Reklama

Reklama

Reality Show

  • USA After the Reality
Trailer

Scottie Olson (Matthew Morrison) se opět rozhodl dát svému životu nějaký smysl, tentokrát prostřednictvím oblíbené televizní reality show s názvem "Young Bucks," v níž se snaží dobýt srdce jedné ženy. Po náhlé smrti otce je však Scottie nucen v soutěži skončit a znovu navázat kontakt s odcizenou sestrou Kate (Sarah Chalkeová), která obětovala svůj život péči o otce a nyní se potýká s vlastním zármutkem. Snímek AFTER THE REALITY, který pendluje mezi Scottieho krátkým pobytem na výsluní před zraky celého národa a jeho časem stráveným usmiřováním s Kate na jejich rodinné chatce v Minnesotě, je vtipným a dojemným příběhem o ztrátě, romanci z reality show a sourozenecké lásce. (HBO Europe)

(více)

Recenze (6)

sochoking 

všechny recenze uživatele

Ty vole... chlapík prečítal Kelly najväčšie sračkoidné verše, aké som kedy počul a ženská z toho namako, že také nádherné slová pre ňu ešte nik nenapísal... Osobne si myslím, že komédia bola celá tá reality šou s jej vyplieskanými hráčmi, ktorým sa pri úsmevoch už len chýbala zaiskryť hviezdička. Pretože celou ich robotou bolo chlastať a tárať nenormálne chujoviny popritom. Film výborne poslúži ako oddychovka, avšak nejaké sympatie s postavami netreba vyhľadávať. Na to nejako nezostal ani čas, ani priestor. Ono to totiž pôsobí skôr ako pilot k seriálu. Silnejšie tri za mňa. 60% ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Nerozumiem úplne zaradeniu medzi komédie, no myslím si, že pár dobrých momentov v sebe "After The Reality" určite má. Minimálne si myslím, že je dobré vidieť kontrasty medzi skutočnosťou a reality šou, v ktorej sa ocitol náš hlavný hrdina Scottie. Lenže čo ak sa pre neho šou, ktorá je maximálne neúprimná stane skutočnosťou. A čo ak všetko čo prežíval s Kelly je pre neho skutočnosťou? Sú tu jednoznačne momentky, ktoré môžeme očakávať. Najmä preto, lebo máme už náznaky na to, že niečo sa úplne nepodarilo a išli z kopca. Takže je tam trošku odhadnuteľný scenár, no na druhú stranu si myslím, že v závere sú momentky, ktoré sú zaujímavé. Ako napríklad posledná SMS od Kelly Scottiemu. A potom máme na to zábery na udalosti, ktoré sa už stihli udiať a ako prežívala veci predtým, a ako sa na to díva po tom, čo videla čo týpek, ktorého si nakoniec vybrala za toho pravého povedal. To sú podľa mňa dobré nápady, na ktoré filmy príliš netlačil a plynú v pohode. Čo ešte by som povedal? Rozhodne nie som fanúšikom televíznych reality šou, lebo je to podľa mňa obrovské pokrytectvo a klamstvo. A myslím si, že tento film to adresuje veľmi pekne. Na jedno videnie je podľa mňa film dobrý. Postavy sú okey a nepôsobí to aspoň tak, že by sa chceli dostať ku svojej pointe nejakými lacnými technikami. Budget je síce malý, no snažili sa do toho tvorcovia dať čo najviac. A celkovo to nakoniec aj pohodlne funguje. Nemyslím si, že ide o super film, no rozhodne to za jedno pozretie stálo. Rozhodnite sa sami. Hodnotenie: B- ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Film si tak nějak harmonicky pluje aniž by vyvolal nějaké emoce a najednou skončí. Jako by se režisér bál, že když vystoupí z poklidných vod, nebude mít film po kontrolou. Na začátku mě pobavila vtipná minutová postelová scéna ve zkratce. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Skoro to vypadá jako nějaká divná romance a musím říct, že prostřihy na reality show se mi líbily ze všeho nejméně. Je zde trochu dramatu, které má i své dobré momenty. Komedie to rozhodně není, je jí tam, ani ne, co by se z nehet vešlo. Ale postavy jsou místy i docela snesitelné a nemá to zbytečně protlačený happy end. ()

1Evica1 odpad!

všechny recenze uživatele

Nemám rada reality šou. A ešte tak moc nezaujmavé že neviem o čom to bolo ani som sa na to nedodívala v polovici som to vypla a vymazala a to sa nestáva často aspoň sa snažím na film dodívať ale toto sa nedalo. ()

as-minor 

všechny recenze uživatele

Veľmi zaujímavý námet dominujúci kontrastom medzi skutočným životom a reality show. Vo filme sa teda pretínajú nefalšované útrapy protagonistu s vykonštruovaným príbehom televíznej produkcie, do ktorého sa náš hrdina zamotal viac než je potrebné. Kinematografické dielo je tak najviac prínosné svojim posolstvom, respektíve hlavnou ideou. Má odkrývať pravú tvár „reality“ shows, ktorými televízne prostredie bohato zásobuje svoju konzumnú divácku spoločnosť. Tieto televízne telenovely sú nie len veľkým komerčným lákadlom, ale aj monštróznym faux pas nachádzajúcim sa ďaleko za hranicou znesiteľnosti. Je to fekálne „prznenie“ audiovizuálnej tvorby posypanej „klišoidno-šablónovitým“ scenárom, ktorý má znieť reálne a autenticky, no od skutočnosti má príliš ďaleko. Bohužiaľ prínosný a dôvtipný námet s pravdivým posolstvom sú jediné pozitíva tohto filmu. Zvláštna atmosféra a nejednoznačne vykreslené vzťahy boli zrejme plánované, avšak mňa neoslnili. Uznávam, že na niekoho môže depresívna nálada a emočná nejasnosť filmu pôsobiť podmanivejším dojmom, lež v mojom prípade to skrátka nefunguje. Herecký koncert sa nekonal, scenárista veľa vody nenamútil a temnota je stále temná, no predsa sa nájdu i nejaké klady. Opakujem, že tými sú námet a kvázi výpovedná hodnota, alebo lepšie povedané myšlienka filmu. Škoda však, že jadro filmu kvalitatívne neohúri. ()

Reklama

Reklama