Guy-Roger DuvertScénář:
Guy-Roger DuvertKamera:
Cyril BronHudba:
Guy-Roger DuvertHrají:
Mike Dopud, Jane Badler, Jochen Hägele, Kaya Blocksage, Petra Silander, Nicolas Van Beveren, Melissa Mars, Salem Kali, Emilien De Falco, Zoe Corraface (více)Obsahy(1)
V megaměstě budoucnosti, ve kterém většina lidí tráví čas ve virtuálním světě, se pohybuje agent najatý firmou, jež poskytuje služby ve sféře virtuální reality. Je na stopě teroristům s vražednými úmysly, po kterých pátrá jak ve virtuálním, tak ve skutečném světě. (Film+)
Miestami pokus o vizuálnu vykrádačku Blade Runner. Ale toto bolo naozaj trápne :( ()
Mě to připadá jako počítačová hra,která mě opravdu nudila.Hezké namalované obličeje bez jediného šrámu,střílečky které jsou zpitvořené tak,že nikoho netrefí z pěti metrů a tyhle filmy plné zmatečných a nelogických scén opravdu nemusím. ()
Čekal jsem, že to bude vizuálně mnohem zajímavější, než jaké to ve skutečnosti bylo, ale přece jen se musí počítat s tím, že to je nízkorozpočtový snímek, který má celovečerní délku, a tak to nebude tak nařachané. Po stránce vizuálních efektů to jen sem tam trochu zazáří. Na konci je ale docela zajímavá myšlenka. ()
Debilina s debilným spracovaním. Čakal som ďaleko viac, aspoň pozerateľné béčko, ale toto malo ďaleko aj od céčka. Škoda. ()
Mohlo to být fajn, ale nakonec otravný i na to u toho usínat. ()
Photo © EuroVideo Medien