Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Franka a Rachel pronásleduje nebezpečný nepřítel, takže se musí dát na útěk, i když Rachel se do toho moc nechce. K Russovi mezitím zajde nezvaný host Madani. (Netflix)

Recenze (16)

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá řada Punishera se stále tak nějak plácá na místě a trvá jí se pořádně rozjet (což alespoň doufám, že se stane :D). Každopádně, druhý díl je určitě lepší než ten první. Dynamika mezi Frankem a random borkou je dost super, jsou zde hodně fajn momenty, ale stále to má celkem problém s tempem, zrovna v tomhle díle se nic moc extra nestane. Navíc, minimálně zatím seriál celkem trpí na to, že má dvě dějové linie, které jsou naprosto oddělené a vůbec spolu nesouvisí. Na jednu stranu tu máme Franka někde v zapadákově, jak se snaží ukrývat a bránit před nějakými nájezdníky, pak ale sledujeme celou linku s Madani a Jigsawem, která stojí naprosto mimo hlavní linku. Každopádně, Billy je zatím super, ať už jeho vzteklé a naprosto šílené chování, tak i budování celé jeho osoby a jeho vzhledu. Sice moc nerozumím, proč se tvůrci rozhodli pro linku se ztrátou paměti, což dle mého vůbec nedává smysl (celou sérii se nám tu buduje záporák, který následně ztratí paměť na každou událost té série), ale na druhou stranu se těším, co s ním tvůrci udělají. Hodnocení: 75% ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Všichni jsou tady děsně nasraný, ale rozhazují 4-5 hvězdičkama... Nepochopim. Taky nepochopím, kam seriál směřuje. Scénář by se měl rozhodnout, jestli chce navázat na to co bylo v minulé řadě nebo to co bylo v milé epizodě. Přeskakovaní mezi oběma - kdy v obou se nevyhnutelně jen žvaní - seriál zase jen pohřbí. Frank se navíc začíná chovat jako idiot (vážně nechá ležet 4 automaty u mrtvol a pak se mrcasí na místě přestřelky jako by se nic nedělo? Nemluvě o tom že se pořád snaží pomáhat té náctileté pipce - která je mimořádně nesympatická). V kontrastu s minulou epizodou uvažuju o tom, že hodnocení ještě srazím. ()

Reklama

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trochu jsem měla strach. Aby Franka nerozebrala holka. Nebudu lhát. Na Jigsawa jsem se moc těšila. Jako jak ho udělají. Byla jsem zklamaná už v traileru, protože jsem si představovala víc. Ale na druhou stranu...tady je prostě narušenej v hlavě, což se odráží do Billyho tváře, protože "He's just a pretty face.", takže to je možná horší. Tak jsem zvědavá, kdy to sundá. A přestože se tady akcí šetří oproti prvnímu dílu a nejlepší část je pohled na zadek Bernthala, je tohle to tempo, které mě na Punisherovi baví (akce až na posledních patnácti minutách). Víc podobných dílů, bejbi... A 383763883 plusových bodů za scénu, která si udělala píseček a bude v dalším díle :) ()

darthvader77 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poslední americký válečník jemuž neupadli koule a v době politické korektnosti se nebojí jít svoji brutální originální cestou. Frank Castle je prostě gigachad musím to psát neustále. Zajímalo by mne jestli si uvědomil, jak blbě by to vypadalo, pokud by ho tam s tou holkou někdo našel. Líbila se mi naturálnost že to koupil do prdele. Podruhé nás poučil na semináři o gender equality no a nový padouch s náboženským přesvědčením vypadá luxusně. Připojte k tomu fakt, že Jigsaw se dostává stejného prostoru jako Kingpinovi a je zaděláno na další perfektní sérii. Cinematografie opět skvělá. A soundtrack též. ()

David.Darco 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úprimne, som trochu zmätený. Nezačali trošku tvorcom uchádzať motivácie postáv? Nerozpráva Frank až príliš vzhľadom na jeho postavu? Musí tri krát odôvodňovať, prečo pomohol, tej čo pomohol? Štvrtá hviezda čisto za zaujímavého záporáka (pripomína mi to nemecký Dark a Brimstone) a za ten build up na konci epizódy. Inak reálne skôr 3*. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama