Reklama

Reklama

Noční život

Trailer 2

Obsahy(1)

Veřejně známý advokát je v noci nalezen na rušné lublaňské ulici v bezvědomí. Je nahý a celý pokousaný od psů. Když se jeho manželka probere z prvotního šoku, začíná řešit, jak zajistit, aby se podrobnosti o manželově případu nedostaly do médií. Okolnosti totiž naznačují, že manželovo zranění souvisí se zvrácenými sexuálními praktikami. Film je nejen sugestivním dramatem ženy, které se během jedné noci změní život, ale především zamyšlením nad chorobným strachem z veřejného mínění. Poukazuje na to, jakou moc mohou mít nad člověkem ti, jenž ovládají hromadné sdělovací prostředky. (Balkanfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (6)

Slepejsek 

všechny recenze uživatele

Námět slibující, ale zpracování zpackané. Nebo aspoň nenabízí nic z toho, co námět slibuje. Ve výsledku je to taková "plochá historka okresního formátu"... Špatné herecké výkony - čemuž dominuje hlavní představitelka (proboha, copak vážně nedokáže zahrát jedinou emoci?), scénář kulhající na všechny čtyři a režisér onanující nad "dokumentaristikou" (ve skutečnosti jen rozpaky a bezradnost - vystříhat momenty prázdného mlčení, zbude sotva polovina délky) než aby zatlačil na dildo... ()

Reklama

Marigold odpad!

všechny recenze uživatele

Případ ztracenýho dilda a soudnosti. Ne, Slovinsko není Rumunsko. Ne, záběry na jedoucí vlaky atmosféru neudělají. Ne, apatické dialogy a dlouhá mlčení neznamenají hlubokou společenskou sondu. Bezradnost, ke všemu extrémně špatně natočená. #kviff2016 ()

campix 

všechny recenze uživatele

[MFFKV - 2016] Filmy v karlovarské hlavní soutěží bývají často velmi nezajímavé a nezáživné. Ne vždy se podaří pořadatelům dotáhnout něco opravdu kvalitního nebo zajímavého. Noční život je toho příkladem. Režisér Damjan Kozole před filmem v několika větách shrnul všechno podstatné (prakticky vyspoileroval) a my jsme na to pouze hodinu a půl koukali. Ba dokonce načrtl některé aspekty filmu, které ač zněly velice zajímavě, tak se nakonec nekonaly nebo se vyskytovaly v takové míře, že je škoda o nich mluvit. Přesah sociálního dramatu do dnešní společnosti, kdy je virtuální realita důležitější než reálný život, se úplně nekoná. Nudné průměrné drama, které nedokáže odvyprávět ani to, co by chtělo. ()

pekl 

všechny recenze uživatele

Pan režisér nám na začátku řekl ve třech větách o čem film je, no a pak jsme na to hodinu a půl koukali. Za mě stačily ty tři věty, zbytek byl promarněný čas. MFF KV 2016 ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Autoři se volně inspirovali skutečnou událostí („Aféra bulmastif“ alias „Aféra Baričević“), která jeden čas plnila titulní stránky slovinských novin a po mnoho měsíců vzrušovala veřejnost. (Zdroj: Balkanfilm)

Související novinky

51. MFF Karlovy Vary

51. MFF Karlovy Vary

09.07.2016

51. ročník Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech před chvílí vyhlásil vítěze cen. A tak nezbývá než se ohlednout za již proběhnutým festivalem, který navštívilo přes 13 tisíc… (více)

Reklama

Reklama