Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sympatická Eliška (Petra Hřebíčková) je na plný úvazek milující manželkou charismatického a bohatého Pavla (Jiří Langmajer). Ovšem jen do té doby, než ji na prahu čtyřicítky milým a korektním způsobem požádá o rozvod. Když nový život, tak od základů! Eliška se rozhodne začít od nuly jako učitelka v malé středočeské vesničce. Rázovitý a hyperaktivní starosta (Miroslav Táborský) nastěhuje Elišku do jednoho domu s nerudným Božíčkem (Ondřej Vetchý), který díky svým vlastním neblahým zkušenostem s „ženskejma definitivně skončil". Jeho jízlivost a hulvátství může trumfnout snad jen jeho povolání – Božíček pracuje ve vesnici jako hrobník. Eliška má ovšem na chlapy také momentálně spadeno, takže si rozhodně nenechá nic líbit... (CinemArt)

(více)

Recenze (605)

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Hro, hro, hrozná kravina. Naprosto umělá, nevkusná a místy i hodně tupá. Jediným pozitivem je fakt, že se na Petru aspoň pěkně kouká, jinak nic, co by stálo za nějakou řeč. Langmajer se do těhhle rolí vůbec nehodí a Vetchý to zachraňuje jen tak na půl. Suma sumárum 97 mého života mi zas proteklo mezi prsty. Ach jo. ()

predators 

všechny recenze uživatele

No, co vám budu povídat...já a jít na český film, to už musí být fakt něco/někdo...bál jsem se, aby z toho nevzešel šestaosmdesátý Kameňák...a že moc nechybělo...ale ustáli jsme to... ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Neviem kedy som si naposledy takto českú komédiu úprimne užil. Nemyslím niečo ako bolo Celebrity S.r.o. alebo Život Je Život, kde film vedel o svojej hlúposti a rozhodol sa s tým pracovať. Myslím film, ktorý bol podľa mňa úprimne dobrý. Máme tu dobré a sympatické a vtipné postavy, situačný humor, ktorý funguje a veľmi dobré momentky, ktoré stoja za to vidieť. "Bezva Ženská Na Krku" podľa mňa funguje. Dokonca si myslím aj to, že Petra Hřebíčková a Ondřej Vetchý si rozumejú ako hereckí kolegovia a majú medzi sebou dobrú chémiu. Nemyslím si, že ide o vynikajúci film, ktorý by bol v niečom inovatívny, ale funguje ako príjemná ľahká komédia na príjemný deň. Čeknite si to a spravte si vlastný názor. Hodnotenie: B ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

V žánru romantické komedie už se jen výjimečně objeví něco opravdu nápaditého. Tenhle film na to zcela rezignoval a jen se snaží napasovat obvyklé žánrové schéma na bohatou paničku náhle přesazenou do idealizované verze české vesnice. A ta mechaničnost kopírování schémat je na něm prostě moc vidět. Nejsem cílová skupina, takže jsem vlastně nepochopil ani název, ale zejména ženy se zalíbením v o generaci starších mužích budou nejspíš spokojeny. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Takže pánové tvůrci, hned dvě boty v úvodu: tohle prostě není normální reakce ženský, která se dozví o nevěře a nemanželském dítěti, navíc to Petra zahrála fakt hrozně. A když už ji ty dvě buchty dovezly kamsi daleko od Prahy do vsi, nikdy by jí nevykoply na návsi a hned neodfrčely. Buď by zůstaly, protože by se prostě chtěly "podívat", a když už by snad přeci jen musely jet, zastavily by jí přímo před OÚ. Jinak ale docela dobrý, až na tu rychlou Božíčkovu přeměnu. Takže čtyři, protože to šlo docela slušně. Jo a Petře příště lepší malování, takhle vypadala hrozně. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Na české poměry překvapivě slušná a zábavná romantická komedie, která sice ničím nepřekvapí, ale na druhou stranu ani neurazí a v rámci české kinematografie se jedná o to lepší, co ta česká režisérská verbeš vytvořila. Hlavní problém jsem bohužel viděl v Ondřejovi Vetchém, který je spíše otravný, než buransky vtipný. ()

marhoul 

všechny recenze uživatele

Mě to bavilo a tečka. Petra Hřebíčková se mi líbí čím dál víc a Ondra Vetchý se tady taky dobře vyblbnul. V rámci žánru se jedná o to lepší, co nás v našem rybníce může postihnout. ()

