Reklama

Reklama

My Little Pony Film

  • USA My Little Pony: The Movie (více)
Trailer 5

Obsahy(1)

Když temná síla ohrožuje Ponyville, vydají se naši kamarádi na cestu až na konec bájné Equestrie, protože musí zachránit svůj milovaný domov. Na cestě je čeká velké dobrodružství a spousta nových přátel. (Vertical Entertainment)

Videa (14)

Trailer 5

Recenze (32)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Musím uznat, že je to hodně povedené a samotného mě to překvapilo. V celém filmu jsem se cca 3krát zasmál nicméně se mě hodně líbil příběh. I písně jsou povedené (nejslabší mě příjde ta poslední od Sii) i když žádná nebude jako Let It Go z Frozenu. Jediné mínus vidím v tom co udělaly z Storm Kinga mohl z něj být parádní záporák místo toho se z něj stal magor opojený mocí navíc mohl dostat více prostoru. 80 procent ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Poslední dobou mám nějak štěstí na filmy - tohle už je snad šestý během tohoto týdne, kterému dávám čtyři hvězdičky. No dobrá, před dvěma lety jsem se ze srandy podíval na My Little Pony (byla to chyba?) a z nějakého důvodu se mi ten seriál prostě zalíbil. Co se dělo pak je příběh na dlouho, takže do současnosti - sehnal jsem film, titulky k tomu (ten kdo je dělal pro to musí mít velkou vášeň - protože v kolika titulkách vám někdo na začátku filmu popřeje hezkou podívanou?) a teď se na to konečně podíval. No a historie se opakuje - ten film se mi líbil. Příběh je zajímavě vedený, sice se dá odhadnout od začátku, co se stane, ale je mi to jedno, u dětských filmů jsem neodhadnutelný děj skoro nikdy nezažil. Postavy stejné, stále sympatické, stále fajn. Humor tu taky docela funguje, párkrát jsem se pobavil, třikrát snad i zasmál nahlas, což je pořád víc, než u dnešních komedií, kde i tři pousmání jsou celkem úspěch. Co se týče písniček, viděl jsem originál, takže se to dalo a jedna je tam naprosto skvělá (Open up your eyes). Konečně jsem se i dočkal 2D animace v mainstream animácích po několika letech! Dokonce za těch 100 minut jsem ani neměl náladu přetáčet, upoutalo to moji pozornost už ze začátku a drželo mě to až do konce. Vlastně jediné, co mi vadí, jsou díry ve scénáři. Ti na lodi to přežili jak? A co ten poskok té Bouře, co se s ním na konec stalo? Ale jinak jsem teda spokojený. Dokonce to ani není tak pestrobarevné jako seriál (třeba tady to je víc barevnější než tenhle film). Ale jinak jsem teda spokojený a tomuto filmu za sebe uděluji, tento týden snad už pošesté, 4*. ()

Reklama

Terezinka198 

všechny recenze uživatele

Šumělka Bobulínek.. no ty vole... :'D mkay.. k filmu mě dostala písnička "Open Up Your Eyes" a upřímně.. když slyšíte to dunění, tak se nelze zamilovat. I v češtině to má svou krásu. A celkově se mi postava "Bouře" opravdu líbila, takže hlavně díky ní jsem si ten film užila. Nejsem MLP fanda, ale tohle se povedlo. Jasně, klišé příběh, ale co dneska není klišé :) 4* ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Ako človek, ktorý do tohto projektu vstupoval bez toho, aby vedel čokoľvek o seriáli alebo vôbec o značke. A musím povedať, že My Little Pony: The Movie" vôbec nakoniec nie je najhorším filmom. Má to pár dobrých zvratov a vie príbeh dobre otáčať a neustále prinášať nové prekvapenia a postavy sú celkom okey. Možno by bolo super, keby som ich mohol viac spoznať, ale myslím si, že to zvládli celkom obstojne. Aspoň som sa o nich čo to dozvedel a videl ich schopnosti. Takže to vnímam ako okey. Animácie sú dobré a dávajú filmu pocit, že sa pozeráme na niečo pekne farebné a jasné a vyzerá to dobre. Ku koncu dospejeme k nejakým tým klišé, ale aspoň mám pocit, že všetky postavy sa niečo o sebe dozvedia a niečo pochopia a dáva to nejakú peknú lekciu. Ako nefanúšik "My Little Pony" poviem, že film je dobrý. Fanúšikovia ho budú milovať, hejteri hejtovať, a ja sa posadím niekam do stredu. Som rád, že som to videl, nepozrel by som si to znovu, ale ako chvíľková oddychová záležitosť to patrí medzi lepšie animáky z tohto roku. Hodnotenie: B ()

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Nemyslím si, že fanoušci seriálu budou jakkoli zklamaní. Má to vše, co mám rád na seriálu a zároveň i potřebné filmové kvality. Jistě, dalo by se vytknout, že celá zápletka je tak trošku "klasická", ale komu by to vadilo, když zde dostanu svou dávku dobrodružství a všeho, co od titulu MLP já očekávám. Navíc některé momenty působí velmi kouzelně, atmosféra funguje, stejně jako i emoce - většinou (za mě až na jednu scénu skoro na konci, kdy přesně víte co se stane a tak se ve správný moment vlastně ani trochu nebojíte). Hudba je impozantní, písně jsou chytlavé a vůbec celý soundtrack skvěle funguje a rozhodně bych si dovedl představit, že bych si ho pustil i prostě jen tak pro zlepšení nálady. Vtípky baví, některé víc, jiné méně, ale že by tam byl některý, který by byl vysloveně hloupý, to jsem nezaregistroval. Animace je barevná a krásná, sice mi chvíli trvalo zvyknout si na tu kombinaci 2D a 3D, ale kouká se na to opravdu velmi dobře. Nové postavy jsou zajímavé a fungují přesně tak, jak by měly, některé jsou cool, jiné jsou vtipné, další zajímavé. Storm King je jako záporák také dobře vyvážený, je děsivý, takže budí určitý respekt a zároveň i docela vtipný, což zaručí, že se ho děti nebudou jen zběsile bát. A samozřejmě, co by to bylo za MLP, kdybychom se opět nepoučili něco o přátelství... Ve výsledku je vidět, že s filmem si dali autoři záležet a vše je skoro tak skvělé, jak jsem to já očekával, takže převažuje silné nadšení a tomu odpovídající hodnocení. 9,3/10 ()

Galerie (152)

Zajímavosti (2)

  • Kapitánka Celaeno dostala jméno po hvězdě v souhvězdí Býka a po jedné z harpyjí, které v řeckých bájích přemohl Aeneas. [Zdroj: Wikipedia.cz] (LindaKola)

Související novinky

Hasbro zakládá filmovou a televizní divizi

Hasbro zakládá filmovou a televizní divizi

17.08.2023

Hračkářský konglomerát Hasbro spustil novou filmovou a televizní divizi, skrze kterou nyní hodlá ve velkém produkovat vlastní projekty na základě svých značek. Nová produkční společnost vznikla… (více)

Reklama

Reklama