli polovicu vykecávačiek v každej epizóde povystrihovať a seriálu by to len prospelo. ()

aR3Zz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další akční díl, tentokrát styl "Rambo v lese". A ne s úplně šťastným koncem... Nicméně řežba úžasná, karty jsou poodhaleny a další díly mají jóoo co řešit. ()

darthvader77 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Myslím si, že po angažmá ve třech seriálech je na čase ocenit herectví Deborah Ann Wolf, která předvádí dobré herecké kreace a její konverzace s Madani a Castlem jsou prostě vynikající. Líbí se mi, že bromance mezi Punisherem a Micrem se krásně vyvíjí s Punisherem dokonce ho uznávající za záchranu. Hlavní záporák ukázal svoji identitu budu zvědavý, jak se bude bránit proti ulovení. A co se lovení týče naháňečka v lese s mariňákami byla solidní, Gunnera mi bylo líto. Madani se připravuje na další těžení proti Castlovi a zrádcům ve vlastních řadách, korupce sahá hluboko a potěšilo mne, že Frankovi záleží na Karen. Škoda, že mu ušla večeře. Zatím paradní seriál a jeden z nejlepších, co jsem viděl. ()

Hora1000 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No jo, asi to muselo přijít. Pro mě zatím nejslabší epizoda a to hlavně díky nelogičnostem v lese (vysílačka, dron, helikoptéra). Ne příliš vzrušivá postelová scéna tomu taky moc nepřidala. ()

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já se fakt nechci opakovat, ale toto je další skvělá epizoda :D Takže velmi stručně. Dynamika mezi Frankem a Micrem je stále fantastická, jejich vzájemné hlášky a provokování je strašně příjemné, jejich spolupráce ve finálním souboji v lese byla strašně fajn a hej, scéna v dodávce se sandwichem je boží a jedná se o naprosto nádherný příklad toho, jak má fungovat humor v relativně vážném seriálu. Kdo epizodu viděl, přesně ví, o čem mluvím :D Jinak ale, Frankovy vztahy s ostatními jsou taky fajn. Ať už jeho rozhovor s Karen nebo dynamika mezi ním a rodinou Liebermanů. Strašně příjemné momenty. Chci vypíchnout ještě hudbu, která je velice dobrá, hlavně hudební motiv Madani, který už hrál v minulé epizodě, tak je strašně super. A samozřejmě nemůžu nezmínit finálních 20 minut odehrávajících se v lese, které přináší všechno, co od seriálu s Punisherem chceme. Napínavou plíživou scénu, kdy Frank jde k baráku, následně velice pěkně udělanou bitku Franka a Gunnera s vojáky využívající kamery ve stylu found footage a samozřejmě dostaneme i řadu brutálních a krvavých momentů a killů, přičemž jsem si u některých scén říkal, jestli náhodou nesleduju slasherový horror z 80. let, viz voják propíchnutý dřevem a klacky. Každopádně se mi hrozně líbí, jak svěží je tento seriál oproti jiným Marvel Netflix seriálům. V minulém díle jsme měli automobilovou honičku, tady máme naprosto skvělou akci v lese. Punisher zatím přináší relativně velké inovace v celém tomhle seriálovém světě a to se mi líbí. Asi jedinou takovou poznámku mám k úplnému závěru v dodávce, kdy si Frank a Micro jen tak jako kamarádsky hodí pár slov navzájem, a tahle scéna je jako fajn, jenom mi celou dobu vrtalo hlavou, proč sakra nikdo nemyslí na chudáka Gunnera, který tam mezitím trčí někde v lese a pravděpodobně vykrvácel :D Skvělá epizoda. Chápu, že některým lidem se předchozí díly nemusely líbit, jelikož měly trošku pomalejší tempo a od seriálu s Punisherem asi většina lidí čekala něco jiného, ale u této epizody musí všichni uznat, že se jedná o skvělou věc. Hodnocení: 82% ()

Reklama

Reklama