Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

A. T. Grigg nechává tisknout článek o dění v La Belle, což nemůže zůstat bez následků… Do La Belle mezitím dorazil Webster (Nathan Darrow) z Pinkertonovy detektivní agentury a hledá Marthu Bischoff (Christiane Seidel). Roy vzpomíná na to, jak před lety od Lucy Cole (Marceline Hugot), která se o něj v dětství starala, dostal dopis od svého staršího bratra. Konečně si ho může přečíst. (Dont)

(více)

Recenze (5)

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nesie sa to trošku v ležérnejšom štýle, ale kompenzuje to séria veľmi dobrých scén (rozlúčka s Frankovým gangom, list). Hlavne finálny flashback je veľmi mrazivý a silný. 70 % ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pět epizod jsem přemýšlel nad tím, kdy tvůrci přesunou Franka Griffina do La Belle a konečně mám jasno, ti kujóni si to fakt vyšetřili až do závěrečného dílu. Flashbacky mě po celou dobu bavily a bylo to tak i tentokrát, pouze ten finální mě trochu zarazil. Opravdu takhle manželky vyprovázely místní havíře na každou šichtu? Jsem z hornického kraje, ale jsem si jistý, že takhle to u nás nefunguje. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už sme skoro pred finále. Niektoré veci sa tú vyjasnili. Iné čaká obrovská konfrontácia. Emócie fungujú. Hudba neustále prekvapuje svojráznymi a originálnymi melódiami. Teším sa na finále. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To ticho před bouří v předposledních epizodách má mnohdy i větší grády než finále samotné. U Godless tomu tak není úplně na stoprocent, i přesto ale šestý díl ve větším kompenzuje nedostatky, které servírovaly dvě předchozí části. ()

oasismanik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prečo nemali aj predchádzajúce epizody takto optimálne 40 až 50 minút? No každopádne sa KONEČNE dostávame do vytúženého finále, väčšina vecí sa vysvetlila a, ako už názov napovedá, dozvedeli sme sa aj čo stálo v liste od brata. Len ten teatrálny koniec si naozaj mohli odpustiť... ()

Reklama

Reklama