Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sympatická Eliška (Petra Hřebíčková) je na plný úvazek milující manželkou charismatického a bohatého Pavla (Jiří Langmajer). Ovšem jen do té doby, než ji na prahu čtyřicítky milým a korektním způsobem požádá o rozvod. Když nový život, tak od základů! Eliška se rozhodne začít od nuly jako učitelka v malé středočeské vesničce. Rázovitý a hyperaktivní starosta (Miroslav Táborský) nastěhuje Elišku do jednoho domu s nerudným Božíčkem (Ondřej Vetchý), který díky svým vlastním neblahým zkušenostem s „ženskejma definitivně skončil". Jeho jízlivost a hulvátství může trumfnout snad jen jeho povolání – Božíček pracuje ve vesnici jako hrobník. Eliška má ovšem na chlapy také momentálně spadeno, takže si rozhodně nenechá nic líbit... (CinemArt)

(více)

Recenze (605)

Radiq 

všechny recenze uživatele

Ale tak jako zasmál jsem se, párkrát. Hlavně pobavily ty kecy a naschvály mezi hlavní dvojicí. Ale jinak vesnička působí fakt dost neuvěřitelně. Jak počtem občanů, tak postavičkama, které se tam vyskytují. Ale když to člověk neřeší, tak to jako komedie ujde. Jako romantickej film taky, ale na štěstí to není nějak moc přeslazené... a všechno dobře dopadlo. Jak jinak... ()

panMartin 

všechny recenze uživatele

Příjemná komedie na odreagování a zasmání, příběh nic nového, ale dalo se tomu uvěřit. Super je Ondřej Vetchý, ten se mi líbí snad ve všem. A Petře to teda taky dost slušelo, to je pravda. Vynikající výkon ve filmu předvedl starosta Miroslav Táborský, který je mistrem improvizací. Hlavní herecký trio nemělo chybu!! Tři hvězdičky snad nikoho neurazí. Jo a konec byl pěknej. I přes určitá klišé se mi film líbil. ()

alisa.upir 

všechny recenze uživatele

Já jsem strašně překvapená, že to je český film, a že se mi fakt líbil. To je nějaká fata morgána asi, možná taky stárnu, a ta zidealizovaná idea venkova mi prostě hraje na tu správnou notu. Ale tohle je asi nejlepší český film, který jsem zatím viděla. Možná svoji idelogii, že na český filmy se nedá koukat, budu muset přehodnotit. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Vtipné především v jednotlivostech a hodně úderně vtipných dialozích, v celkovém pojetí spíše průměrná pohádka o tom, jak si kráska ochočí zvíře. Ale když se člověk od srdce zasměje a navíc v hlavních rolích uvidí oblíbené herce, nedal by lepší hodnocení? ()

David.Darco 

všechny recenze uživatele

Priklaňam sa k 4* aj keď v skutočnosti pre mňa 70%. Nemôžem však dať 3*, pretože som to pozeral s rodinkou, príjemne sme si oddýchli a zasmiali sa. Odporúčam pozerať skôr v spoločnosti priateľov alebo rodiny, keď nehľadáte nič náročné a nechce sa vám hľadať niečo v našej stupidnej televízii. ()

Lopezka1982 

všechny recenze uživatele

Blbost, přesně styl humoru co nemusím, trapný předvídatelný děj, jsem ráda, že jsem nešla na film do kina, i doma jsem problém ho dokoukat....nikdy více a vtipné mi to holt nepřišlo, až se divím těm 68%. ()

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Předvídatelné jako chování dvacetileté blondýny v minišatech v pátek večer v Duplexu. Nelze neocenit výkon Ondřeje Vetchého a šarm Petr Hřebíčkové. Pokud je však zápletka jalová a předem spěje k očekávanému, tak ani slušné herecké obsazení divák nedocení. 29% ()

octopuska 

všechny recenze uživatele

Hi, hi , neříkám, že je to nějaká extra sláva. Ale ten film je tak milej a příjemnej , že jsem nemohla jinak. Mireček Táborský a Ondřik Vetchý jsou tady prostě úžasní a ta modelína Hřebíčková ze štatlu do toho malebnýho venkova sedla , jak prdel na hrnec. Taky bych se k narcisovi Langmajerovi nevrátila, ani za zlatou kreditku. Už jen pro tu malebnou krajinu, kouzelnej hřbitov, svérázné lidičky a hlavně neuvěřitelně sexy hrobníka !!!!!! ()

