Reklama

Reklama

The Punisher

(seriál)
  • USA Marvel's The Punisher
Trailer 3
USA, (2017–2019), 23 h 2 min (Minutáž: 47–58 min)

Tvůrci:

Steve Lightfoot

Předloha:

Gerry Conway (komiks), Ross Andru (komiks)

Hudba:

Tyler Bates

Hrají:

Jon Bernthal, Ebon Moss-Bachrach, Ben Barnes, Amber Rose Revah, Jaime Ray Newman, Kelli Barrett, Paul Schulze, Jason R. Moore, Deborah Ann Woll (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(26)

Bývalý mariňák, který jde po zločincích odpovědných za vraždu svojí rodiny, se ocitne v pasti armádního spiknutí. (Netflix)

Videa (4)

Trailer 3

Recenze (359)

Laxik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Frank Castle není hrdina. Frank Castle není uvědomělý muž z lidu. Punisher je chlap, který přišel o všechno a řádsky mu z toho hráblo. Válka je svinstvo a pokud vás nerozhasí ona, návrat z ní a nejisté reakce lidí, kteří si jí neprošli, to zvládnou nepochybně. Tenhle seriál to ví a sděluje to dost nekompromisně. S galony krve, náklaďáky vystřílených patron a nasraným mručením mrtvého muže. A výborným příběhem a postavami. Snad jen trocha té předvídatelnosti mi na tom někde okolo půlky vadila. Naštěstí šli tvůrci cestou očekávatelnou, ale ne hloupou. ()

Kaluž 

všechny recenze uživatele

One batch, two batch… ty vole, to byla nuda k uzoufání. Jakožto fanda kreslené předlohy nad touhle nedomrlou adaptací jen kroutím hlavou a definitivně lámu hůl nad marveláckou produkcí od Netflixu. V tom moři televizních (potažmo kabelových/streamovacích) kanálů jsou MNOHEM větší ryby. /// 2. sezóna /// Za tři s odřenou prostatou. ()

Reklama

Nin 

všechny recenze uživatele

A sakra. První tři díly byly slušná jízda, ale potom se naplno rozjede mimořádně debilní scénář. Příšerné postavy, strašlivé dialogy, milion klišé, naprosto nezajímavý děj... to fakt sem tam dobrá akce a ani herectví Jona Berenthala nespasí, protože i samotný Punisher je vtáhnut do trapných rozhovorů a scén, ve kterých je za pěknou měkkotu a blbečka. Komiksový Punisher by si s tímhle ze seriálu vytřel zadek, namazal si ho na chleba a utopil ho v jeho slzách. Na jedné straně. Celkově je asi průser, když znáte komiks, protože mně občas v hlavě probleskly ty skvělé scény z komiksů, kde masí mafiány po stovkách, vrahy po desítkách a sem tam si střihne zabití nějakýho opravdovýho monstra. A navíc se komiksovým scenáristům povětšinou daří z toho poslepovat zábavný příběh bez otravných vedlejších postav. Jenom teď, když se mrknu na to, co v době seriálu Punisher vyvádí v komiksu, tak v jednom se díváme na jeho počátky ve Vietnamu, kde ukazuje nejednoznačnost konfliktu a svoji rozvíjející se lásku k zabíjení, a v druhé sérii vidíme, jak sadisticky zabíjí rebely ve východní Evropě s brněním Iron Mana. Jasně, na tohle by asi rozpočet nesehnali, ale pokud má takhle vypadat seriálový Punisher, tak zůstanu u komiksu. (3/10) ()

