Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Válka s Milánem se vyvíjí špatně a hospodářství Florencie je v troskách. Cosimo financuje Filippa Brunelleschiho, aby postavil kupoli katedrály, a zprostředkuje mírovou dohodu mezi Luccou a milánským vévodou. O dvacet let dříve Giovanni přiměje Cosima ke sňatku s Contessinou, cílevědomou dcerou urozeného bankéře s finančními problémy, a donutí ho, aby se vzdal svého snu o tom, že se stane umělcem. (Filmbox)

(více)

Recenze (4)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z druhé epizody jsem měl téměř stejný dojem jako z prvního dílu, jako celek mě sice bavila, nepotěšily mě ale další přesuny v čase a zatím mám problém s nalezením své oblíbené postavy. Kdybych měl srovnávat, zatím by u mě jasně vedli dějově bohatší a lépe obsazení The Borgias s Jeremy Ironsem. ()

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opatrne sa mi to začína páčiť, ale nerád by som to zakríkol. Postavy trochu nudné, ale vizuálna stránka skvelá a páči sa mi celkový historický koncept. Plus oceňujem dobré dialógy a hlášky ("Nie som človek, ktorý zabúda na láskavosť.") a veľkolepú stavbu kopuly katedrály. ()

Majrek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zvláštní - co se nezamlouvá jiným, mne naopak ano - pořád jsem ještě ze seriálu nadšený - a jedním z důvodů je právě komplikovanost a nejednoznačnost charakterů - zkrátka nikdo není vysloveně špatný, ani dobrý a postavy se trochu vyvíjejí - nic není prvoplánové, jako ve filmech hollywoodské provenience... ()

Reklama

Reklama