Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na jednom osamoceném letišti zjistí sedm znepokojených cestujících, že jejich let byl odložen kvůli vánici. I přes jejich prosby pilotka Cathy Garrett (Chase Masterson) nemůže odletět dokud bouře nepoleví. Nespokojení pasažéři ale brzy utichnou, když dorazí eskorta s vězněm Jackem Edwardsem (Bruce Campbell) obviněným z vraždy. Jejich transport havaroval na dálnici při cestě do vězení. Cathy se marně snaží uklidnit cestující, ale telefony nefungují a ve vysílačce jen praská. Zanedlouho se ukáže, že to je ten nejmenší problém. Daleko větší nebezpečí se totiž skrývá mezi nimi... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (62)

Xeelee 

všechny recenze uživatele

Nejzábavnější bylo bavení se nad neschopností režiséra vybudovat napětí (a pár experimentálních hokus pokusů bylo hodně divokejch, zajímalo by mě, co si šlehnul). To si odešlo dát kafe do maskérny a většina akčních a dramatickejch scén je většinou za výraznýho přispění neumětelskýho střihu a amatérský kamery naprosto fádní a strašně se vleče. Herecký výkony nejsou ani zábavně špatný. Sešla se tu sbírka tech neprůměrnějších topornejch béčkovejch herců, kteří nedokáží zaujmout vůbec, ale vůbec ničím. Kdybych měl bejt aspoň trošku objektivní, tak Invaze dostane odpad jak vyšitej. Nejhorší nejsou špatný filmy, ale nudnej neumětelskej průměr. ()

Jino 

všechny recenze uživatele

Vím, že to bude znít blbě a dokonce se za to i trochu stydím, ale mě se Invaze (jinak kromě samotného námětu i směsice filmů Věc a Černočerná tma) jistým způsobem líbila. Nevím, co je v tomto filmu horší, jestli levné počítačové triky, odfláklý scénář - dementní dialogy, herecké výkony anebo samotná režie Seana S. Cunninghama, ale vím, že mě to přišlo všechno tak nenuceně zábavně podané, až jsem několikrát dostal záchvat smíchu. A to z velké části i díky kultovnímu statusu Bruce Campbella (nee, to není člověk, to je při nejmenším polobůh), který jako vždycky hází hlášky po celém okolí. Za celkovou naivitu a trapnost přecházejí do zábavné taškařice, dávám, objektivní hodnocení zkreslující, tři hvězdy. ()

Reklama

Jeremiah 

všechny recenze uživatele

Zoufalý film bez jediného nosného dějového prvku, který mě od začátku do konce neuvěřitelně nudil. Film bez nápadu, momentu překvapení a z ubohoučkými mimozemšťany. Také s mi moc nelíbilo, že film naznačoval - podívejte mi zločinci jsme jedni z mála odvážných lidí. Jediné co stojí za povšimnutí je Chase Masterson a její hezké oči. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Invaze se inspirovala, kde mohla. Neoriginální film, který těží převážně z Věci (kterou připomíná v každé druhé scéně...smutné), se snaží o komorní atmosféru, ale ta je slaboučká a celkové napětí je nepřítomné... Epizody filmu na sebe jen stěží navazují a nebýt tu Bruce Campbell, pochybuji, že by na to většina uživatelů vůbec narazila... Film do počtu, bez jediného dobrého nápadu. PS: Sean S. Cunningham nemá na první ligu, bohužel ani na tu béčkovou:)) ()

Slimak 

všechny recenze uživatele

Těžce nahlouplé divadélko s Brucem Campbellem v čele. Musím říct že se jedná opravdu o tzv. "film k trávení" protože ležet u něj po dobrém obědě je maximum co se u něj může stát nebo co ve vás vyvolá.Taškařice natočená seschlym stylem, kterej je proloženej haldou televizních nešvarů a koncem k smíchu.Ale zase pravda že se tomu jeden aspon zasměje. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama