Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Následující události se odehrály mezi jedenáctou večer a půlnocí. Tony Almeida dostal zaplaceno, aby se svým týmem odvezli dívku na jiné místo a všechny ostatní zabili. Předání proběhne úspěšně, pak se ale Chalid dostane ke zbrani, zastřelí Nasera a postřelí Rebeccu... (TV Prima)

Recenze (2)

Agent24 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A jsme u konce. Trochu jsem se o nějaké věci z finále ochudil, když jsem si přečetl pár věcí z 12 epizody ještě než šla v TV. Fox opravdu odeslal epizodu novinářům a já blbec si to přečetl. No nedá se nic dělat. Zase tolik spoilerů jsem nečetl jen to, že Tony bude mít zase svých pár minut ze začátku epizody a pak se vypaří. Potom, že umře hlavní postava. Naštěstí nenapsali která jinak bych se šel zastřelit :-) no a taky to, že o Jackovi Bauerovi nepadne ani slovo. To mě popravdě trošku zklamalo. Čekal jsem aspon malou zmínku nebo něco. Jinak finále nebylo tak akční jak píše SNCIS. Takový až zvláštně poklidný konec. Radši bych čekal nějaký pořádný napínák a ono nic. Rebecca mě trošku překvapila a asi bych řekl, že je to napadlo na poslední chvíli. Štve mě, že už to skončilo. Eric není Jack, ale i tak mě to bavilo. Poslední epizoda první sezony za 100% :-) ()

SNCIS 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Vejdete dovnitř a zemřete!" Pokračujeme v prvních minutách je tu spousta akce a očekávaná rvačka (Tony proti Erickovi). Byl to celkem vyrovnaný zápas, ke konci byl Erick v převaze. "Tak jo, vem tu holku a vypadněte odsud. Šel bych s tebou, kdybys mi nezlomil tu zatracenou ruku." No a opět klasika - Tony v epizodě pouze pár minut. Jedeme dál, hodiny tikají, napětí se vztupňuje. Očekával jsem pořádnou, nelítostnou finálovou řež! Tak jako to bejvalo s Jackem Bauerem, ale bohužel. Tvůrci chtěli klidnější zúčtování s teroristy. To proběhlo a schytala to Rebecca Ingramanová. Ke konci to hrálo na city, akorát to sem moc neprožíval, to mne spíše nudilo. No, ale hodnotit to budu stejně jako předešlé epizody - 5 hvězdiček. P.S Doufám, že další řada bude, protože podle mne to teprve teď začalo! ()

Reklama

Reklama