Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sympatická Eliška (Petra Hřebíčková) je na plný úvazek milující manželkou charismatického a bohatého Pavla (Jiří Langmajer). Ovšem jen do té doby, než ji na prahu čtyřicítky milým a korektním způsobem požádá o rozvod. Když nový život, tak od základů! Eliška se rozhodne začít od nuly jako učitelka v malé středočeské vesničce. Rázovitý a hyperaktivní starosta (Miroslav Táborský) nastěhuje Elišku do jednoho domu s nerudným Božíčkem (Ondřej Vetchý), který díky svým vlastním neblahým zkušenostem s „ženskejma definitivně skončil". Jeho jízlivost a hulvátství může trumfnout snad jen jeho povolání – Božíček pracuje ve vesnici jako hrobník. Eliška má ovšem na chlapy také momentálně spadeno, takže si rozhodně nenechá nic líbit... (CinemArt)

(více)

Recenze (606)

valasek.m 

všechny recenze uživatele

Zase po dlouhé době skvělý český film. Výborný humor, skvělé herecká dvojce a celkově obsazení výborné. Petra Hřebíčková je opravní paní herečka s velkým H. Celkově herecké výkony všech byly skvělé. Dále musím pochválit scénář, protože bez výborně napsaného scénáře, by takový výborný film nevznikl. ()

.baris. 

všechny recenze uživatele

Moc milý film s příjemným obsazením, který mi ještě pěknou chvíli po dokoukání dokázal zanechat úsměv na tváři. A to někdy úplně stačí. ()

peetriss 

všechny recenze uživatele

Zase nebudu vůči českým komediím takový škarohlíd - Bezva ženská na krku v základu nevybočuje z podivné a otravné české šablony plné podivných figur, opět se jedná o jednoduchý příběh s nenáročným humorem, ale tento film je hloupoučký sympatickým způsobem, navíc s příjemně odlehčenou atmosférou a povedeným hereckým obsazením. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Hodně fajnová záležitost. Mi přijde, že těch pohodových komedií, jako je tato, zase až tak moc nemáme. Nenásilné, v klídku, vtipné, svižné. O. Vetchý klasika a krásná P. Hřebíčková... Fungovalo všechno a film mi dal, co jsem od něj čekal a myslím, že ani víc dávat nechtěl. ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Člověk se docela nasměje, trochu to dějem připomíná doktora Martina- vlastně nepřipomíná, je to úplně totéž v bleděmodrém. Vetchý jako obvykle skvělý, Petra Hřebíčková taky - škoda, že to nemá nějaký lepší scénář nebo alespoň závěr....60% ()

Foxhound#1 

všechny recenze uživatele

Příjemný film, navíc úsměvu Petry Hřebíčkové se prostě nedá odolat. A Ondru Vetchého mám s přibývajícími rolemi stále raději. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Celkem milá svěží a hlavně dost vtipná ( na žánr česká komedie ) letní komedie. Děj je jasný, předvídatelný, stokrát kopírovaný, zobrazení vesnice je jako bizardní fikce měšťana, který neopustil své velkoměsto ale co naplat. Tandem Hřebíčková a Vetchý funguje a já se překvapivě bavil ač na tenhle typ komedií nejsem. ()

ArthasKarfa 

všechny recenze uživatele

Žádnou velkou kinematografii od toho nečekejte, je to takový oddechový film na jeden z nudných večerů u televize, nicméně výkony Petry Hřebíčkové a Ondry Vetchého udělají z de facto fádní zápletky vtipnou záležitost, u které se Vám několikrát roztáhne pusu od ucha k uchu. ()

Jimmy15 

všechny recenze uživatele

Film jsem viděl v letním kině a mé očekávání splnil. Nečekal jsem nic složitého, ale odpočinkový film. Místy jsem se opravdu dost nasmál a myslím si, že to bylo i cílem filmu. Povedené herecké obsazení jenom napomohlo pohodovosti filmu. Samozřejmě hlavní role Ondřeje Vetchého? To je vždy sázka na jistotu. ()

EllienPM 

všechny recenze uživatele

Celkem fajn a místy i překvapivě vtipná záležitost, která má ovšem jedinou nevýhodu - tu, že křečovitá Petra Hřebíčková je pro Ella cokoliv, jenom ne bezva ženská. ()

bobstock 

všechny recenze uživatele

Naivně oslazený příběh zmalované učitelky, která si splnila svůj vesnický sen s hrobníkem a jeho sbírkou francouzské poezie v originále. Slabinou pro jisté diváky je krom pohádkově-pražské vesničky i příběh, který se po počátečním zvratu hrne přesně tam, kam očekáváte. Jestli můžu být škodolibý, osobně bych to rozšířil o scénu ´´a pak se probudila a začala znovu hledat svého vysokého, vtipného a chytrého prince v automatu na kávu, nevypadala, že s tím chce někdy přestat a proto ji ošetřující lékař podal uklidňující lék, vycházky skončily.´´ 40% ()

MiaMahoney 

všechny recenze uživatele

Taková milá letní odpočinkovka, která neurazí, narozdíl od jiných českých pseudokomedií. Ty tři hvězdy jsou patrně trochu přestřelené, ale neudělte je, když tam famózně hraje Ondrášek, žeano, dámy? ;) ()

Strike 

všechny recenze uživatele

Skoro až mě mrzí, že tohle nenatočil někdo s většíma režisérskýma zkušenostma, protože , kdyby se trochu zapracovalo, tak z Bezva ženské by mohla být česká obdoba třeba Dobrého ročníku. Obsazení, hlavně ústřední dvojice, by si to zasloužilo. I když si zase uvědomím, co dnes točí někteří zkušení režiséři, tak buďme štastni za tento pohodový, na nic si nehrající, film. ()

mateas.matt 

všechny recenze uživatele

Jakozto cesky film jsem cekal.. ocekaval.. neskonalou nudu, nicmene kupodivu jsem se naprosto mylil. Pravda, vize vesnice vypada jako z oka cloveka, ktery na vesnici skoro nepachl, ale snimek se i tak povedl. Udavajici tempo spolu s napetim vydrzelo az do konce a jako odlehceni k scifi a hororum naprosto dokonala komedie. ()

Reklama

Reklama