Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Následující události se odehrály mezi desátou a jedenáctou hodinou večer. Prioritou CTU je najít a zachránit Rebeccu Ingramovou. Ředitel národní bezpečnosti Donald Simms pošle do CTU Daniela Panga, který bude vše řídit. Hlavním důvodem je převzetí kontroly nad CTU. Díky tajnému názvu Východní červenec Andy Shalowitz zjistí, že vláda pod vedením Simmse unesla Naseriho dceru. Eric Carter se musí dostat do jeho počítače. Zasvětí Donovana do plánu, dostanou se do Pentagonu, ohrožují Simmse zbraní a dostanou se do jeho počítače. Carter zjistí, že je dívka držena na tajném místě, vydá se ji zachránit a později ji chce vyměnit za Rebeccu. Teroristé mají Rebeccu, chtějí ji popravit před zraky celého světa. Eric zachrání holčičku, ale k domu přijedou čističi najatí Donaldem Simmsem, kteří ho hodlají zabít a dívku odvézt na jiné místo. (TV Prima)

(více)

Recenze (2)

Agent24 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedenáctá epizoda hodně připomíná šestou sezonu jak šel Jack na tuším ruskou ambasádu. V Pentagonu se Eric choval opravdu hodně jako Jack. Akorát není tak drsnej což se dá pochopit. Jack byl jedním slovem zkušený mazák. To zatím Carter být nemůže. Jinak ten Tony mě jedním slovem mrzí. To jeho chování tady je divný. Bohužel ten Tony, který byl za dobráka umřel v páté sezoně a jeho vzkříšení v sedmé sezoně to už byl jiný Tony. Doufám, že nakonec se Toník vzpamatuje a pomůže Carterovi. Konec dílu byl správně napínavý takže 12 epizoda by mohla být zajímavá. Podle různých informací má být 12 epizoda docela uzavřená a Fox měl údajně odeslat poslední epizodu novinářům. Nijak extra je poslední díl nezaujal. Jedenáctá epizoda 100%!!! :-) ()

SNCIS 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

John Donovan: "Rebecca o tobě mluvila, mluvila toho hodně, o vašich společných misích. Takže si skoro myslím, že tě znám. Ona tě obdivovala, to bys měl vědět, Měla tě za přítele." Eric Carter: "Cítím to úplně stejně." Na začátku epizody to vypadá, že náš hlavní hrdina a senátor Spojených států amerických - kamarádi nebudou. Ovšem během pár minut je všechno jinak. Eric a John spolu prožijí velice zajímavou, napínavou půl hodinku. Jakožto milovníka originálu, mne potěšil Tony a celkové zakončení epizody. Eric: "Poslouchejte mě, muž, co si vás najal, Sims, byl odhalen. Dobře? Už tohle nemusíte dělat." Tony: "Je mi líto, už mi bylo zaplaceno. Vždy dokončím svou práci, když mám své peníze. Musím si udržet reputaci." Takže ostřílený veterán versus mladá krev. Hodně, hodně napínavé to bylo a děj se o dost posunul, akce perfektní jako vždy. Nemohu se dočkat finále! - 99,9%. ()

Reklama

Galerie (13)

Reklama

Reklama