Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (9)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už je skutečně záhodno, aby se do látky tvůrci pořádně zakousli. Trošku se motáme v kruhu a oné prázdnoty a recyklace už je kapku moc. Dějový spád je velmi nepatrný, což už začíná vadit. Naše hrdinka začíná víc těžit ze spolupráce s detektivem, který není místní a nevidí věci pod pokličkou. Novinářka se sebedestruktivními problémy a traumatickými zážitky z dospívání je sice stále zajímavou postavou, ale pevně věřím, že v druhé polovině série pojedeme na úplně jinou rychlost a Jean-Marc Vallée k dusivé atmosféře přidá i něco dalšího. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Scenár sa snaží dostať čo najhlbšie do myslí a pocitov postáv, čo má za následok ono kritizované / obhajované pomalé tempo. Takže vážne nejde o strhujúci detektívny thriller, ale o snahu o rozprávanie detektívneho príbehu psychologickejšou formou, čo mne osobne najviac bolo jasné práve v Ripe, preto na to takto polopate upozorňujem. Záverečná rapidmontáž spĺňa presne to, čo od Valleého očakávam, snáď jej nezrozumiteľnosť dostane smerom k záveru uspokojujúce vysvetlenie. Jedno ma napadá... ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nevím, jestli je to tím, že už si začínám na více než pomalé tempo zvykat, nebo jestli skutečně došlo ke změně, ale ze čtvrté epizody mám mnohem lepší pocit. Jeví se mi to tak, že se toho v tomto dílu odehrálo víc, než za všechny předchozí epizody dohromady. ()

bubun 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mimo jiné mě napadají dvě otázky: proč raději nespí v tom motelu, nebo nějakém jiném - určitě by to bylo lepší (a prospěšnější psychice), i kdyby si měla trochu připlatit, a nepřijde mi, že by peníze byly problém, a ta druhá, no to je spíš taková osobní poznámka, zvolání, ale nechápu, proč se s tím arogantním drzým spratkem vůbec baví, řeší ji a věnuje se jí. Evidentně nemají z dřívějška vybudovaný žádný vztah, takže by to neměl bejt ani případný ochranitelský postoj. ()

Chudobka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Amy Adams mě ještě nepřesvědčila. Nesoucítím s ní, nefandím jí, nevytvořila jsem si k ní žádný vztah. Její neměnný výraz v obličeji, úplně bez emocí (ty jsem zaznamenala až ve třetím díle), stále upíjející z flašky(beze změny) a ještě ten hrozný dabing Jany Páleníčkové. Všechny ostatní postavy jsou herecky přesvědčivé a dabing v pořádku. Ovšem Páleníčková má nepřirozenou intonaci, zní to jako kdyby recitovala básničku. A ještě blbě. Jen hlavní hrdinka otevře pusu, už mě prudí. Udělala jsem chybu, chtělo to původní znění s titulky. Ale nevím, jestli by výsledný dojem byl lepší. Nuda. ()

Reklama

Reklama