Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Do městečka La Belle přijíždí potenciální zachránce J. J. Valentine (Christopher Fitzgerald), jenž nabízí obnovení těžby v místním dole. Je ale otázkou, zda nabízené podmínky ženy ve městě přijmou. Šerif Bill McNue přivádí do vězení v La Belle Roye, který jako mladý muž přitahuje pozornost místních žen. V cele se Roy seznamuje se zástupcem šerifa, dospívajícím chlapcem Whiteym (Thomas Brodie-Sangster). Frankovi se nelíbí, jak o něm píše novinář z Daily Review A. T. Grigg (Jeremy Bobb), a rozhodne se vyrazit na návštěvu do Taosu. (Dont)

(více)

Recenze (5)

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Kde sa ukrýva?" - "Och, Frank sa neukrýva. Je niekde tam vonku. A prelieva krv." Takto. Ako prvý diel, tak druhý je vcelku nuda, lenže postavy sú v podstate VŠETKY super (najslabší mi paradoxne pripadá inak vcelku šťavnatý Jeff Daniels a aj on v tejto epizóde získa - vďaka mrazivému monológu o svojom detstve - hlbší rozmer, ktorý mu doteraz chýbal) a vďaka tomu vás bude hrozne zaujímať, ako to s nimi dopadne. Hoci mala zatiaľ každá z častí výrazne drsné momenty (mestečko v jednotke, monológ v dvojke), myslím si, že to skutočné krvavé peklo nás ešte len čaká na samom konci. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zvláštní, ani druhá epizoda nepřinesla žádný výrazně zajímavý děj, a přesto jsem se nenudil. Vsadil bych se, že kdyby bylo spolu se zvukem a obrazem možné přenášet i pachy a vůně, pod vším tím potem, koňským pižmem a Frankovou zrající rukou bych cítil ozón jako před bouřkou. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Western je v seriálové sféře tak nevídaný, že je na samotném tvůrčím štábu poznat, že semtam neví, kam se přesně chtějí ubrat, tudíž Godless skáče od velmi nudných pasáží k těm hodně silným. Dost toho zachraňuje perfektní hudba (nejen v intru!) a herecké výkony hlavních postav. ()

Reklama

Reklama