T2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozpočet $-miliónov║ __1.séria__ Netflix sa teda rozbehol vo veľkom. Máme tu ďalší doslova nadupaný temný komiksový seriál a nadmieru vydarený. Môžem povedať, že asi rovnocenný s Daredevilom. Jon Bernthal ako Punisher je výborný, má to slušný drive, dejovo pútavé, má to napätie a keď príde na akciu, tak to väčšinou dobre sype, slušný masaker ale v rámci tohto antihrdinu úplne v norme. Postava itečkára Micra ujde, Ben Barnes ako super mariňák sa mi až tak tam nehodí ale dobre prekusnem ho, lebo slizký je o tom niet pochýb. Záverečné tri diely to slušne valcujú až do mrte kosti. /85%/ __2.séria__To ako čo im j**e! Prvý diel druhej série ešte fajn, ani ten amiš mi nevadil, ani to že tam vykosil Frank armádu zabijakov. V druhom diely to ešte ako tak ujde, aj keď to miestami príde už dosť otravné, hlavne to dievča na úteku. Nuž ale tretí diel na šerifskej stanici a nevýrazný fopa masaker v lesoch ďalších hnilých zabijakov toho amiša, ktorý ich neviem kde berie, už je troška cez čiaru. Všetko ale na vrch zabíja účasť ťažko pádneho neherca Bena Barnesa, ktorý tam je ako vred na riti zbytočný až hrôza, k tomu úplne prehráva jeho psycholožka. Po štvrtom diely to balím pekne to dohúkali a tak som sa tešil na druhú sériu. /35%/ ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

1. SEZÓNA: Franku, já ti nějak nevim... Začal jsi poměrně sympaticky, narouboval na smysluplnej thrillerovej děj uvěřitelný špionážní kličky, a celý to doplnil spoustou věrohodně působících postav. Dokonce ani napětí, střídmá brutalita, fajn akce a hektolitry krve nechyběly. Potud fajn. Jenom trochu nerozumim tomu komornějšímu (a tak trochu na city brnkajícímu) finále. To mi k řemeslu Kata zase tak úplně nesedlo... Ale jako homelandovská alternativa ke comicsovějšímu Daredevilovi ti to rozhodně šlape, to zas ne že ne. Zkus prosím příště přijít s vyvrcholením o něco později, naplácej producentům za (netflixovsky opět) přemrštěnou stopáž, a bude to suprcool. Ne jenom hodně dobrý. ()

Galerie (103)

Zajímavosti (34)

  • Poprvé se postava Punishera objevila v roce 1974 v komiksovém sešitu "Amazing Spider-Man #129". (Bube1)
  • Jihokorejská společnost HJC vyrábějící motorkářské přilby použila v roce 2021 na nejvyšším modelu značky RPHA 11 motiv The Punisher, i když seriál oficiálně skončil druhou sérií již v roce 2019. (Maulincio)

Související novinky

Nicolas Cage jako noirový Spider-Man?

Nicolas Cage jako noirový Spider-Man?

18.02.2024

Hvězdný Nicolas Cage nedávno zazářil v komedii To se mi snad zdá, zároveň se ale nechal slyšet, že plánuje svou filmovou kariéru i po tomto oslavovaném výkonu pověsit na hřebík a pouze dodělat… (více)

Daredevil nabírá nové tvůrce

Daredevil nabírá nové tvůrce

29.10.2023

Nedávno vyšla zpráva, že Marvel kompletně překopává svoji televizní strategii a uchýlí se nyní k tradičnímu formátu pilotů, showrunnerů a tzv. writer’s room (menších skupinek scenáristů, kteří mají… (více)

Rodičovská rada si stěžuje na studio Disney

Rodičovská rada si stěžuje na studio Disney

12.03.2022

Těšili jste se coby fanoušci Daredevila nebo Punishera ze zprávy, že studio Disney ve spolupráci s Marvelem přidalo tyto netflixovské seriály na streamovací službu Disney+? Pak zjevně nejste součástí… (více)

Netflixovské seriály od Marvelu dorazí na Disney+

Netflixovské seriály od Marvelu dorazí na Disney+

24.02.2022

Před pár týdny přišla zpráva, že Netflix stahuje své marvelovské seriály jako Daredevil nebo Punisher ze svých serveru. To samozřejmě rozjelo spekulace o tom, kde asi seriály, jež se teprve nedávno… (více)

Reklama

Reklama