Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sympatická Eliška (Petra Hřebíčková) je na plný úvazek milující manželkou charismatického a bohatého Pavla (Jiří Langmajer). Ovšem jen do té doby, než ji na prahu čtyřicítky milým a korektním způsobem požádá o rozvod. Když nový život, tak od základů! Eliška se rozhodne začít od nuly jako učitelka v malé středočeské vesničce. Rázovitý a hyperaktivní starosta (Miroslav Táborský) nastěhuje Elišku do jednoho domu s nerudným Božíčkem (Ondřej Vetchý), který díky svým vlastním neblahým zkušenostem s „ženskejma definitivně skončil". Jeho jízlivost a hulvátství může trumfnout snad jen jeho povolání – Božíček pracuje ve vesnici jako hrobník. Eliška má ovšem na chlapy také momentálně spadeno, takže si rozhodně nenechá nic líbit... (CinemArt)

(více)

Recenze (606)

ZHODNOTITEL 

všechny recenze uživatele

V celku příjemný film, který nestaví tolik na realitě ale jakési možná vysněnosti takový příběh zažít. Ale proč ne. Bylo to pěkné. ()

slavsiamir 

všechny recenze uživatele

České komédie aktívne vyhľadávam, ibaže toto bol sladký a veľmi predvídateľný príbeh, ktorým sa síce dá zabiť večer, ale nijako neohúri. Priemer, párkrát som sa zasmiala, takže nebudem krutá, 3 hviezdy. ()

megajalec 

všechny recenze uživatele

Film tak na 50. Po vzore veškerých amerických romantických komédií sa o niečo podobné posnažili aj tvorcovia tohto filmu. Trošku umelý príbeh, ktorý ale neurazí, ale popravde, nič navyše (ak sa neráta pohľad na peknú Hřebíčkovú) asi nedá. Cení sa, že sa tvorcovia snažili byť vtipní, ale tak nie všetko sa podarilo. Film na jedno pozretie. ()

infernet 

všechny recenze uživatele

První polovina filmu je nabitá příjemně načernalým humorem a výborně se na ní kouká. A to romantické komedie z duše nesnáším. Jenže Petra je přirozená a krásná a Ondřej je pan herec i v takovéhle "volovině na nedělní odpoledne" - myšleno v dobrém. O to větší zklamání pro mě bylo, že se z druhé poloviny stal Kameňák... ()

Plaque 

všechny recenze uživatele

Veľmi príjemné pozeranie na nedeľný večer. Bavil som sa a aspoň na hodinku a pol som zabudol, že ráno skoro vstávam a odchádzam do práce. To sa len tak niečomu nepodarí, aby ma vytrhol z myšlienok na peklo pracovného týždňa :D ()

koza3 

všechny recenze uživatele

Super pokoukáníčko při romantickém večeru. Chtěl jsem nějaký český aktuální film s romanticko-humornou tématikou a tenhle nezklamal. Příběh pražandy, která se na vesnici octne a snaží se získat srdce hrobníka není nikterak originální, ale gegů, vtipných momentů a hezkých úsměvů Petry Hřebíčkové je tady tolik, že Vás to chytne za srdíčko. Perličkou je, že pálení čarodějnic, sklizené obilí a srpnové vedro nějak mojí ženě nešlo dohromady. My ignoranti si něčeho takového ani nevšimneme :-) ()

sorrow 

všechny recenze uživatele

Celkem slušná česká komedie opřená zejména o skvělé herecké výkony Vetchého, Hřebíčkové, Táborského a dalších. Spojení Vetchý - Hřebíčková zde naprosto fungovalo. Pokud si dám dohromady české komedie za posledních 5 let, tato patří určitě k tomu lepšímu co se u nás natočilo, protože některé české komedie jsou doopravdy trapné. A super nápad s plakátem. ()

PamelaJJK 

všechny recenze uživatele

Nějak mě to nebavilo. Nebýt hereckého umění pánů Vetchého a Táborského a půvabu paní Hřebíčkové, tak bych asi hodnotil ještě níže. Až moc průhledné a předvídatelné. Vlastně ještě jeden klad - Václav Kopta coby řidič autobusu. Možná lehce nad dvě hvězdy, ale na tři to nedosáhne... Bohužel. ()

pida123 

všechny recenze uživatele

Takový nenáročný filmík. Zvládla jsem si při něm uvařit a sníst večeři, nalakovat nehty a upravit obočí a přitom mi vůůůůbec nic neuteklo. Děj je dosti předvídavý a konec uhodnete cca po pěti minutách, komedii tenhle počin viděl zřejmě jen z rychlíku a o romanťárně se jaksi také mluvit nedá. Cožpak o to....pokusy tu byly, ale...jaksi na ně nikdo nedal důraz, nikdo je nedotáhl do konce a nechal je totálně vyšumět. Madam Hřebíčková má zřejmě jen dva (víc jsem jich opravdu nenapočítala) výrazy obličeje a můj oblíbený Vetchý to taky nezachránil. Tak nějak zase zahodili dobrý námět na film, totálně to odflákli a vzniklo z toho tohle - další ze série filmů, který si ženská může pustit k žehlení, nebo jiným činnostem a když náhodou od filmu odejde a vrátí se za dvacet minut, tak jí stejně nic neuteče. Jako hooooooooooooodně slabá trojka - a to jen kvůli Ondráškovi, jinak bych dala jen jednu hvězdu. Ach jo...a tak pěknej film to mohl být...no nic, tak budeme doufat, že snad přiště.... ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Veľmi príjemná a svieža romantická komédia, ktorá ma milo prekvapila a na české pomery naozaj nevídaný jav, keďže v poslednej dobe sa tu točia dosť slušné kraviny. Veľkým plusom sympatická Petra Hřebíčková, ktorá film utiahla bez problémov a Vetchý bol v podstate sekundant stavený na istotu. Bolo tu síce dosť jasne vidieť americkú šablónu, ale to vôbec nevadí, lebo ja som si ten film užil a zrelaxoval som. 70 % ()

jendamaty 

všechny recenze uživatele

Já nevím, pochopil jste někdo tu zápletku ohledně Bož. vězení/dítěte? Dává to smysl? Přijde mi, že tam pár scén jaksi vypadlo. Bohužel tento film má opravdu dost blízko k Babovřeskám... ()

Lucik80 

všechny recenze uživatele

Díky hodnocení filmů na čsfd jsem si uvědomila, jaké filmy mě momentálně nejvíc baví a na které vlastně chodím již několik posledních let do kina. Tato romantická komedie je jejich pravým čistokrevným zástupcem. 5* ()

pafka 

všechny recenze uživatele

Copak, ono se na to dalo koukat, ale dve hvezdy dolu za to, ze se to casto az nebezpecne dotykalo zpusobu podbiziveho vypraveni ala Kamenak. To je chyba, takhle to sice probehne mezi divaky se slusnym uspechem, ale kdo ma rad ceskou komedii a podiva se na ni 20x za zivot, nemuze zrovna tahle mezi ne patrit. Plejada hercu skvela, jen tvurci si nemohli rozhodnout, jestli toci kamenak, italskou komedii nebo neco chytreho, bez tlaceni na pilu a presto vtipneho. Zpusob vypraveni je vypujcen z nataceni nekonecnych srand z komercnich televizi. Ale budme radi, ze tam neni predtocenych smich. ()

Reklama

Reklama