Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Russa pronásledují nepříjemné vzpomínky. Frankova frustrace znepokojuje jeho nejbližší. K Madani přijde návštěva, která ji chce varovat. (Netflix)

Recenze (14)

darthvader77 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Scéna, ve které byla tato píseň použita v The Punisher, byla krásná. Zapomínáme, že přes všechno zabíjení a hanebnosti, které dělá, je Frank stále mužem ve smutku. S tíhou světa na jeho bedrech. A tak se na jednu temnou noc rozhodne opustit všechny a všechno, aby byl jednoduše se svou rodinou. Srdcervoucí hovno. Prostě absoluten luxusní díl. Billy Russo/Jigsaw je na třetím místě po Killgravovi a Fiskovi jako nejlepší záporák Defenders verse, protože ta změna že předtím se Franka upřímně miloval to jsem nečekal. Líbí se mi jak to celé postavili na hlavu a Billy je tu stejně ublížený jako Frank. On sám se cítí zrazený. A to je zajímávý třetí rozměr pro někoho kdo v první sérii začal jako chamtivej hajzlík. Těším se na jeho revoluci to by mohlo záhajít skvěle. No a scéna s Amy a Madani byla také prostě vynikající lol ne já ji nenabila. A ůvodní přestřelka no prostě luxus. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přesně podle očekávání. Po tom co se (opět debilní berličkou) vyřešila akční scéna z minula, pokračujeme s psycho-kecy a vatou která nic nepřidá (krom času). Tentokrát nejvíc vytáčí "psycho-pipka" - to je vážně tak blbá nebo naivní??? Celé to vypadá jako náhodný sled scének,které stejně nikam nevedou (a kdyby se nestaly, nic se neděje). ()

Reklama

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Předchozích pár dílů jsem chválil za to, že se celkem dost přiblížily svou kvalitou ke kvalitě první série, ale toho je asi první epizoda 2. sérky, která je fakt perfektně napsaná, stejně dobře, jako byla napsaná právě první řada. Všechny postavy jsou zajímavě napsané a prokreslené, máme tady naprosto božskou zápletku, skvělé dialogy a i když je to vlastně jenom kecací díl, ve kterém se nic extra nestane, funguje strašně dobře. Musím určitě vyzdvihnout Billyho jako postavu. Do této doby nebyl Jigsaw moc zajímavý a tvůrci vůbec nevyužívali jeho potenciál. V téhle epizodě mě ale strašně bavil. Jeho psychické breakdowny, jeho uvažování nad tím, proč po něm sakra jde jeho nejlepší kamarád, každou scénu si krade pro sebe a Ben Barnes zde po dlouhé době v tomto seriálu ukazuje, že umí sakra dobře hrát. Úvodní konfrontace Franka a Billyho je super (stále sice mrzí, že je ustřižená v půlce z minulého dílu a zde dostáváme jen její konec, ale co už), hned po ní navíc dostáváme další super scénu s Frankem a Mahoneym. V téhle epizodě jsem také po extrémně dlouhé době cítil tu chemii a to přátelství mezi Frankem a Curtem. Jejich scéna v autě, kdy debatují o Billym a jak ho ani jeden z nich nedokázal zabít, je strašně fajn konverzační moment a i ten moment, kdy Frank seřve Amy (u čehož se cítím trošku divně, jelikož mi to na jednu stranu přijde celkem mimo Frankův charakter, na stranu druhou ale cítím, že tohle je přesně něco, co by dokázal udělat :D) je dobře napsaný a zpracovaný. A samozřejmě, finální scénka u hrobu je neskutečně emocionální a boží. Pokud bych měl něco zkritizovat, tak je to ten jeden detail, kdy Billy zastřelí dva své kumpány, přičemž je použité naprosto nechutné CGI (i když je tam jenom asi na vteřinku :D), a následně opět postava Madani, která prostě nemá co dělat (teď mě tak napadá, že jsme jí vlastně ve druhé sérii ani jednou neviděli na úřadu nebo v práci, což asi tak nějak značí o její užitečnosti v ději :D). Jinak ale fakt skvělá epizoda a doufám, že se zbytek řady ponese v tomto duchu. Stále se bojím, jak do toho zakomponují Pilgrima, ale snad dobře... :D Hodnocení: 84% ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Psychoušskej díl, resp. konečně se z Franka i Billyho vyvalil hnis, který v nich je. A konečně si tvůrci a jejich prostřednictvím i postavy kolem těchto dvou psychopatů přestali namlouvat, že je to jen záležitost staré dobré pomsty. A ejhle, najednou je vše mnohem uvěřitelnější, dialogy krásně sedí a frank je opět ve sračkách, ze kterých se musí vyhrabat. A tentokrát má protivníka, kterému hrabe úplně stejně. A samozřejmě nesmíme zapomínat na kněžoura s bambitkou... . ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trochu zvláštní, že z Billyho se stává vlastně hlavní téma seriálu, když mnohem zajímavější je dějová linka s oligarchy. Nicméně přestřelka pokračuje a finále stojí za to, jelikož milostná linie dvou výborně napsaných postav je přece jen vcelku výživná. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • Písnička, která hraje v 15. minutě, je „I Just Don't Know What To Do With Myself“ od The White Stripes. Ve 44. minutě pak hraje „The Woods“ od The White Buffalo. (Duoscop)

Reklama

Reklama