Reklama

Reklama

My Little Pony Film

  • USA My Little Pony: The Movie (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Když temná síla ohrožuje Ponyville, vydají se naši kamarádi na cestu až na konec bájné Equestrie, protože musí zachránit svůj milovaný domov. Na cestě je čeká velké dobrodružství a spousta nových přátel. (Vertical Entertainment)

Videa (14)

Trailer 4

Recenze (32)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Rozhodně nejsem fanoušek "My Little Pony", tohle vlastně bylo moje první setkání, ale musím uznat, že to nebylo setkání vyloženě špatné. Nejsem z postaviček na větvi, ale třeba jako muzikál je to docela příjemné. U tohoto animáku si dovedu představit, že to může děti i bavit, což není špatné a není to málo. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Poslední dobou mám nějak štěstí na filmy - tohle už je snad šestý během tohoto týdne, kterému dávám čtyři hvězdičky. No dobrá, před dvěma lety jsem se ze srandy podíval na My Little Pony (byla to chyba?) a z nějakého důvodu se mi ten seriál prostě zalíbil. Co se dělo pak je příběh na dlouho, takže do současnosti - sehnal jsem film, titulky k tomu (ten kdo je dělal pro to musí mít velkou vášeň - protože v kolika titulkách vám někdo na začátku filmu popřeje hezkou podívanou?) a teď se na to konečně podíval. No a historie se opakuje - ten film se mi líbil. Příběh je zajímavě vedený, sice se dá odhadnout od začátku, co se stane, ale je mi to jedno, u dětských filmů jsem neodhadnutelný děj skoro nikdy nezažil. Postavy stejné, stále sympatické, stále fajn. Humor tu taky docela funguje, párkrát jsem se pobavil, třikrát snad i zasmál nahlas, což je pořád víc, než u dnešních komedií, kde i tři pousmání jsou celkem úspěch. Co se týče písniček, viděl jsem originál, takže se to dalo a jedna je tam naprosto skvělá (Open up your eyes). Konečně jsem se i dočkal 2D animace v mainstream animácích po několika letech! Dokonce za těch 100 minut jsem ani neměl náladu přetáčet, upoutalo to moji pozornost už ze začátku a drželo mě to až do konce. Vlastně jediné, co mi vadí, jsou díry ve scénáři. Ti na lodi to přežili jak? A co ten poskok té Bouře, co se s ním na konec stalo? Ale jinak jsem teda spokojený. Dokonce to ani není tak pestrobarevné jako seriál (třeba tady to je víc barevnější než tenhle film). Ale jinak jsem teda spokojený a tomuto filmu za sebe uděluji, tento týden snad už pošesté, 4*. ()

Reklama

filmfanouch 

všechny recenze uživatele

Kdejaká zrůdnost se už dnes může dočkat celovečerní verze. A nyní došlo i na My Little Pony jejíž pět dílů jsem kdysi nějakých 10 let nazpátek ve škole prospal a vůbec si z nich nic nevybavuji. Byl jsem si jistý, že film určitě neuvidím v kině a možná vůbec celkově. Nepřízeň osudu ovšem rozhodla, že ten film v kině prostě uvidím a.... překvapivě to bylo fajn. Pořád si nemyslím, že by to bylo nadčasové dílo ale.... překvapivě slušný průměr. Ono co se postav to není moc slavné (Pinky Pie je opravdu otravná .... a nejlepší postavy jsou ty co vznikli přímo pro film především dost cool generálka Bouře. Ono to trvá 99 minut a naštěstí to rychle uteče. Pořád se tam něco děje, když se zpívá je to celkově chytlavé, dabingové obsazení nenutí k řezání krků......... Když na to půjdete s malými dětmi (Jako já) můžete si to v klidu přežít. Jinak jsem si samosebou dělal poznámky, takže si to všechno rozebereme: a) Všichni poníci jsou nahatí kromě dvou bodyguardů kteří chrání Siu tedy pardon Serenadu b) Jak se ty poníci sakra množí, když je to poměr 500 žen ku 5 mužům? c) Proč měl ten cool kocour tak málo prostoru? d) Začnu kvůli tomuhle filmu sledovat seriál? (Jasná odpověd je, že ne!) ()

