Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (7)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak pokiaľ som npísal, že v predchádzajúcej časti išlo najmä o ponor do myslí konkrétnych postáv, tak tu ide o takmer dokonalý ponor do myslenia a emócií celého mesta a tým, že ich tvorcovia všetkých nahnali na jednu celkom zvláštnu oslavu, urobili vynikajúci ťah. Myslím, že ide zatiaľ o najlepšiu epizódu, samozrejme už iba pre tých, ktorých seriál oslovil už od počiatku. Človek sa až čuduje spoločne s Camille, ako sa ľudia aj v takejto riti mohli naučiť čítať a písať... ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Hádám, že ses celý den vykecávala s každým, kdo neutekl,“ odsekla panovačná matka v jednom z předchozích dílů hlavní postavě, a ve stejném duchu pokračujeme i nadále. Jednotlivé situace ji sžírají, linie začínají být osobní a pronikat k jejímu soukromí. Je evidentní, že bude hrát zásadní roli při odhalení vraha dvou dívek, ovšem i v pátém díle je dějový spád velmi nepatrný. Ubyly střihačské flashbackové „manýry“, tentokrát se pohybujeme zejména na maloměstské slavnosti. Jemné náznaky jsou fajn, ale máme za sebou pět dílů a já si troufám tvrdit, že bychom se dějově vlezli do dvou. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Aha, tak přece v předchozí epizodě k tomu zlepšení došlo. Pátý díl mě už regulérně bavil, hlavně vztah mezi matkou a dcerou mě velice baví, ale tentokrát mě dostala i oslava Calhounova dne, tamní sešlost byla dokonalá. Jinak ale naprosto souhlasím s castorem a jeho názorem na počet dílů. ()

Marze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ostré předměty jsou zde vyprávěné ženskou optikou. Zaujme jen styl. Ostré předměty možná zaskočí fanoušky detektivek, neboť se tu příliš nevyšetřuje. Smutný, až tragický obraz města. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama