Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sympatická Eliška (Petra Hřebíčková) je na plný úvazek milující manželkou charismatického a bohatého Pavla (Jiří Langmajer). Ovšem jen do té doby, než ji na prahu čtyřicítky milým a korektním způsobem požádá o rozvod. Když nový život, tak od základů! Eliška se rozhodne začít od nuly jako učitelka v malé středočeské vesničce. Rázovitý a hyperaktivní starosta (Miroslav Táborský) nastěhuje Elišku do jednoho domu s nerudným Božíčkem (Ondřej Vetchý), který díky svým vlastním neblahým zkušenostem s „ženskejma definitivně skončil". Jeho jízlivost a hulvátství může trumfnout snad jen jeho povolání – Božíček pracuje ve vesnici jako hrobník. Eliška má ovšem na chlapy také momentálně spadeno, takže si rozhodně nenechá nic líbit... (CinemArt)

(více)

Recenze (606)

tančísvlky 

všechny recenze uživatele

Nadpriemerný film v tejto dobe inak slabučkých filmov čo sa v česko-slovenskej produkcií vytvárajú. Herecké obsadenie je skutočne asi hlavným úspechom tohto filmu... ()

boni 

všechny recenze uživatele

Možná jsem s hodnocením trochu přestřelil, ale tak proč ne. Ono totiž v dnešní době českého filmového patosu je tohle opravdu příjemný úkaz, který nám připomíná, že náš film ještě neumřel. Tvůrcům milerád odpustím i tu na můj vkus až moc klišovitou idealizaci venkova, respektive partnerských vztahů, neboť tohle je přesně ten typ komedie, kde to prostě není na škodu. Milá podívaná, dostatek vtipných scén a hlavně skvělé herecké obsazení, to vše nám vyloudí po konci úsměv na tváři. V rámci možností už to asi ani nemohlo dopadnout lépe. ()

neo93 

všechny recenze uživatele

Opravdu oddechový a nenáročný film, přesně takový jaký mi byl doporučen. Stačí u něj vypnout a nepřemýšlet. Ono to není někdy na škodu. A nakonec, to vlastně zas až tak špatné nebylo, jak jsem očekával. Díky hezké a sympatické Petře Hřebíčkové v roli nové paní učitelky, která se přestěhuje do malé vesničky, kde nemají ani na chleba (pouze na objednání), věčně zachmuřelému hrobníkovi Ondřejovi Vetchému, jenž nečekaně má právě bydlet s novu učitelkou a který se na čas přemění v robocopa, tak i samotnému idylickému prostředí vesnice, je snímek docela povedený. A člověk, se také hlavně někdy zasměje, někdy pousměje, ale především, má z toho filmu na konci dobrý pocit, aspoň já jsem takový pocit měl. ()

Inozuka 

všechny recenze uživatele

Tak jsem si řekl, že si pustím něco tuzemského, lehčího, milého a vtipného, co mě nebude nutit k nějakému tomu přemýšlení a u čehož pěkně vypnu. Efekt se však nedostavil a já marně dumám nad mrzkou intelektuální úrovní lidového humoru, duté scenáristické prázdnotě a absolutní zbytečnosti většiny produktů současné české kinematografie. A bolí to, moc ... ()

catt 

všechny recenze uživatele

Je to pohádka pro děti, které dospěly - scénář je schematický, dialogy trapně vysvětlující, navíc prošly rukama někoho, kdo umí znevtipňovat vtipy. Kamera i přesvícená barevnost odpovídá českým pohádkám. Herecké výkony jediné nejsou tak tragické, ale koukat na to v jednom kuse nejde, hanba mě za herce fackuje. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Poněkud příjemné překvapení a zjištění, že i v české kinematografii existují světlé výjimky, za které se člověk nemusí stydět a které se dají s klidem dodívat až do konce, bez rizika infarktu či mrtvice. Bezva ženská na krku není žádné světové dílo, pořád se jedná o lehce nadprůměrnou komedii, která se snadno ztratí mezi jinými komediemi, nicméně na české poměry je to velice povedený snímek, s výbornými herci, perfektními hereckými výkony a strašně příjemnou atmosférou. Humor, lehkost, vtipné dialogy, vše se tvůrcům povedlo na jedničku. Jsem rád, že tento snímek mohu směle zařadit mezi to lepší, co se u nás v tomto žánru v poslední době natočilo. 7/10. ()

netWoor 

všechny recenze uživatele

Ach jo, tihle údajně vtipní idioti (Táborský). Ale Petra s Ondrou to i přes zmíněné a přes poměrně nudnou story dokážou utáhnout k zdárnému konci, takže se na to dívat dalo. Skoro čtyry. ()

Jonatána 

všechny recenze uživatele

Konečně jsem se podívala. Moc příjemný, laskavý a zároveň vtipný film. Ondřej Vetchý a Petra Hřebíčková se bezvadně doplňují, ostatní jim bezchybně sekundují a všechno plyne více než příjemně. Film skončil, já se usmívám a je mi hezky.  Co víc bych měla od "romkom" chtít. Mezi českými romantickými komediemi patří určitě k těm nejlepším. ()

