Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sympatická Eliška (Petra Hřebíčková) je na plný úvazek milující manželkou charismatického a bohatého Pavla (Jiří Langmajer). Ovšem jen do té doby, než ji na prahu čtyřicítky milým a korektním způsobem požádá o rozvod. Když nový život, tak od základů! Eliška se rozhodne začít od nuly jako učitelka v malé středočeské vesničce. Rázovitý a hyperaktivní starosta (Miroslav Táborský) nastěhuje Elišku do jednoho domu s nerudným Božíčkem (Ondřej Vetchý), který díky svým vlastním neblahým zkušenostem s „ženskejma definitivně skončil". Jeho jízlivost a hulvátství může trumfnout snad jen jeho povolání – Božíček pracuje ve vesnici jako hrobník. Eliška má ovšem na chlapy také momentálně spadeno, takže si rozhodně nenechá nic líbit... (CinemArt)

(více)

Recenze (605)

DK197 

všechny recenze uživatele

Ano, je to předvídatelné, ale... herecky top, dialogově zábavné, vizuelně příjemné. Po dlouhé době jsem u české komedie opravdu spokojená! :-) ()

tulrika 

všechny recenze uživatele

Občas je hezké mrknout na slaďounkou limonádu, kde je všechno jasné a nakonec vše dobře dopadne. Opravdu ne na přemýšlení, ale náladu mi to zvedlo. ()

SantaCruz 

všechny recenze uživatele

A proč ne rovnou 5*? No a co, že stejné téma už tady bylo nesčetněkrát. No a co, že to bylo sladké jak tureckej med. No a com, že mě nic nepřekvapilo. No a co, že to nebyla žadná těžká filmařina - copak musím chrochtat každý večer u Kubricka? Ne, nic ztoho mi nevadilo a ani ten Kubrick není bomba. A proto dokážu oželet 3%, které nebyli dle mojí libosti. A Jihlavák je TOP a Jihlavaci stojí při sobě :D (Okrouhlík alias Čeřínek) chatřský pozdrav. ()

BullittSF 

všechny recenze uživatele

S většími mezerami v logice než Ženy v běhu,kousek je vidět i snaha o český Good Year, ale výsledek je jen koukatelná komedie televizního střihu. ()

Chlo0opek 

všechny recenze uživatele

Je mi jasné, že tenhle film nebude hodnocen nějak extra vysoko, ale mne příjemně překvapil. Sympatičtí herci, dobré tempo, zábavný - prostě z toho čišela pohoda. Místy, dobře teda, musím uznat, že je to trošičku plytké, naivní, ale celkově si ode mne minimálně ty 4* rozhodně zaslouží! ()

Hombre8 

všechny recenze uživatele

Další z dlouhé řady připitoměle nováckých romantických "komedií" pro jednoznačně vyprofilovanou cílovou skupinu. Vražedná kombinace: Langmajer-Vetchý-Hřebíčková-Kostková, respektive postavy, které tvárňují. Dekadencující sestava druhé dekády druhého tisíciletí v českém filmu. Ne nepodobné podobnému žánru v období těsně před II.WW. Typický příklad toho, jak materiální blahobyt devastuje psychiku běžného člověka. Ztupění, faleš, konzumace, vymizení inteligentního humoru a herectví, které tak hladilo po duši například v osmdesátých a devadesátých letech minulého století. ()

Feacher 

všechny recenze uživatele

Je to dost jednoduché, očekávatelné, některé vtipy dost staré, zkrátka žádné veledílo. Nicméně místy nápadité, vtipné a na oddych ideálně dlouhé, nepřeplácané a zkrátka pohodové. Tolik adjektiv jsem v jedné recenzi snad nikdy nepoužil 😂😂 Nicméně 4 hvězdy za dobré herce a vtip... ()

toos 

všechny recenze uživatele

Na poměry žánru české "romantické" komedie ještě snesitelná záležitost. Klišé, nereálnost, nelogismy nebo vyslovený nesmysly ponechme stranou. Potěšil záporák Langmajer, Vetchému v přerodu od misogyna k zamilovanýmu studetníkovi v letech stačil jeden oběd... ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele

Mě se to líbí a rád se podívám, tak s tím opravdu nemám problém... Navíc Vetchého mám rád a tady mu to sedlo... ()

jjemi 

všechny recenze uživatele

Smály se slečny, mamky i bábinky ještě ve foyer. Druhý den si slibovaly, že zase na něco takového musí zajít. Jasný signál, že to je dobrá komedie - hlas lidu, hlas boží:-) ()

Reklama

Reklama