Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Lucienne přichází za Morfeem se znepokojivými zprávami. Rose Walkerová se vydává hledat svoji rodinu. Korinťanovi obdivovatelé chtějí vzbudit jeho zájem, a tak intrikují. (Netflix)

Recenze (25)

gonzo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výborný díl rozehrávající nový děj. Bizarní i sympatické nové postavy. Partička připravující sraz sériových vrahů vede: hlavně ty oči v takové té typické krabičce na svačinu, ve které si taky občas nosím oběd do práce. Mimochodem, je mi líto duševních mrzáků, kteří to tady hodnotí. Dívají se na každý díl, hledají, kde se objeví zase nějaký ten homosexuál, dají "odpad" a letí (jako my ostatní na Sandmanovi závislí) na další díl. Chcípněte lůzo! ()

Tom10000 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

7.díl. Mezi obyvateli říše Snění se objevují zvěsti o Snovém víru. Jedná se o Rose, dívku, která kdysi dávno přišla kvůli hádce otce s makou o svého bratra. Celých sedm dalších let po něm usilovně pátrá, než v současnosti narazí na svoji prababičku. S jejími penězmi a pomocí se dostává do zvláštní "rodiny" plné podivných lidí, a především k ještě divnějšímu muži. Ten ji "ochrání" před dvěma muži snažícími se o její okradení: Už tehdy předvede nadpřirozené schopnosti, když jednomu z nich (alespoň dle mne - pozn. autora) zlomí nůž a řádně ho zpacifikuje. Dříve i později se jí také zdají divné sny o Amuletu, prstenu, jenž jí později daruje Unity (prababička), a též o třech sudičkách. Na konci dílu, kdy usíná, se zjevuje přímo ve Snění před Morfeem i Lucien. Pán snů dává nechat spočítat své poddané, Matthew se vydává sledovat Rose. Kdesi daleko od všeho se parta tří sběratelů pokouší přitáhnout k sobě pozornost Korinťana. To se jim podaří. 45 procent, opravdu slabý díl, zcela nejhorší ze všech sedmi. ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na pretlak buzerantov sme si už zvykli ale uvidíme komentár sebavedomej Netflixáckej fanynky-liberálnej tupej kravy ako obháji prečo je Rose Walkerová v seriály niggaz kýmv predlohe komiksu beloška? Že sériovýmvrahom ani zlodejom v uličke nie ježiaden niggaz ale biely muži ani netreba pripomínať, to liberálny neofašisti berú ako samozrejmosť. Popieranie reality a kriminality ní grčiat nezmení to že táto rasa bude v kriminalite pokračovať aj naďalej... ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pobavila ma pritomnost Stephen-a Fry-a. Pamatam si kvanta britskych schows, ktore viedol. -Why whould I lie to you, QI a ine. Okrem tejto nostalgie som sa nemal moc coho chytit. V hlavnej linii sa prakticky nic neudeje..az teda na Corinthian-a so seriovymi vrahmi a pikle "vecnych" dvojiciek. Neviem, co bolo v komixe, ale tento diel sa uplne vymyka doterajsim epizodam a suhlasim s par komentarmi nizsie, ze Netflixovska "uderka" zrejme "vplyvala". Rozhorcilo to celkom znacny podiel fanusikov komixu. Ako celok slabota. ()

Nach 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z pasáží, která mi i v knize přišla sálodlouhá, až příliš rozmělněná. Navíc zde pro neznalce komiksu i málo přehledná. Samotný Sandman je zde ve vedlejší roli a v té hlavní tu máme zcela novou postavu Rose. I já byl při čtení tehdy překvapen a dle hodnocení usuzuji, že to jsou i diváci tohoto seriálu. Narozdíl od nich alespoň vím, co čekat a jak se vše vyvrbí. Přesto ale i pro mě je tato epizoda slabší, než ty předchozí. Hlavně z důvodu, že nestojí na hlavní postavě Morfea. 75% ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama