Reklama

Reklama

ZOO

Trailer 2

Obsahy(1)

Povídkový film se odehrává v kupé během jedné cesty vlakem. Rozjetý vlak jen tak nezastavíš, nevyskočíš, zůstáváš jeho součástí, dokud sám nezabrzdí. Známý svět zůstává tam venku, uzavřený ubíhá za okny, jen se zrcadlí v odrazech skel vlaku. Vevnitř zatím vzniká nový ekosystém, dočasně nezávislý. Dává dohromady náhodné kombinace lidí. Kdekoli jinde by nedostali možnost na sebe narazit. Není těžké protnout osudy, stačí vstoupit do kupé. Málokdy se poštěstí najít nějaké prázdné. Tak kdo sedí naproti? Možná je chytrák hlupákem, okradený zlodějem, svůdce sveden a oběť vrahem. A možná je chytrák obětí, zloděj sveden, hlupák vrahem a okradený svůdcem. A kdo z nich jsi ty? Nikdy nevíš, kdo přistoupil. (oficiální text distributora)

(více)

Zajímavosti (2)

  • Mikrofonisté leželi během natáčení v zavazadlovém prostoru, aby se do kupé vešli a nebyli vidět v záběru. (Zdroj: Artnok film)
  • Celý film byl natočen v jedoucím vlaku v plném provozu. Natáčení zabralo pět dní strávených ve vlaku. Štáb najel zhruba 3477 kilometrů. (Zdroj: Artnok film)

Reklama

Reklama