Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Do La Belle dorazil zvídavý novinář A. T. Grigg a začíná se lépe orientovat v situaci. Na ranči Alice Fletcher vše probíhá podle plánu a Royova přítomnost ranči a všem jeho obyvatelům velmi prospívá. Uvědomuje si to i Alice, ale stejně tak ví, že to nebude trvat věčně. Ve městě se koná veselka a Whitey se svěřuje Mary Agnes se svojí nešťastnou láskou. Bill se setkává s vojáky a žádá je o pomoc s dopadením a potrestáním Franka a jeho bandy. (Dont)

(více)

Recenze (6)

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Nie je to náhodou tvoj kôň, Frank?" Zatiaľ asi najkratšia časť a hneď to rýchlejšie odsýpa. Sympatické postavy, príjemne neopozeraní herci a slučka okolo krku obyvateľov mestečka je čoraz tesnejšia. Viacero zaujímavých, pôsobivých flashbackov, zasa sme o niečo múdrejší, čo sa týka minulosti/vzťahu Franka a Roya. Vlastne už vieme asi všetko. Ostáva spoznať už iba jediné - spôsob, akým Frank zomrie. A koho všetkého vezme do pekla spolu so sebou. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Název epizody se tvůrcům nepovedl, já bych ji nazval: "Jak Frank potkal Roye". Z dosud viděného šlo zatím o nejkratší díl, závěrečné titulky mě vyloženě překvapily. Čím déle se na seriál dívám, tím víc pochybuji o tom, že je Frank největším problémem "městečka" La Belle. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mám tie postavy rád. Dostávam sa im pomaly pod kožu. Bohužiaľ nie všetky majú priestor pre veľké scény, ktoré by v nich vzbudili väčšie sympatie. Daniels, McNairy a O´Connell kraľujú. A blíži sa koniec. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trochu se ztrácím v tom, kdo je vlastně záporák a komu mám fandit především, zároveň která z linek je ta podstatná a které jsou jen do počtu. Rozhodně dokoukám, ale jiskra ze začátku se dost rychle vytratila. ()

oasismanik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opäť nejaké flashbacky, opäť nejaké vtípky, opäť sa dokopy nič neudeje...už po piatykrát, ale baví to, ide si to svojou cestičkou ku koncu, ktorý bude bez všetkých pochýb poriadne krvavý. ()

Reklama

Reklama