Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (16)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jasný, mámě nic neřeknu, ovšem rozhodně nebudu ani vykládat na potkání, jak se autor Sedmilhářek Jean-Marc Vallée vytáhl i tady. Nevytáhl. Odpustila si, že svoji sestru nezachránila, a oddala se výchově té druhé. Jenže.. Máme to za sebou. A s ohledem na očekávání převládá zklamání. Tvůrci k látce přistoupili velmi loudavě. Divák tak musel být zatraceně trpělivý. Nepotřebuju usekané hlavy nebo destruktivní honičky po maloměstě, ale.. Ve výsledku atmosférické, tísnivé a velmi dobře zahrané, ovšem scénáristicky hodně průměrné. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To najlepšie na koniec. Príbeh sa nám uzatvára v nesmierne odvážnej epizóde, ktorá patrí rozhodne k najtemnejším finále v seriálovej histórii. Ćisté rodinné psycho, ktoré sa dosť ťažko rozdcháva nielen postavám, ale aj divákovi. Na základe Milk sa samozrejme hodnotí aj celý seriál a kto vydržal až do konca asi nebude sklamaný. Je zaujímavé skonštatovať, že ako Vallée brnkal pomalým tempom divákom občas na nervy, tak tu je možno v záverečnej desaťmunútovke až príliš skratkovitý. Záver síce hrá na prekvapivú nôtu, ale stále mám dojem, že to, kto z tohto blázninca vraždil, nie je až tak dôležité, pretože by ho v slabšej chvíli zastúpil niekto iný... ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Závěrečná epizoda mě nezklamala, i když jsem podobný vývoj po předchozím dílu očekával. Zaujalo mě, jak se najednou z příběhu s líným dějem stal strhující psychothriller, který mě opravdu bavil. Jen bych fakt rád věděl, kdo vlastně trhal ty zuby, ona je to opravdu fuška. ()

jsed 

všechny recenze uživatele

Odfláknutý koniec... Uvazoval som nada odpadom... Videl som filmy a seriály, kde clovek pozná koniec ale dajú tomu originálnu príchut... Tuná nic, len HBO marketing ()

LordMalak 

všechny recenze uživatele

Konec dobrý, všechno dobré. Nebo ne? Viděl jsem hodně filmů a seriálů, ale závěr Ostrých předmětů mě překvapil. Celý seriál postupně graduje a něco se dá odtušit dopředu, ale finální twist určitě ne. ()

Mukade 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Don't tell mama"......... Why not, veď mama musela vedieť, predsa keďže vedela že ona nezabila tie baby a v ich dome sa našli kliešte, tak... ................ Ináč, mizivo realistické že by sa vyskytli naraz tri tínedžerské vrahyne naraz v malom meste a spolu sa pustili do opakovaného vraždenia iných tinedžeriek. Už sa niekedy niečo také vyskytlo? ()

Reklama

Reklama