Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Válka s Milánem se vyvíjí špatně a hospodářství Florencie je v troskách. Cosimo financuje Filippa Brunelleschiho, aby postavil kupoli katedrály, a zprostředkuje mírovou dohodu mezi Luccou a milánským vévodou. O dvacet let dříve Giovanni přiměje Cosima ke sňatku s Contessinou, cílevědomou dcerou urozeného bankéře s finančními problémy, a donutí ho, aby se vzdal svého snu o tom, že se stane umělcem. (Filmbox)

(více)

Recenze (4)

Majrek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zvláštní - co se nezamlouvá jiným, mne naopak ano - pořád jsem ještě ze seriálu nadšený - a jedním z důvodů je právě komplikovanost a nejednoznačnost charakterů - zkrátka nikdo není vysloveně špatný, ani dobrý a postavy se trochu vyvíjejí - nic není prvoplánové, jako ve filmech hollywoodské provenience... ()

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opatrne sa mi to začína páčiť, ale nerád by som to zakríkol. Postavy trochu nudné, ale vizuálna stránka skvelá a páči sa mi celkový historický koncept. Plus oceňujem dobré dialógy a hlášky ("Nie som človek, ktorý zabúda na láskavosť.") a veľkolepú stavbu kopuly katedrály. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z druhé epizody jsem měl téměř stejný dojem jako z prvního dílu, jako celek mě sice bavila, nepotěšily mě ale další přesuny v čase a zatím mám problém s nalezením své oblíbené postavy. Kdybych měl srovnávat, zatím by u mě jasně vedli dějově bohatší a lépe obsazení The Borgias s Jeremy Ironsem. ()

Reklama

Reklama