Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Frank se při jízdě americkým státem Michigan zastaví na pivu v baru u cesty. Nenamočit se do problémů ale nikdy nepatřilo mezi jeho silné stránky. (Netflix)

Recenze (40)

liskam 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět perfektní díl který drží kvalitu s předešlou sezónou. Bojím se ale o Frankůf ústřední konflikt. První díl byl jasný, pomsta za vyvraždění rodiny, navíc měl perfektního parťáka. Každý chlap a mnoho žen se s Frankem dokázalo stotožnit a kvitovat takhle brutální a reálně představené násilí na lidech kteří mu zabili ženu a děti. V této sezóně si bude muset Frank a také divák najít nové a dosti silné důvody a ospravedlnění k této brutální likvidaci nepřátel. prozatím to vypadá slibně , eskalace byla na útočnících a Frank se v podstatě JEN bránil... Uvidíme co nám výrobci ukážou dále. Za mě 95% ()

David.Darco 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ako ja milujem soundtrack a zvukové efekty v Punisherovy. Človek by si aj pomyslel, že sa mu tá rozladená gitara časom sprotiví. Ale akosi dopredu vie, že sa mýli. Romantika na poli brutality podaná takto reálne a s takou bolesťou a citom zároveň sa len tak nevidí. Tento krát klobúk dole pred scenáristom a hercami. ()

Reklama

BaronDevil 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dal bych 4*, protoze si chci nechavat prostor, kdyby dalsi dily byly jeste lepsi (napriklad predpokladam, ze predposledni dil zas bude narez neuveritelnej, jako v minuly sezone), ale rozhodne nebudu ten, co tomuhle dilu bude srazet hodnoceni, protoze to si urcite nezaslouzi. Takze: 95%, zaokrouhlime... Zkratka a dobre - lepsi uvod si tezko prat. kazdej, kdo se bal, ze tu bude malo akce, bude muset zajit do obchodu a nakoupit dalsi kyble na krev. Naloz, jak Punisher kaze! ()

darthvader77 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přijdou další? V to doufám. Po ne úplně dobrém finále Daredevila se vrací muž, mýtus legenda gigachad sigma male Frank Castle a je to radost pohledět. Předně musím ocenit technickou stránku mne prostě ta komorní kamera s tmavším nasvícením a filtrem prostě sedí jak hrnec na prdel. Frank Castle stále bojuje se svými démony nejenom z minulosti, ale i z první série a stále se vzpamatovává ze zrady svého kamaráda. Zároveň se ukazuje jak sám je a proto se snaží znovu socializovat a najít novou rodinu. Líbí se mi, že můžeme oficiálně říct, že Frank Castle je milfhunter a umí to s dětmi. No a závěrečný souboj v baru je naprosto famózní. Speciálně se mi líbí, že Punisher prosazuje rovnoprávnost pohlaví a ta scéna na záchodech brutální a je vidět, že Castle se s tím jako vždy nesere. Jeho přímočarý leč účinný přístup k řešení problémů mne prostě baví a je to závan svěžího větru vůči všem ostatním superhrdinům. Jsem rád, že to vypadá, že se zase zaměříme na zkorumpované zmrdy z armády, kteří tak krásně odstartovali Frankovu kariéru ve druhé sezóně Daredevila. To jak Frank totálně si s nimi vytřel prdel a je připraven na další věci a navíc tahle sezóna vypadá že bude navazovat na předchozí děj a nebude pouze jenom novým samostatným dobrodružstvím. Lahůdka. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První řada neskutečně zklamala a tak se mi do druhé ani nechtělo. Naštěstí začíná velmi slušně a pokud si série udrží tempo, bude to v pořádku. Vyvážení mezi "budováním děje" a "likvidací lidí/věcí" je tak akorát, aby se jeden nenudil. Scéna na záchodě je naprosto fenomenální. Jen doufám, že si seriál "nevystřílel patronky" hned ze začátku. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

  • Dres, který nosí Rex (Jagger Nelson), patří českému golmanovi Petru Mrázkovi, který dříve nastupoval za tým Detroit Red Wings. (NiWi)

Reklama

Reklama