Sygauras 

všechny recenze uživatele

Viděla jsem to jako malinká sněžná vločka, takže jsem si řekla že by nebylo špatné si ten svět trochu připomenout. Děcka nachystaný z očima jak kola od traktou, křupek plná miska, já připravená na barevný svět poníků a Gábina zbaběle odešla vyvenčit psa. Prakticky hned od začátku bylo jasné že svět se už otočil mockrát od doby kdy jsem to viděla naposled, protože jediné dva poníky které jsem byla schopná identifikovat, byly Rainbow Dash a Apple Jack. Ten zbytek, byly jenom různě barevní poníci, kdy někteří byly kluci a jiní holky. A bylo jich tolik, že jsem si myslela že snad kvůli filmu jich minimálně 5 - 6 musely přidat, protože si nepamatuju že by jich v seriálu bylo tolik :) No nic, pojďme k příběhu. Ten je předvídatelně dětský a je naprosto jasné že jakmile tam ze začátku zazní první písnička, bude jich tam víc a tak jsem si jen povzdechla a přijala to s tím že je to dělané pro děti a ne pro dospělé. Možná to bude tím, že jsem to viděla jen jednou, ale nějak jsem se ztratila v příběhu, kdy se tam mluvilo o tom že musí najít Hrošího krále, ale potom se tato linka nějak vytratí a hledají Hypogryfy, a Hroší král se oběví až jako namalovaná postavička v titulcích. No nejsem dítě, takže to asi dávalo nějaký smysl, který já už nejsem schopná rozeznat. Záporák a jeho parta byly taky fajn a kdyby nebyl až tak dětsky tupej, dalo by se mu i fandit (mám ráda záporáky kteří mají inteligenci a charisma) Závěrečný song - SIA : Rainbow - je velmi chytlavý a i když ho znám, tak jsem nevěděla že je z tohoto filmu. Nejzajímavější mi přišla postava Bouře (Fizzlepop Berrytwist) a její prasklý růžek, který .................. no, na to si zajděte do kina :) ()

griph odpad!

všechny recenze uživatele

ᴰⁱˢ ˢʰⁱᵗ ᵐᵉʲ ᵏᵒⁿᵗᵉʲⁿ ˢᵃᵐ ᵒᶠ ᵈⁱ ⁱⁿᶠᵒʳᵐᵃᵗⁱᵒⁿ ʲᵘ ʷᵒⁿ'ᵗ ᵗᵘ ⁿᵒᵘ ᴶᵘ ʰᵉᵛ ᵇⁱⁿ ʷᵒʳⁿᵈ  Zpívající poníci? Různě svítící barvičky všude? Síly princezen? Neviděl jsem žádný díl těchto kjůt koníku s načesanými vlásky, trčícím rohem z mozku a ukňouraným hláskem, milovaný malými kidy.. Jak to tak bývá, klasika, dobro proti zlu, dobro vyhrává.. to známe, ale neznáme to ve stylu princezny a piráti za dobro proti bouřlivému zlu. Dospěl jsem konečně k zjištění proč jsou poníci furt šťastní, mají ten roh zarostly v mozku, takže nic neřeší a všemu se smějí, možná to za pár let bude nějaký lék, proti depresi, necháte si zapíchnout třeba okurku do mozku a máte o zábavu postaráno až do důchodu.. avšak nevím, jak to doopravdy je myšleno. Nakonec tady máte junikorna lustr. :) ()

Galerie (152)

Zajímavosti (2)

  • Kapitánka Celaeno dostala jméno po hvězdě v souhvězdí Býka a po jedné z harpyjí, které v řeckých bájích přemohl Aeneas. [Zdroj: Wikipedia.cz] (LindaKola)

Související novinky

Hasbro zakládá filmovou a televizní divizi

Hasbro zakládá filmovou a televizní divizi

17.08.2023

Hračkářský konglomerát Hasbro spustil novou filmovou a televizní divizi, skrze kterou nyní hodlá ve velkém produkovat vlastní projekty na základě svých značek. Nová produkční společnost vznikla… (více)

Reklama

Reklama