Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Šerif Bill McNue je na stopě Frankovy bandy a snaží se dovtípit se, co se odehrálo po masakru ve městě Creede. Zjišťuje, že Roy musí být vynikající střelec. Maršál John Cook se obává o bezpečnost žen v La Belle, ale J. J. Valentine jej ujišťuje, že jeho společnost se o pořádek ve městě postará. Roy začíná plnit oboustranně výhodnou dohodu, na které se domluvil s Alicí Fletcher. Snaží se přitom něco naučit i jejího syna Truckeeho (Samuel Marty), který žije na ranči jen s matkou a indiánskou babičkou Iyovi (Tantoo Cardinal). Mary Agnes (Merritt Wever), sestra šerifa Billa, se sbližuje s učitelkou Callie (Tess Frazer). (Dont)

(více)

Recenze (11)

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Nájdite ich. Nájdite ich a všetkých ich zabite." No nie, už asi nemá zmysel zbytočne šetriť hodnotením, toto je proste super seriál (a to westerny nemám nijako extrémne v obľube). Jeff Daniels tu má iba jednu scénu, ale o to drsnejšiu, aby bolo i najpomalejším divákom jasné, že toto celé sa musí skončiť jedine veeeľkým krvákom a nijak inak. Zaujímavé je, ako opatrne sú do univerza aplikované nové skupiny (Indiáni, "lovci bizónov"...) - ak sa na konci všetci zapoja do boja o mestečko, je možné, že z toho bude jedna z najlepších akčných seriálových scén roka. Tempo je stále dosť pomalé a scenár vcelku predvídateľný (zatiaľ mala každá časť toľko minút, že by to teoreticky stačilo na celovečerák), ale postavy a herci sú ozaj na parádu a dosť ma desí predstava, že to v budúcnosti schytá čo i len jedna. V neposlednom rade je vidno, že tvorcovia brali zodpovedne aj vedľajšiu "konskú" linku a najali si na ňu odborníkov (niekoľko rokov som s koňmi pracoval, takže to viem). ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pravda, děj má opět poněkud líné tempo, ale když už na nějakou akci dojde, stojí za to. Všiml jsem si, že s každým dalším dílem nenápadně houstne atmosféra a není těžké uhodnout proč. Předpokládám, že bude příběh v závěrečné epizodě pěkně akcelerovat, ale seriál mě baví už od prvního dílu a nikdo se tomu asi nediví víc než já. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Někomu to může přijít velmi pomalé a místy až unylé, já si ale začínám zvykat natolik, že mě tenhle pochmurný dramatický náhled láká k westernu mnohem více, než kdyby se celých 7+ hodin jenom střílelo. ()

oasismanik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čisto kecacia epizoda, hlavný záporák sa objaví až na úplnom konci. Dialogy sú fajn, a zrejme aj majú nejaký zmysel, ale je to tak strašne dlhé a občas nudné...keby táto epizoda mala tak 50 minút, nič by sa nestalo. Reálne som asi v polovici rozmýšlaľ, že to vypnem a už sa k tomu nikdy nevrátim. ()

Reklama

Reklama