Reklama

Reklama

Frequency

(seriál)
Trailer
Drama / Fantasy / Mysteriózní / Sci-Fi / Thriller
USA / Kanada, (2016–2017), 9 h 6 min (Minutáž: 42 min)

Hrají:

Peyton List, Riley Smith, Devin Kelley, Ada Breker, Mekhi Phifer, Daniel Bonjour, Lenny Jacobson, Anthony Ruivivar, Sean Owen Roberts, Jennifer Spence (více)
(další profese)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Frequency je seriál, který se inspiroval fimem se stejným názvem. Hlavní zápletkou seriálu je změna přítomnosti v roce 2016, kde žije Raimy Sullivan (Peyton List), skrz činy, které provede Frank Sullivan (Riley Smith) v roce 1996. Frank je policista, který se den před svou smrtí dozví její podrobnosti, a tak změní svůj život tím, že přežije. Změna bohužel přináší i jiné události, které se markantně projeví v roce 2016. (M.Fish)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (14)

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

Po vydařeném náběhu první episody se děj přesunul dále a přestal dávat totální smysl... Nápad je to dobrý, ale nemohu se zbavit pocitu, že to fungování mezi "něco udělám v minulosti, promítne se to nějak do budoucnosti" je děláno na způsob "hodí se to pro příběh, nehledejte tam žádnou logiku". Pokud se divák odpoutá od přemýšlení a bude se vozit na tom, co autoři připravili, ok. V tom případě je to ale jen další detektivný seriál, který brzy začne být ohraný. U mě po vydařeném a tajuplném začátku velké zklamání. 3EP 55% ()

higuain 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První polovina série (a rovněž asi i celého seriálu, vzhledem k tomu, že další série s největší pravděpodobností nebude) se příliš nepovedla. Úvodní díl bez ostychu vykrádá původní film a i když si to poté začíná jít svou vlastní cestou, několik dalších epizod má až na výjimky spíše průměrnou úroveň. Ve druhé polovině se ale začíná přiostřovat a seriál jakoby byl díl od dílu lepší a lepší. Vrcholem je čtyřdílná pasáž počínající devátou a končící dvanáctou epizodou. Během těchto čtyř dílů nabírá zápletka největší obrátky a v rámci nastavených pravidel i víceméně absentují logické lapsy. Samotné finále je pak po většinu stopáže taktéž velmi dobré, bohužel ho v posledních minutách sráží nepříliš povedený závěr, který je příliš uspěchaný a zanechává více otázek než odpovědí. To by nevadilo, kdyby měla následovat další série, k tomu ale nejspíš nedojde, takže celé finále vyznívá tak nějak do ztracena. 75%. ()

Reklama

Scar 

všechny recenze uživatele

Atmosféra je slušná a postavy taktiež. Problémom sú niekedy trochu nelogické reakcie postáv, čo celé snaženie výrazne zráža na kolená. Za všetky uvediem príklad a verím, že to nebude spoil. Ak ide detektív niekoho zatknúť, on je pešo a páchateľ v aute, sú od seba asi 50m, predsa mu nebude mávať odznakom, pištoľou a kričať, že je policajt. Reakcia páchateľa je jasná a mne ostáva iba trpká pachuť na jazyku, pretože takto by sa v skutočnosti nesprával ani policajt začiatočník. ()

hwnd 

všechny recenze uživatele

Film mám rád a pilot hodně navnadil - zachoval hodně z atmosféry a díky změně taťkovy profese se otevřelo hodně možností do dalších dílů. No a další jsem zblajznul jako malinu. Kvalitu provedení, výkony a vlastní zápletku (v mezích, které přinesl film) si seriál udržel po celou dobu, rozhodně jsem se nenudil. Bohužel seriál vyžaduje vlastní hlavu, takže ho nejspíš čeká smutný osud, protože americké publikum tento typ seriálů obvykle nebere. Je to velká škoda, naštěstí to autoři víceméně uzavřeli (ikdyž si tam místo na rozvinutí pokračování ponechali), takže člověk nemá po odsledování finále takovou tu pachuť, že vlastně nic neví. Rozhodně stojí za vidění. ()

RedRose 

všechny recenze uživatele

Tak trochu původní film natažený do 13-ti epizod... Občas trochu zmatek co kde a hlavně kdy... Dalo by se trochu lépe pracovat s časovými změnami... Změn, třeba i malých, bylo sakra hodně, ale následky vyzněly mnohdy úplně do ztracena, nebo se neprojevily vůbec... Fajn bylo, že si Raimy pamatovala vždy původní i změněnou realitu, což se dalo mnohem víc rozvinout a lépe využít... Pokud si pamatuju, tak film skončil happy-endem... Tady to v podstatě končí přesně tam, kde to začalo (matka žije, otec ne), což asi není úplně ono... Ale i přes výhrady to bylo dobrých 13 dílů se slušným obsazením a líbilo se mi to, i když se z toho dalo vytřískat mnohem víc... 74% ()

Galerie (152)

Zajímavosti (1)

  • Seriál má neodvysílaný epilog, který má skoro 4 minuty. (M.Fish)

Reklama

Reklama