Mirokukii 

všechny recenze uživatele

Velmi svěží a pohodová romantická komedie. Pravda malinko jednodušší, za to nesmírně vtipná a naložená hláškami od začátku až do konce. Tedy alespoň já jsem se nesmírně bavil. "Jen si nabrousím kosu a jsem u Vás." Pomyslnou třešničkou na dortu pak zůstává závěrečná konfrontace tváří v tvář dvou nestárnoucích hereckých es Langmajer-Vetchý, kdy vše vypadá, jakoby si to pánové chtěli vyříkat po staru/chlapsku a ona milostná linka nabere neskutečné grády. ()

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Symatický film, ale zas ne tak zvláštní. Podobných romantických osudů už to bylo víc. Super Je Ondřej Vetchý, ten se mi líbí snad ve všem. A Petře to teda taky dost slušelo, to je pravda. Jinak slušný průměr ()

ivan_drago 

všechny recenze uživatele

...nijaké od začátku do konce... film postrádá šmrnc a vystihnout by se dal slovem "meh"... paní která se celý svůj dospělí život stará jen o to aby měla vyholenou ká. und u se nastěhuje ke špinavému opilci, který není úplně špinyvý opilec a tak nějak se dají a nedají dohromady a on jue mrtvý nemrtvý... a tak nějak se to roztomile dokodrcá ke konci... česká "romkom" západního střihu, která ale svým zasezením neví jestli je vesnicky vybásněná nebo reálně vesnická... a to že se neumí rozhodnout je její největší mínus... Navíc každá figura je tak groteskně šablonovitá a neoriginální, že se už od žačátku odsuzeje k lhostejnosti a nezájmu o její osud... ()

LadyPupu 

všechny recenze uživatele

Otrávená jsem byla už 5 minut po začátku, protože jestli mě mělo rozesmát, že Kostková vysadí Hřebíčkovou na návsi i s kufry a ta dobrovolně (!) klopýtá v šatičkách a lodičkách po silnici ke škole, kam se dalo normálně dojet výše zmíněným autem (!)... Sorry, ale tuhle hru s tvůrci já hrát nebudu. Barevností, mělkostí scénáře a místy opravdu trapnými vtipy Bezva ženská připomíná Kameňáky, akorát že tady je jako bonus Vetchý... A ten taky hraje poslední roky čím dál víc stejně. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Fajnová česká romantická komedie, která stojí hlavně na hereckém obsazení. Za mě teda ale spíš to mužské, protože zde producírující se ženské nijak zvlášť nemusím. Další devizou filmu jsou některé hodně trefné "hlody" při kterých jsem lehce prskal smíchy. V pár okamžicích, jsem film dokonce začal přirovnávat ke starým italským komediím (např. od Felliniho). A za to mohl hlavně Ondra Vetchý, který se tvářil nějak mezi kmotrem Mrázkem a Jirkou Luňákem. Což bylo roztomilé, ale celkovému dojmu z filmu to spíš přitížilo. ()

LordSnape 

všechny recenze uživatele

Hezký film, ale postrádá nějaký konflikt. Vše to jde tak nějak bezstarostně a když už se objeví problém, třeba ve formě školního inspektora, ihned je rychle vyřešen, aby idylka mohla pokračovat. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Žalostne nevyužitý potenciál blbky z mesta na dedine. Skôr zamerané na vzťahovú rovinu, s vtipnými vsuvkami. Motivácie vycucané z prsta, zvraty priehliadné jak koža albína. Slabé 2 z 5 ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Vetchý je pán herec současné české scény a jsem ochoten zhlédnout všechna jeho i sebehloupější díla. Po boku Hřebíčkové si ale střihl příjemnou roli v nezávislé romanťárně, co nemá v tuzemské tvorbě příliš velké obdoby. Konec je sice hodně patetický ve stylu typických podobně laděných amerických komedií, já jsem se však bavil. ()

Reklama

Reklama