DD 

všechny recenze uživatele

Hrebickova, Vetchy, Taborsky, Kostkova, Bokova jsou moc fajn, za to palec nahoru. Ale pribehove to zase hapruje - sled scenek, kdy clovek netusi, jestli uteklo par hodin nebo nekolik tydnu. K tomu dve cringeworthy dejove linky a pocit, ze se ten film neodehrava v realnem svete. Coz by v pripade rom-comu treba az tak nevadilo, ale prece jen tohle neni okouzlujici Laska nebeska. Jinak ale urcite pochvala za prirozeny lesbicky par. A taky spoustu "cleavage" - pri P ratingu (americkou obdobu G a PG berou jen animaky ze). :) ()

RAFT 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se opravdu povedlo .Herci ve filmu dost dobrý casting.Vetchý dost dobře pobavil, i ostatní herci Hřebíčková,Potměšil ,Langmajer.Že by česká komedie roku .No uvidíme .70% ()

Fafyna 

všechny recenze uživatele

Mám pocit, že jsem byla na jiném filmu, než o kterém tady čtu komentáře. Plytká komedie bez jakéhokoliv reálného základu, která se nám snaží nabulíkovat, že slunce na vesnici svítí pořád, že školní inspekce se ptá dětí, co umí, že vesničané spolu báječně vycházejí a mají se rádi. Tohle všechno by bylo moc hezké, ale k tomu by byli potřeba pořádní herci (z nichž tam byl jen Vetchý, ano párkrát mě fakt pořádně rozesmál!) a hlavně lepší scénář. Zdlouhavé záběry na tančící lidi u ohně, do čehož hraje krásná Lavičkova cikánská hudba (musíme přeci podpořit inklusi!) a trapné honění milenců mezi pověšenými prostěradly .. Klišé a kýč jak prase. Takže: film stojí za starou belu, sice neurazí, ale ani nenadchne. Vetchému dávám 2* a jsem zklamaná (protože Ženy v pokušení jsou tisíckrát lepší!). ()

seeba10 

všechny recenze uživatele

Film plny kycovitych predstav. Napr. ze na totalnim venkove: a) vas prace ve skole bude silene naplnovat b) na vas bude cekat svalnaty stavebni inzenyr, ktery umi francouzsky c) se vsichni ve vesnici maji hrozne radi d) bude zpet dobyvat uspesny prazsky zubar e) budete moct dal nosit spickove saty, halenky a sukne f) hned po probuzeni budete skvele vypadat a zeny budou ihned namalovane g) nakonec budete mit i to dite co jste vzdycky chteli Jinak prijemny film, u ktereho se clovek nekolikrat pousmeje a zakusi predstavu, ze vsude je krasne, jen tu krasu videt. ()

alldo.raine 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemná česká komedie. Česká rád zdůrazním, protože jsem rád, že se nám mimo ty Kameňáky a vřesáky povede udělat i něco normálního, usměvavého, bez trapného a vůlgárního humoru. Ideální film na pohodový večer u vína s příjemnou Hřebíčkovou a jako vždy skvělým Ondřejem Vetchým. ()

SAJA 

všechny recenze uživatele

Vinaři bez vína aneb Vejdělek se vším všudy tak, jak ho znám ... Neurazí, ale nepobaví, lépe řečeno pro mně těžko uvěřitelné herectví ... Umělé a nepřirozené jako technický sníh, možná až technický led, ale v této nešťastné době, co se točení nových českých filmů týče, lepší průměr...Jo a už mě začínají srát popisy Langmajerových rolí - charismatický pohledný... Za mě? Slizký...To je to správné slovo ()

Miro_CZ 

všechny recenze uživatele

Pokud se chcete pobavit, zasmát, moc nepřemýšlet a dostat vytoužený happy end, Bezva ženská vám nejspíš splní všechna vaše očekávání. Stále prosluněná vesnička, pozitivní přístup k životu a skvělé obsazení vám dají příjemnou hodinu a půl lehké zábavy. Ke 4. * jsem se přiklonil hlavně z důvodu českého filmu. ()

ANTYCHRYST 

všechny recenze uživatele

Ondra Vetchý je pan herec a mám ho hodně rád, taková záruka kvality.. Jako dalo se na to koukat, je to i vtipné, ale nemůžu se zbavit dojmu, že to na mě působí jak kdybych koukal na nějakou pojebanou ordinaci nebo nějakej další novodobej brak seriál. Ta kamera je prostě přesně .. jak z těch seriálů. Jinak Vetchý vtipnej a ta blondýnka je fesna kočička.. :) 50% ()

Maniik88 

všechny recenze uživatele

Veľmi dobrá oddychovka z dedinského prostredia so sympatickými hercami, slušným scenárom a vtipnými scénkami. Najmä prvá časť je super a hodne sme sa nasmiali. Proste taká klasická šablóna, ale na naše čr-sr pomery dobre vyvážená a zvládnutá. Konečne dobrá česká komédia bez prvkov debility a hlavne konečne bez kreténskeho žabieho ksichtu Jiřího Mádla. ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Česká komedie? Nebo Romantický? Nevim. Ale je to jedno z nejslastnějších českých polaskání za poslední miliardu let. Pohádka pro dospělý diváky. Paráda. A hlavně je to paráda bez zbytečných Troškovských píčovin. ()

Reklama

Reklama