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Tak jsem zase na vážkách, zda být hodná nebo zlá. Na film o protikladech, které se přitahují, jsem byla zvědavá, ale hlavně v druhé půli jsem si nebyla jistá, jestli koukám na snímek český nebo emerický, ve kterém hrají čeští herci (toto nebyl kompliment, kdyby to někomu náhodou...). Po pravdě celý závěr byl příšerný. Jen před pár dny jsem úplně stejný motiv (který nebudu spoilerovat, pouze napíšu, že se tam utíká) viděla v jiném filmu. Prosím, vymyslete už něco jiného! V české vesničce, kde čas utíká jen podle řečí (jinak to opravdu nepoznáte, slunko tam svítilo pořád, krom chvil, kdy měli všichni depku, to pršelo) to vypadalo idylicky jako v oné kominíkově rodině, obě hlavní postavy jsou sympatické, až to bolí... No čerstvě po premiéře dám za 4*, protože na 3 hvězdy bych se musela o hodně míň smát, to já zase přiznám. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Komédia na spôsob dedinskej zábavy. Nie príliš inteligentnej a málo humornej. Úroveň natočenia pripomína chvíľami Trošku. Minimalistické, často stupídne. Hřebíčková v nie v najlepšej forme, Vetchý priemerný, ostatní nestoja za zmienku. ()

triatlet 

všechny recenze uživatele

V době mobilů scénárista postavy nechá hrát příběh ala Léto s kovbojem. Na Léto s kovbojem se rád někdy podívám. Bezva ženská na krku stačila jednou. Ondřej Vetchý, Miroslav Táborský a Petra Hřebíčková se ale skvěle doplňovali. ()

váca 

všechny recenze uživatele

Za mě velice povedená komedie s příjemnými herci a vtipným dějem. V době Babovřesk a podobných paskvilů se na to dobře koukalo. 3,5*, ale vzhledem k tomu, že podobných aspoň trochu vtipných českých filmů je jako šafránu, dávám 4*. Příjemné překvapení. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Roztomilá letná komédia. Za kulisy si vzala zidealizovaný vidiek a svojrázne postavičky, ktoré však zďaleka nepäsobia hlúpo ako v Troškových filmoch. Zábava pôsobí osviežujúco, dialógy sú trefné a dobre vypointované. Za zmienku stojí aj Miroslav Táborský, ktorý si svojho starostu náramne užíval. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Když on je z vesnice, tak musí být rázovitý křupan, co doma chodí po umyté podlaze v botách obalených hlínou. Když je ona z města, tak je totální neschopa, která papírové letadélko lakuje lakem na nehty. A vesnice? Co obyvatel, to figurka. Kdyby to bylo v lehce nadsazeném duchu, o což se zjevně film pokouší, tak by to mohlo být i vtipné. Kdyby každá z těch stereotypizovaných postav nebyla stokrát viděné a odněkud stokrát okopírované klišé. ___ Vyzněním je to spíš snímek pro děti, ale ne námětem, takže nevím, pro koho byl natočený. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Po prvních deseti minutách jsem se zalekl, že uslyším vypnout, kravina. Naštěstí se z toho vyklubala normální tříhvězdičková komedie se všemi plusy a mínusy včetně amerického závěru. Hřebíčkové to s Vetchým sluší, Langmajer si v roce 2016 zahrál už druhou podobnou roli, Ruml a Svarinská jsou pěkným vzkazem pro filmové fanoušky. Komedie roku to zrovna není, ale oddechovou zábavu nabídne. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Taková solidní klasika. Zpočátku hodně úsměvná, pak už jen dojezdová. Ty vole ale alespoň na to pálení čarodějnic mohli sehnat trochu více komparsu, ať tam není 15 lidí. Boková je pěkně vostrá... ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Úžasná podívaná na Ondru a učitelku člověk se nenudil i když věděl jak to dopadne byla to zábava dobře provedená ~ mám jsi kleknout :D tam jsi klekni u kapličky pomodli se a vyjeť :D ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Za jiných okolností bych zřejmě sáhnul k nižšímu hodnocení, ale vzhledem k tomu, co jsem v poslední době viděl, dávám tři kousky. Pravda, byla tady celá řada větších či menších pitomostí, ale faktem zůstává, že jsem se mohl docela slušně zasmát, a jako občasného modeláře mě slušně sejmula scéna s lakováním letadla. ()

Reklama

Reklama