Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Lewis bojuje s následky svých činů. Frank a Micro sledují další tvář z minulosti. Madani a Sama čeká honička. (Netflix)

Recenze (20)

darthvader77 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lov na zmrdy začíná ve veklém a Frank Castle zasahajuje svoji křižovou výpravu proti CIA. Je to paráda, líbí se mi, jak zrada Billyho má svůj efekt a oni se střetnou aniž by to Barnet věděl. Líbí se mi prolomení 4. stěny, kdy Castle přiznává jak je to jednodušší, když je může zabíjet. Chladnokrevná vražda Benneta též brutální, to je lahůdka, jak se tihleti podvráťaci div nesežrou navzájem zaživa. No a ten závěr navnadil. Svině těžko umírá. ()

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle díl je celkově takový nijaký, jelikož se pro děj vlastně nic zajímavýho nestane. Frank s Micrem zde jdou po týpkovi, od kterýho nakonec stejně nic nedostanou a tenhle týpek na konci epizody umírá, takže se vlastně nic nemění a jedná se o takovou tu typickou fillerovskou epizodu (stejně jako minulý díl teda...), kterých má každý Netflix Marvel seriál plno a Netflixu pořád nedošlo, že ne všechny seriály musí být roztahány na 13 dílů. Jinak je ale Punisher stále dost fajn. Vztah Franka s Micrem je stále velmi příjemný a jejich scéna v autě, kdy diskutují o Micrově rodině je dost fajn. Seriál se zde snaží vytvořit jakousi emocionální linku pro Franka v podobě toho, že nechce zabíjet vojáky, kteří jen dělají svoji práci. Bohužel, tento námět je (aspoň zatím) hodně zkratkovitě proveden a když Frank ke konci dílu musí postřelit mladého vojáka, tak mimo jediného rozhovoru s Micrem nevypadá, že by ho to nějak extra trápilo. Navíc, neříkejte mi, že ti vojáci v minulých dílech, které Frank zabil, taky jenom nedělali svoji práci a všichni byli prostě zlí, to se mi moc nezdá :D Mimo hlavní dvojici mě ale hodně baví Lewis a sice je jeho linka dost rychlá, celkem rázně přejde od breakdownu nad nechtěnou vraždou k tvoření bomby či co to je, jinak mě ale vlastně celá jeho postava a téma toho, jak může na obyčejného člověka působit PTSD z války a jak to nemusí úplně dávat, dost baví a líbí se mi, jak toto dost vážné téma seriál zpracovává. Dále zde máme naši dvojici záporáků... teda asi. Protože netuším, co si mám o Billym myslet. Na konci předchozího dílu nám seriál naznačil, že asi nebude úplně kladnou postavou (což asi nikdo, kdo zná komiksové základy, nečekal, když se z něj má později stát Jigsaw), ale v tomhle díle je hrozně divný. I přes to, že očividně dělá špatné věci, lže a je v přítomnosti druhého záporáka, Billy zatím na mě nepůsobí moc jako padouch a doufám, že seriál mu ještě dá nějaký dobrý důvod, proč jde vlastně proti Frankovi. Ale musím uznat, že finální scéna alá Assassin's Creed byla fajn. Ještě chci zmínit tu akční scénu s vojáky zhruba uprostřed epizody, která mi přišla dost dobrá. Využití kouře, trochu toho stealthu a to, jak Frank i vojáci využívají laserové zaměřovače na zmatení svých nepřátel, to bylo velmi pěkně provedené. Sice jsem úplně nepochopil tu BDSM scénku před tím, ale oukej no... :D Hodnocení: 75% ()

Reklama

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na polovinu série zbytečně oťukávací příspěvek s jednou ne úplně vyladěnou akční scénou a situacemi, které mnohdy odpovídají béčkovým akčňákům. Psychologie postav nic moc a přímočarost, kterou se Punisher po většinu času tak pyšnil je momentálně trochu upozaděna. Konec super, ale jinak velmi vlažný posun kupředu. ()

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A naťahujeme čas a naťahujeme čas a naťahujeme čas a ak je to pre vás otravné čítať, som zvedavý, či to pre vás nebude otravné skoro hodinu pozerať. Vzťah Punishera a Micra je zaujímavý (no nezabúdajte, ako v komiksoch zvyknú končievať kedysi najlepší priatelia...), ale o žiadny buddy klenot každopádne rozhodne nejde. Na siedmej časti sa (opäť!) prejavujú trademarky série - nízkorozpočtovosť (vojenská megazákladňa vyzerá skôr ako... nebudem urážať) a nelogika (prečo sa Billy zúčastnil prepadovej akcie? Čo ak by mu Punisher strhol kuklu?). ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Série se drží průměru i tentokrát. Otravná a nezajímaví linie s traumatem zmítaným vojáčkem dostala (bohužel) více prostoru. Akční desetiminutovka je pro změnu vložena doprostřed a nebýt toho, že se děj někam sune (to je jeden z kladů série - strojové tempo které posouvá děj konstantní rychlostí dopředu) bych se i nudil. Každopádně tohle opravdu není The Punisher na kterého Netflix naladil. pozn.: každý chlap co měl kdy sex ví, že takhle rychle po tom co je "hotovo" na záchod rozhodně jít nelze ;). Šašci :D ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama