Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Amy (dříve Rachel) vyvolá fotky, které ukazují na spiknutí. Russo čte svou vlastní zprávu. Příběh Madani o Russovi se stane předmětem kritiky. (Netflix)

Recenze (12)

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I když tomuto dílu nedávám plný počet hvězd, jedná se asi o první epizodu druhé řady, u které jsem si připadal, jako že sleduju první sérii. Konečně se zde tak trochu rozvíjí hlavní dějová linka série, dostáváme hodně fajn scény (hlavně Frankovo vyslýchání toho Rusáka a jeho následné rozhodnutí nezabít ho kvůli tomu, že má rodinu, to byla boží scéna, plus třeba rozhovor Curtise a Billyho je super) a celkově fakt, že po 5 epizodách, kdy se zápletka prakticky nehnula z místa, tak se konečně nějak rozjíždí, to je prostě fajn. Základní stavební kámen epizody je rozhodně vztah a dynamika Franka a Amy, která je stále boží a je to asi jediná konzistentní věc na této sérii :D Scéna, kde Frank učí Amy bránit se, kdy si spolu povídají o Frankově rodině, to je hrozně super (i když mi přijde, že některé věci a změny v tomto vztahu se dějí trošku off-screen). Bohužel, epizoda má i tak stále hodně problémů, je zde totiž tuna naprosto nelogických momentů a scénáristických kliček. Ať už úvodní scéna, která je sama o sobě dobrá, jenom prostě myšlenka toho, že Frank s Amy potřebují vyvolat fotky a tak zajdou do nějakého random pedofilního obchůdku, je prostě divná :D Dále je zde celá postava Madani, u které je očividné, že tvůrci naprosto neví, co s ní. Pak tu jsou scény jako třeba uměle vyvolané drama mezi Frankem a Amy ke konci nebo stále naprosto pitomá linka s Jigsawem, u které si nyní jsem téměř 100% jistý, že v celé téhle sérii neměla původně vůbec být, ale tvůrcům asi linka s Amy, Rusáky, Pilgrimem a huntem za fotkami nestačila a tak tam na poslední chvíli našroubovali právě Russoa. Každopádně, pokud v takovémhle stylu bude zbytek 2. řady pokračovat, bude to fajn. Je jen škoda, že konečně dobrou zápletku dostáváme až skoro v půlce série :D Hodnocení: 75% ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hezké formování malých vojáčků. Ale ten dvojí metr porovnávání zabíjení ze strany Amy mě vytáčí. Stejně jako v první sérii ze strany Karen. Snad se vzpamatuje co nejdřív. Tentokrát výtahové vražděníčko suché. Asi to je tím, že za ním nestál nás bourák (chodba+výtah=netflix trademark). Jinak, já osobně jsem ráda, že nejsem polda, protože ten vometák nezná základní pravidla. Cvokaři jsou vždy víc kuku než jejich pacienti. Už mě trochu nudí stále stejný výraz "Slečny Drsňák". Jsme skoro v půlce série a ona má neustále výraz "sesypu se, chce se mi z toho brečet, zabte mě". Sice je fajn, hraje to dobře a já to žeru, ale prosím, posun trošku, ok? ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vzorec se nám najednou tak vyjasnil, až to není hezké. Jakmile se řeší cokoliv s odkazem na první řadu, jde o nudnou užvaněnou vatu. Koukatelné (a to neznamená méně užvaněné) je to jen když se řeší nová zápletka. Prostě někdo napsal scénář ke dvojce a pak ho proložil linkou z minulé řady (jako by to někoho zajímalo) aby se nafouknul čas. ()

darthvader77 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Známý postrach tvůrců dětského porna znovu udeřil a tvrdě. Líbí se mi dynamika mezi Amy a Frankem to je prostě lahůdka. Ale pořád to tady můžeš zápalit xD Briliantní dynamika. První sezóna ukázala Franka jako kámoše, druhá sezóna ukazuje Franka jako otce a to je dobrý způsob jak jeho postavu ukázat z jiného úhlu. Pak tu máme samozřejmě výborný vývoj Billyho Russoa. Líbí se mi, jak díky jeho mentální poruše skutečně lituje toho, co udělal. Chamtivost vskutku byl ten zlomový bod. Což nás vede k velké ironii celého seriálu, že ten kdo kvůli chamtivosti zradil svoje bratry se nyní možná postaví do čela skupiny utlačovaný veteránů. Krása. Agentka Madani se setkává s Kotominem Kireiem a Ruská linka konečně odhaluje o co se jedná. Líbí se mi jak seriál naťukl pravdu, že korporace vskutku berou moc státům protože jsou nad národní a díky pěnězům můžou infiltrovat každou administrativu. Joe Bernthal je pan herec, který ukazuje perfektní zlomeny a smutný výraz ale zároveň výraz plný hněvu. Zároveň se mi líbí, jak jeho filozofie zabíjení je znovu testována. A přesto přese všechno hlavní problém je, že Billyho nevyřešil v první sérii. ()

aR3Zz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Štve tě, žes ho nezabil že? Tak jestli chceš, můžeš to tu podpálit..." bylo asi to nejlepší, co tento díl nabídl. Jinak patřil mezi ty slabší. Posunul se děj, vysvětleny další postavy, ale to hlavní chybělo. Frank měkne a ani jeho psychologický profil není už tolik zajímavý. Ale spojení s Amy zatím funguje. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama