Reklama

Reklama

V nemilosrdném světě politických stratégů je Elizabeth Sloaneová (Jessica Chastain) nejvyhledávanější a nejpůsobivější lobbistkou z celého Washingtonu. Elizabeth, která je proslulá jak svou mazaností, tak i skvělými výsledky, je vždy poháněna touhou zvítězit za každou cenu. Když se však postaví doposud nejsilnějšímu oponentovi své kariéry, zjistí, že vítězství může přijít příliš draho. (HBO Europe)

(více)

Videa (9)

Trailer 5

Recenze (288)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Až také sklamanie som nečakal. A to tam hrala moja obľúbená Jessica Chastain a to tu bola skoro najsympatickejšia zo všetkých jej snímkov. Veľmi slabá snímka, ktorá neponúka vlastne vôbec nič. Neviem čo by tejto snímke prospelo najviac a či existuje niečo, čo by túto snímku pozdvihlo až na príjemný priemer. Herci sa veľmi nepredviedli a o nejakých hereckých výkonoch sa nedá ani polemizovať. Koniec koncov, nehrá tam nik známy. Na hudbu si už absolútne neviem spomenúť a to tempo bolo neskutočne vlečúce. Aj dialógy boli absolútne nezáživné a celkovo scenár a príbeh boli jedno veľké sklamanie. Však ono už téma je o niečom. Neviem či to pripisovať aj tomu, že som od toho veľa očakával, ale ja som sa len a len nudil. Nenapadá ma jediná skupina divákov, ktorá by túto snímku ocenila. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Miss Sloane má přesně to, co podobné Molly’s Game chybělo - hlubší charakterovou studii hlavní postavy včetně jejího soukromí. A že si Jessiciny herecké výkony hlubší focus postav zaslouží! Lobismus a politika zde možná nebudou bavit každého, mně osobně ale kontroverzní téma zbraní v USA zajímá (jsem za gun control) a tento film je do ní skvělým nahlédnutím. ()

Reklama

luka4615 

všechny recenze uživatele

Fenomenální herecký výkon Jessicy Chastain, který je ale bohužel zabalen do scénáristicky děravého hávu, jež je navíc trestuhodně roztáhnut na příliš dlouhé stopáži. Nicméně ve chvílích, kdy tyto "dětské nemoci" vymizí, Miss Sloane funguje tak jak má - totiž jako skvělé politické drama, které nám bez skrupulí ukazuje dravý svět lobbingu a vše kolem něj. „Lobbying is about foresight. About anticipating your opponent's moves and devising counter measures.“ ()

castor 

všechny recenze uživatele

Britská stálice John Madden občas šlápne vedle, ač o vyložené průšvihy samozřejmě nejde (Mandolína kapitána Corelliho, Smrtící úder, ani hotel Marigold ve dvojím provedení neoslovil), ale často dokonale udeří (Důkaz, oscarový Zamilovaný Shakespeare). Tahle sebejistá potvora patří naštěstí do druhé skupiny. Výsledek sice není tak rafinovaný jako kupříkladu Spotlight, úderný jako House of Cards nebo herecky atraktivní jako Den zrady, nicméně dravá lobbistka výtečné Jessicy Chastain má zatraceně dlouhé prsty, bystrý mozek a prořízlou pusu, že je radost ji sledovat. Tvůrci servírují všudypřítomnou snahu zamést špínu pod koberec, jindy ji naopak pořádně představit veřejnosti, vše prostřednictvím opravdu velkého množství stránek dialogů. Není to pro každého, ale svou nemalou kvalitu to rozhodně má. Chytrý film, ve kterém je divákova pozornost zatraceně důležitá. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Politika, lobbing, soudní prostředí. Super náměty a hlavně herecký koncert Jessicy Chastain, to se jen tak nevidí co ta holka předváděla. Při čtení titulků diváku může děj malinko unikat, ale finále je všem jasné a vám zůstanou ústa dokořán. Hned po prvním shlédnutí pálím plný počet hvězd. Příště raději s dabingem. 90% (with J.) ()

Galerie (63)

Zajímavosti (7)

  • Značka piva, ktorú pije Elizabeth Sloane (Jessica Chastain) počas večere v čínskej reštaurácii, je Tsing Tao. (zajo91)
  • Adresa, kterou Sloane (Jessica Chastain) ke konci filmu nadiktuje novinářům (193.184.216.449), není platná IP(v4) adresa – ta sestává pouze z čísel od nuly do dvě stě padesáti pěti. (kriplozoik)

Reklama

Reklama