Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Úsilí Madani o identifikování Pilgrima končí ve slepé uličce. Russo a jeho parta uskutečňují svůj plán. Frank se setkává s postavou z minulosti. (Netflix)

Recenze (17)

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A už je to tady. Hrabeme se ve sračkách z minulé řady. Linka která se rozjela v této řadě - ta zajímavější - se zcela ignoruje a posloucháme jen mix žvanění a vaty. "Pipka s plackou" se chová jako solidní slepice a to že díl půjde do kytek bylo jasné už jen tím jak epizoda začala... A ten závěr???? To vážně poserete i přestřelku? "Scarface" tam stojí jak telegrafní slup, okolo něj padají mrtvoly a on si užívá svou psycho-chvilku? Nejhorší je, že ve stejné notě se bude i pokračovat... ()

aR3Zz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celý díl pomalu (ale opravdu pomalu) směřuje k dlouho očekávanému setkání Franka a Billyho. Ze strany Franka husté, Billyho šok je ale skoro až na obtíž a celkově se ta scéna moc nevyvedla. Navíc byla utnuta a rozdělena tak do dvou dílů. A bohužel nic jiného se v epizodě vlastně nepřihodilo, takže za mne asi nejslabší část druhé série. ()

Reklama

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Možná se nechávám trošku unést, ale po chvilce uvažování dávám plný počet hvězd a to z jediného důvodu, z toho stejného, za který jsem chválil i díl minulý. Tahle epizoda mi totiž svojí zápletkou, tím, jak vypráví příběh a tím, jaké má interakce a dialogy připomněla první sérii, což se u několika předchozích dílů nedělo. Epizoda to určitě není bezchybná, za takové menší chybičky považuji třeba naprosto zbytečný úvodní flashback, který se odehrává těsně po první sérii, a který v podstatě ani nemusel být a když už, tak měl být hned na začátku 2. série a ne uprostřed ní. Dále je zde fakt, že na konci dostáváme poměrně dost fajn akční scénu, která je ale cliffhangerem useknuta uprostřed. A pak též musím zmínit, že se tu začíná řešit téma toho, jestli je Punisherovo zabíjení opravdu jediné řešení problému, což takhle, je to celkem dost zajímavé a dobré téma na prozkoumání, ale fakt ho nemuseli tvůrci začít představovat uprostřed série. Jinak je to ale epizoda fakt super. Všechny konverzace mezi Frankem, Madani a Curtem jsou skvěle napsané a jak jsem již říkal, svou energií mi připomněly právě první řadu. Tahle epizoda je též první díl v 2. sérii, kde má Jigsaw opravdu podstatnou dějovou linku, což je taky fajn, samotná linka s přepadením banky byla velmi dobrá, samotná scéna toho přepadení je jedna z nejlepších (nebo minimálně nejzábavnějších a nejzajímavějších na sledování) z druhé série, a celá tato scéna je ukončena naprosto perfektním shledáním Franka a Billyho, které je přímo božsky zpracované. Hodně mě zajímá, jak do tohoto zapletou tu linku s Pilgrimem, jelikož co si budem, zatím se jim to moc dobře nedařilo :D Hodnocení: 80% ()

darthvader77 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Název epizody mi připomíná Jokera. Ukazuje se, že kněz má mocné přátele, takže stejně jako Joker je i pro FBI úplnou záhadou, duchem který se objevil, aby odvedl špinavou práci. Mezitím Billy Russo a jeho banda plánuje udeřit na banku. Líbí se mi diskuze o tom, kam až je Frank ochoten zajít stejně jako že má cesty jak zlomit i zoceleného veterána. Vztah mezi ním a Curtisem perfektní a dobře to pokračuje v dynamice nastavené první sezónou. No a fantastické finále RUSSÓOOOOOOOOOOOOOOOO!!! Přestřelka jako divá. Vykrádačka s menším záhrdelem napínavá. No a Ben Barnes prodal to, že si nasral do gatí. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dinah Madani - You decide someone deserves to be gone, and bang, they're gone. No second thoughts, no qualms, no conscience. And then on you go, happy and safe on your... I guess at least borderline psychopathic, merry way. Frank Castle - Listen, Madani, you're right. I can do it. There's no peace up here. There's no happy medium that I'm looking for. But war is not easy. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama