Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Frankova filozofie zní: Když víš, že to přijde, tak to není past. Madani se uvolní a Pilgrim se chystá navštívit bezbožné území. (Netflix)

Recenze (16)

darthvader77 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Líbí se mi budovaný otec-dcera vztah mezi Amy a Frankem to dodává celému seriálu doslova Zaklínačskou šťávu. Úvodní scéna s kartami tak není jenom dobrý rodinný srdce hřejivý moment, ale symbolismus filozofií obou charakterů. Billy Russo je též zajímavá postava a líbí se mi, jak jeho psychologie je taky hluboce prozkoumána. Ben Barnes je solidní herec s obrovským rozsahem. Knězova linka je též zajímavá a líbí se mi, jak seriál Punisher všechny humanizuje. Také mám rád jak Amy se pořád chová jako dítě, což odpovídá její hra na agentku mi vykouzlila úsměv na tváři. No a návrat Turka slavného obchodníka s informacemi to se mi líbilo. V jeho scénách člověk nejvíc ocení rozdíl v kinematografii vůči ostatním seriálům No a Frank udělal s Rusákama velice krátký proces ten gym fight byl skvělej. Jigsaw směřuje zajímavým směrem a já se nemůžu dočkat až se všichni střetnou. ()

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ani po pátém díle stále nevím, co si o druhé řadě Punishera mám myslet. Ono to není totiž špatné, jenom oproti té první sérce, která měla silné myšlenky a rozebírala závažná témata, měla výborně napsané postavy a naprosto skvostný krimi příběh, zde je všechno o několik tříd slabší. Druhou řadu určitě drží nad vodou Jon Bernthal a vztah mezi Frankem a Amy. Třeba celý tento díl začíná poměrně dost fajnovým charakterovým momentem mezi těmito dvěma s kartami, který je celkem příjemný. Bohužel, pátá epizoda (a vlastně i zatím celá 2. série) je hrozně bez energie, taková roztahaná a oproti té výrazné první řadě je to prostě slabší. Je zde sice fajn bitka s Rusákama v posilce (která krásně odkazuje na the Russiana z komiksů), jinak ale stále platí to stejné, jako u předchozích dílů. Jsou tu dvě naprosto oddělené linie, jedna s Billym, který se chová naprosto odlišně, než v první řadě (a ono to dává smysl, jenom je to hrozně nezajímavě zpracované), pak ta (očividně tvůrci upřednostňovaná) část s Pilgrimem a právě Rusáky, která je fajn, ale též není příliš zajímavá, propracovaná a nějak výrazná. Snad se to ještě rozjede, ale 2. řada Punishera mi zatím dost připomíná 2. řadu Jessicy Jones tím, jak ztrácí energii. Ale u Jessicy to přece jenom bylo mnohem horší, Punisher si aspoň udržuje určitou míru zábavnosti :D Hodnocení: 60% ()

Reklama

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neslané nemastné. Uprostřed dvojky je docela málo psychologie a zároveň málo akce, což je nebezpečná kombinace pro seriál opírající se především o tyto dvě zmiňované složky. Bitka v gymu nicméně excelentní. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Narozdíl od většiny nadšených vytloukačů mozků nesdílím nadšení z faktu, že teď už Frank rube lidi jen tak z plezíru. Není to osobní, jako v první řadě, je to prostě exhibice násilí. Stále kvalitně udělaná, ale zdaleka ne tak dobrá, aby se dala srovnat s pomstou hnaným Punisherem první řady. Scénáristi si našli pro Punisherův návrat vcelku slaboučkou záminku, resp. dokud to nebude Frank vs Billy, tak to nebude ono. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"You don't make friends like that back in the world. Instead, you got to deal with soft assholes like this. There's an army out there. On the streets, in bars like this. And they all feel the same as you and me. All they ever do is tell us we're the problem, we're the ones that need to change. Maybe we're not the problem. Maybe it's the bullshit we came back to." ()

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama