Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (12)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím se v mých očích jen lehce dotýkáme nějakého dramatického triumfu. V hospodě neustále vysedávající novinářka se sklony k sebepoškozování dál vyslýchá lidi, kteří se jí zrovna namanou do cesty, což paradoxně nese své ovoce. Tvůrci jsou cynicky upřímní, přímí, ač velmi pomalým tempem dál zkoušejí divákovu trpělivost. Jednotlivé momenty stále jasněji odhalují charakteristiku hlavní hrdinky i její životní příběh. Triumfem je už od začátku držitelka pěti nominací na Oscara, velmi přesná a soustředěná Amy Adams. Na druhou stranu je nutné, aby se do látky tvůrci už pořádně zakousli. Trošku se motáme v kruhu a oné prázdnoty a recyklace už je kapku moc. Hůl nelámu, ale přeju si víc. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vo Fix sa dozvedáme pomerne dôležité udalosti z hrdinčinej, zrejme nie úplne dávnej minulosti a najmä aj o spôsobe jej uvažovania. Prelínanie prítomnosti a minulosti je tu zatiaľ najdôslednejšie, Vallée sa opäť ukazuje ako majster strihu, čo dokázal najmä pri "Sedmilhářkách" a bol by som rád, ak by sa odväzoval v tomto smere stále viac a viac. Myslím, že po tretej časti už musí byť každému jasné, či pokračuje alebo nie, v zápornom prípade to asi fakt nemá význam, toto nie je ani zďaleka pre každého. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Proti předchozím epizodám nedošlo k žádné změně k lepšímu ani k horšímu, ono vlastně nemělo kdy, protože se celou dobu vlastně nic nedělo. Seriál má zajímavé obsazení, dobře propracované postavy, chytlavé téma, kvalitní atmosféru, čili jasný pětihvězdičkový balíček. Problém je v tom, že bez děje jsou všechny vypočítané klady k ... ničemu, takže hlavní dojem, který si zatím z již viděného odnáším je ten, že seriál zasponzoroval výrobce destilátů. ()

Eleanor05 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ani silný závěr nemůže zachránit další nudnou bezdějovou epizodu. Příběh se odehrává tak pomalu, že prakticky stojí na místě, a jestliže jsem si ještě u prvních dvou epizod říkala, že se seriál snaží být méně zábavným, méně atmosférickým a méně temným True Detectivem (1. sérií), nyní se obávám, že se už nesnaží být vůbec ničím, snad jen stříhačskou flashbackovou manýrou oscilující mezi prostřihy z hrdinčiny přítomnosti a hrdinčiny minulosti. Stále existuje jistá naděje, že se Sharp Objects rozjedou, ale tři první díly s minimem zápletek už jsou opravdu scenáristicky na pováženou. ()

doriana.g 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Protože se to neskutečně vleče, stáhla jsem si knížku a hned jsem pochopila proč. Problémem bude, že se vleče i ona, a to má pár stránek. Navíc, asi ve třetině zjistíte, o co jde, a ve dvou třetinách bezpečně identifikujete pachatele. Udělat z něčeho tak plytkého desetidílný seriál, to chtělo hodně sebevědomí. Ale když se o 300% přifoukne sex, nakonec to pro většinu bude ke koukání. Já ale končím, zas tak sympatická mi AA není, abych musela sledovat její útrpný výraz po většinu zbylých epizod. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama