Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Morfeus v bdělém světě hledá uprchlou noční můru. Stane se přitom ale obětí okultisty Rodericka Burgesse, který chce povolat a uvěznit Smrt. (Netflix)

Recenze (36)

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Komiks som necital, ale prva epizoda ma moc neohurila. Potesila pritomnost kvalitneho Charles-a Dance-a z GoT, herecky to celkom drzal za ostatnych. Inak tu mame, len charaktery z priehrstia inych netflixovych serialov. Ale do tohoto zanru mi tu vsak moc nepasovali. A hoci tu zamakali na pocitacovych efektoch - cele pozlatko nedokazalo prekryt slabsi scenar. Predpokladam vsak, ze teraz sa to pribehovo este len rozbehne, preto tomu dam urcite este sancu. Cakal som vsak rozhodne viac, vidiac vysoke hodnotenia. Zrejme nadsenci Gaiman-ovho sveta. ()

mirakom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celkem podařený, ale zatím v tom ty peníze teda moc nevidím. Jako vypadá to pěkně, ale na to, že to má byt nejdražší komiksový seriál, tak mi přijdou efekty průměrné. Seriály jako GoT, Rod Draka a Prsteny moci jsou na úplně jiné úrovni. Vizuál je tedy takový slabší pohádkový a příběh celkem taky. Obsazení zatím v klidu, až na Lucienne a herectví Sturridge mi spíš připomíná Bruce Waynea (Batmana). || 7/10 || Netflix | 2Dtit | 4K (Ultra HD) | DolbyVision&Atmos ()

Reklama

momomoo22 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nepoznám predlohu takže  pre mňa nové a prvý diel že čo? Sám Sandmen vyzerá fajn, ono Lucien dosť zlá postava, alebo tá herečka úplne nesympatická.  Sandmen je len v úvode zavretý.  Neviem ako v predlohe, ale vraj rozoberá tematiku LGBT, takže toho sme sa v úvode dočkali, aj rasového vyváženia. Kráľovstvo Sandmana fajn, ale inak tie efekty ako keby to bolo PC hra. Prišlo mi občas diane nezmyselné a nudné. Takže za mňa prvý diel nič moc. Keďže prvé diely nebývajú skvelé tak dám tomu šancu.. ()

FOCKE_WULF

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

K Sandmanovi už jsem psal nějaké třesky plesky, ale čím na mě nejvíc zapůsobil a z čeho se tu zpovídám - stal jsem se závislým na soundtracku. David Buckley napsal hudbu, která zvláštně stírá rozdíl mezi bdělou racionální realitou a snovou říší. Ta stěna je najednou docela průchozí. Před spaním ideální. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak, jako by bylo snadné nechat se nalákat chvalozpěvy na předlohu, bylo by vcelku pochopitelné vyhnout se tomuto seriálu velkým obloukem, kvůli negativním ohlasům lidí, kteří si pletou tvůrčí svobodu s hyperkorektní mánií dnešní doby. Mě osobně vadí zpětná implementace menšin tam, kde být nemohli a kde jde jen o společenskou manýru, aby to bylo...korektní. To ale není případ Sandmana. Zatím. Komiks je specifický žánr a pokud se jedná o mytologii, tak dvojnásob. Tady si mohou autoři dovolit ledasco. Pokud nepřekročí mez, jako v Zámek a klíč, nechám se příběhem dovést až ke konci, protože zatím je to fajn a dle ukázek, je potenciál tohoto světa nevyčerpatelný. Jen je to zatím podivně studené. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama