Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Frank je ve špatném stavu, a tak Micro žádá o pomoc Curtise. Madani a Russo dále spojují příjemné s užitečným. Lewis se postaví za svá práva. (Netflix)

Recenze (19)

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Má to dobré, aj horšie a nudnejšie momenty. Opäť sa skrátka ukazuje, že to Marvel nepochopiteľne preháňa s prehnane vysokým počtom dielov. Pokojne sa mnohé epizódy dali zostrihať na pár minút a síce by sme mali o polovicu kratší seriál, ale aspoň by každý diel bol úderný. Ale sex potešil :-) A konečne začína dávať zmysel linka s vojnovým veteránom (hoci v konečnom efekte zrejme pôjde takisto o časť, bez ktorej by sa seriál ako-taký pokojne zaobišiel). 50% ()

Wysch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

He ain't coming. Oh no, he is coming, bro. Samozřejmě, že plotwist je předvídatelnej, sakra, vždyť byl už řečenej přímo v epizodě Kandahar. Ale jako epilog první poloviny funguje tahle epizoda solidně - uzavírá svůj cyklus vyprávěčským kruhem, a zvládá to netflixovsky s důrazem na charakter. ()

Reklama

Budisovie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Frank v klude odpociva, predsa je to len clovek z masa s kosti. Kamosov uz bolo dost, tak preco ich zopar nevyselektovat a ostanu len ti best. Kedze serial je dost cierne naladeny, dufam ze aspon Frankov partak bude mat "happyend". I ked je pravda, ze cim menej ludi Franka pozna, tym je pre nich lepsie. Uvidime. Kazdopadne toto serialove ponatie punishera je ako komix, temne, drsne a krvave... ()

David.Darco 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tvorcovia naplnili ďalšiu konvenciu. Táto mi však veľmi po chuti nebola. Dokonca ani nefungovala, nešokovala. Za mňa je to teda veľká škoda. Neviem nakoľko sa seriál drží nejakej komiksovej predlohy a podobne, ale tu mohol teda jednoznačne vybočiť z radu. Alebo tento "twist využiť neskôr. Lepšie ho zakamuflovať. Keď k tomu pričítame pomerne nezaujímavú linku s veteránom, tak to tento krát nezachránila ani Madani. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Myslíte, že každá epizoda bude mít nějakou tu "labužnickou tečku" na závěr? Ani prd. Epizoda #6 je 100% žvanění. Intoušové musejí chrochtat blahem, jak se nám ty charaktery prohlubují. Já tedy rozhodně ne. Pokud má být The Punisher tohle, tak seriál ani neměl vzniknout. Poprvé uvažuji o podprůměrném hodnocení. A celý seriál rozhodně (z toho co jsem doposavad viděl) nepůjde nad 3 hvězdičky. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama