Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sympatická Eliška (Petra Hřebíčková) je na plný úvazek milující manželkou charismatického a bohatého Pavla (Jiří Langmajer). Ovšem jen do té doby, než ji na prahu čtyřicítky milým a korektním způsobem požádá o rozvod. Když nový život, tak od základů! Eliška se rozhodne začít od nuly jako učitelka v malé středočeské vesničce. Rázovitý a hyperaktivní starosta (Miroslav Táborský) nastěhuje Elišku do jednoho domu s nerudným Božíčkem (Ondřej Vetchý), který díky svým vlastním neblahým zkušenostem s „ženskejma definitivně skončil". Jeho jízlivost a hulvátství může trumfnout snad jen jeho povolání – Božíček pracuje ve vesnici jako hrobník. Eliška má ovšem na chlapy také momentálně spadeno, takže si rozhodně nenechá nic líbit... (CinemArt)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (606)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Na české poměry překvapivě slušná a zábavná romantická komedie, která sice ničím nepřekvapí, ale na druhou stranu ani neurazí a v rámci české kinematografie se jedná o to lepší, co ta česká režisérská verbeš vytvořila. Hlavní problém jsem bohužel viděl v Ondřejovi Vetchém, který je spíše otravný, než buransky vtipný. ()

Pierre 

všechny recenze uživatele

Žánr vesnická romantická komedie zrovna není můj šálek kávy. Ale vzhledem k tomu že Bezva ženská zde měla ještě donedávna na současné české poměry nadprůměrné hodnocení a je s Vetchým, zkusil jsem ji. A jedná se o docela fajn podívanou. Hlavní je že věci, které bych tomu vytkl zrátka patří k žánru. A my Češi je tak rádi opisujeme od Američanů. Patří do nich hlavně ta hrozná předvídatelnost a naivitka (i když roztomilá a vlastně i vhodná do celého konceptu.) Ale docela mě to i bavilo. Jede to sice podle osvědčené šablony a řídi se to heslem: hlavně nějak hodně nepřekvapit. ALE Je to docela vtipné, příjemné (ano, svítí tam sluníčko a jsou tam zvířatka) prostě to má švih. Navíc to nikdy nepřekročí hranici vkusu a obejde se i bez vulgarit. Na takový obyčejný večer je to ideální. Ale na víc jak hezké 3 to nebude, protože přece jenom ten film působí krapet nevěrohodně a je lepší nad tím moc nepřemýšlet. Anebo jenom zaspal svoji dobu? 70 % ()

Reklama

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Příjemná romantická komedie, svojí neotravností na tuzemské poměry doslova výjimečná. V hlavních rolích krásná Petra Hřebíčková a supersympatický Ondřej Vetchý, v dalších třeba Miroslav Táborský, jehož historku o podobě s pradědečkem se povedlo vypointovat tak, že jsem smíchy prskal. Děj sice překvapivý není ani trochu, ale dívá se na to dobře a mám radost, že je pořád ještě možné natočit film o lidech z vesnice a lidech z města, aniž by bylo nutno z jedněch nebo druhých dělat naprosté idioty. Za jsem dal čtvrtou hvězdičku. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Musím dát plný počet, protože takhle dobrou lehkou českou komedii jsem neviděla snad posledních deset let. Herecky skvělé (Ondra Vetchý mi tu strašně připomíná svou postavu z báječných let pod psa), roztomilá vesnička, výborná hudba! Fakt, s vykřičníkem. Letní, bezstarostné, veselé, netlačí to na pilu a Langoš při balení kufru je na facku. Jak ze života. Skvělé a klidně bych si Bezva ženskou hned pustila znovu. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

U tohohle filmu hodně záleží, jestli máte rádi Petru Hřebíčkovu. Protože ač tu má Ondra prostoru dost (a je dobrej), je to spíš její film. To ona tu nejvíc mluví, směje se, hysterčí... prostě válí. A nuda není ani příběh, člověk se občas zachechtá, občas se usměje nad typickými, odlišnými rysy mužů a žen, a nakonec odejde z kina s příjemným pocitem, bez chaosu v hlavě. Česká romantika, která rozhodně stojí za zhlédnutí. 3,5* ()

Galerie (23)

Zajímavosti (26)

  • Štáb utratil zhruba 20 milionů korun a strávil necelých 30 natáčecích dní v půvabných vesničkách Martinice a Václavce. (ČSFD)
  • Natáčelo se v obci Dolní Kralovice. [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)

Reklama

Reklama