Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Připoutejte se, prosím – Mahoney a Frank se chystají na jízdu století. Amy udělá dojem, Russo sbalí prachy a Madani se přizná Kristě. (Netflix)

Recenze (14)

Kushina 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když zjistíte, že největší záporák z celé první série se zamiloval a rozhodl se změnit a žít nový život, ale před jeho očima mu zemře jeho láska, co může následovat? Stejná nenávist jako byla u Franka, nebude to hezký pohled. Jinak kněz skončil pěkně domrdanej, takže doufám, že ho ta malá holka sejme, když už je načatý. 95% ()

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fajn předfinálová epizoda, která sice svým budováním atmosféry vůbec nepůsobí, jako že seriál má v příštím díle končit, ale budiž :D Úvodní scéna je super, chemie mezi Mahoneym a Frankem je hrozně dobrá a moment, kdy Frank zachrání Mahoneyho z hořícího auta je samozřejmě krásný. Zbytek epizody je fajn, líbil se mi zde celkem Pilgrim, u kterého chci jenom říct, že by mohl být fakt zajímavou a dobrou postavou, bohužel mu 2. série nedala absolutně žádný prostor a ten se teď snaží dohnat v posledních dvou epizodách, to už ale prostě nestačí. Každopádně, scéna, kdy si vyndává šrapnely z brokovnice ze stehna je pěkná nechuťárna :D Souboj mezi Pilgrimem a Curtem je fajn, stejně tak finální potyčka Madani a Kristy. Taky musím říct, jak neskutečně milá a příjemná mi přišla scénka, kde Bill kupuje kytky :D Jsem zvědavý na finále, hlavně tedy, jestli vůbec tvůrci propojí linku s Billym a s Pilgrimem (i když pochybuju). Hodnocení: 74% ()

Reklama

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jednoznačně nejlepší úvodních pět minut ze všech epizod druhé řady. Velký vliv na tom má pořádná nářez hudba. A stejně tak je parádní i konec, i když úplně jiným způsobem. Resp. hudba se tentokrát postarala a lehce cynický nádech, který je v kombinaci s Billyho vztekem v poslední vteřině, parádní pozvánkou na finále. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ne vysloveně nudné, jen zbytečně nafukované (opět). Děj se ale sune a konečně se dostáváme "někam". Epizoda se bohužel neobešla bez několika brutálních hovadin. Takových které vlastně slouží jen jako berličky, aby se děj mohl nafouknout (jasně pipka s výcvikem nedá na budku jiné nebo osobák vytlačí ze silnice auto co váží jednou tolik)... A to zamrzí a celkem dost. ()

darthvader77 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oceňuji konečně postavu Bretta Mahoneyho který nám celé to universum krásně propojuje. Úvodní honička je prostě fantastická jak se patří no a kněz se očividně naučil Nigerundayo. To byl stealth. Frank ukazuje, že žije podle svého kódu a nenechá policajta. Navíc se konečně dopátral které to úchylně prasátko je důvodem celého masakru. Curtis prostě musí dosta v každé sérii na prdel, ale ukázal se jako tvrďák i s jednou nohou. Amy se chystá učinit konečné řešení a brokovnice je pěkný svinstvo no a v neposlední řadě závěr kočíčí souboj byl absolutně fantastický přiznám, že jsem byl na okraji sedačky. Je to karmický konec. Krista umírá stejným způsobem jenž odstartoval její přestup na temnou stranu síly no a Billy Russo konečně pochopil pořádně jak se cítil Frank. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (2)

  • Detektiv Mahoney (Royce Johnson) na začátku epizody zmíní organizaci Iluminati. V komiksech jde o několik vyvolených jedinců, kteří rozhodují o dění po celém světě, mezi které patří např. Iron Man, Mr. Fantastic, Doctor Strange či Black Bolt. (NiWi)

Reklama

Reklama